Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kuradi @!#$ selline
 
Inks 02. november 2001, kl 17.57
Mis te arvate sellest:

Mees ja naine saavad tuttavaks. Suhtlevad mõnda aega, asi jõuab voodini. Mees on hakkamist täis, aga naine tõrjuv: mitte nii vara...
Mees üritab ikka ja jälle, ning saab negatiivse vastuse. Lõpuks mees vihastab ja ainus asi, mis tal öelda on:

KURADI @!#$ SELLINE...

On ju tuttav situatsioon, nähtud igalpool filmides.

Mulle on arusaamatu, kas meestel on üldse loogilist mõtlemist, või selles situatsioonis pole.

Tahaks meestelt teada, miks sõimatakse naist litsiks kui ta seda just vastupidi ÜLDSEGI POLE.
 
Inks 02. november 2001, kl 17.58
Hi-Hi, siin on mingi tsensor peal!
See sõna oli L I T S !!!
 
Lisbeth 02. november 2001, kl 18.24
Ei tea miks, aga ma olin alles plikatirts, kui keegi mammi mulle selgeks tegi, et just nii mehed käituvadki. Kui korduvalt samale tüübile EI ütled, hakkab ta sind just litsiks kutsumagi. Ja just seda olen ka elus kogenud veel koolis käies. Selliste vääritute tüüpide käitumine on aga naerma ajanud, kuivõrd nö reeglipärane on nende reaktsioon olnud.
 
kirjaneitsi 02. november 2001, kl 18.48
see sõna peax siis pigem bitch olema - naine kellel on pauerit mehi tillitada bitch on uhke olla ära põe mõtle kui sa olex alles pärast teada saanud et ta nii nõrk mees on
 
Bo 02. november 2001, kl 18.50
Eks asi ja väljendus ikka rohkem mehes kinni! Kuid: Sa ei kirjelda sellele voodissejõudmisele eelnenud aega. VALDAVALT on naised enne seda kas:
a) liiga väljakutsuvalt käitunud, riietunud, "suure suuga" lubanud jne., või
b) ei ole mõistlikest lähenemiskatsetest-komplimentidest ja armastuse avaldamisest aru saanud.

Meestel kahjuks läheb mingist hetkest alates mõistus "m..ni otsa" ja kuna eeldan, et jutt käib siin vähe vanematest ja kogenenumatest inimestest, siis võiks samas naised sellest aru saada.

Sest @!#$ on vanarahva tarkuse järgi see, kes: "lubab, kuid ei anna...". Tee ise järeldus!
 
Inks 02. november 2001, kl 19.44
See ei olegi mu enda kogemustest. Aga sellistest situatsioonidest kuulnud olen ma palju.
Mind häirib see väljend iseenesest. Tegelikult on see kes lubab, aga ei anna PIPAR.
Aga tahaks ikka kuulda meeste arvamust, kuidas selle loogikaga on.
 
mis 02. november 2001, kl 19.56
normaalne mees ei ütle oma lähedasele nii inetult.
 
kirjaneitsi 02. november 2001, kl 20.02
omaarust olen vanarahvas ja @!#$ on ikka see kes annab ja kuidas veel prostist eristab teda see et ta igakord raha ei võtagi aga need piprad ja muud asjad käivad enesekindlate valivate naiste kohta kellel on kõrged nõudmised ja otse loomulikult lähevad viletsamad mehepojad selliste peale tigedax
 
tädiMann 02. november 2001, kl 23.52
kusjuures teatud meestel on komme jah litsiks ja ei tea mingeid rõvedusi öelda. Lihtsalt teatud ringkondades meestel on komme naisi võtta ja kiiresti jätta. Teatud standardi alusel nt blondid, kannavad neid riideid, aa meeldib ööklubis käia...selge annavad kohe kätte ,jah, ainult litsid käivad ööelu nautimas.
Või siis vastupidi ,et väljas ei käi(ööklubis või pole mingi Bemmi istmekate) siis oled kodukana ,mingi nohkar et tõmba kott pähe ,et keegi mees ei vaata sinu poole. Ja eks seda viimast mõnitust kasutavad mehed ka noorte naiste puhul ,teevad emotsionaalselt neiu maatasa ,et hakkabki neiuke mõtlema et vat jah et Tema leidis minus siis midagi erilist ja annab " kätte " ,aga tegelt ainult kellegile üheöö nauding.
 
kogenu 03. november 2001, kl 15.56
Sellisest arenematust ja alaväärsest "mehest" hoia eemale kui lagunevast kivimüürist! Mees, kes on enda väärtuses kindel, ei alandu iialgi sedavõrd, et üht naist nõnda solvata. Alaväärne olevus samas pakub sulle edaspidigi "meeldivaid" üllatusi (mõnitused, peks jne), kui sul pole oidu teda õigel ajal pikalt saata.
 
vot nii 03. november 2001, kl 17.36
Tegelikult kui naine mehe soovidega kaasa ei lähe... tekib kaks võimalust.

Kõigepealt on tal pahad päevad. Ja kui seda ka pole, siis on ta lihtsalt @!#$.

Ja süüdistada naist, et ta ise käitus, riietus väljakutsuvalt. Milline mees ei tahaks kohtama minna naisega, kes näeb ahvatlev? Ilus soen, meik, kleit...

Ja selliseid mehi on väga väga palju.
 
Named 03. november 2001, kl 20.43
Vaadake asja psühholoogilise poole pealt.

Mees tahabnaist voodisee, naine ei ole nõus. Mees mõtleb: (võib-olla ta ei taha minuga... võib-oll aon keegi teine.. võib-ol apole ma tema jaoks piisavalt hea... jne jne... ja sii sõimataksegi litsiks.
Ise ma sellist seisukohta ei jaga



Kui mees läheneb naisele, siis need alateadlikud mõtted mis ta peas keerlevad.. kui neid kuidagi tõlkida, siis võiks lühidalt kokku võtta nii... "Võta mind omaks ja kiida mind heaks"
 
Feliks 05. november 2001, kl 08.57
Tere Inks!
Kui oled ikka õhe isase kiima ajanud..ja siis trääsa näidanud..midagi ju peab õks tõsine isane oma isasuse väljendamiseks välja näitama:)))
Primitiivsus väljendub väga erineval moel..see on üks näide
 
vot nii 05. november 2001, kl 15.59
nojah...

võib ju tõesti nii olla.

mees mõtleb, et miks ta mind ei taha.... äkki päevad...ah... ei ole päeva... no selge... siis sai kuskilt juba kätte ja niisama õrritas mind... lipakas selline
 
Näu 07. november 2001, kl 09.33
Aga mulle õpetati keskkoolis perekonnaõpetuse tundides, et ilma asjata ei tasu mehel kõvaks ajada...
 
Feliks 07. november 2001, kl 10.34
:)))))))))))))) elutark naisõpetaja oli vist! Teadis, mida räägib:))
 
Inks 07. november 2001, kl 12.15
Nii et jõudsime mingi tulemuseni, ning see on, et sellises olukorras tekib meestel "alakas", ta kardab, et pole piisavalt hea, ning et sellest väljuda, tuleb teine s.o. naine veel allapoole suruda, st. sõimata kuidagi?
Kas olete nõus?
 
Feliks 07. november 2001, kl 14.19
mina olen Su väitega küll nõus.
 
Näu 07. november 2001, kl 15.05
Tuleb nii välja, et on õigus. See tähendab ka et kõik mehed ja igal alal tahavad naistest üle olla...ÕUDNE
 
Feliks 07. november 2001, kl 15.06
kas ma ütlesin, et kõik mehed..jutt oli neist meestest, kes sedasi ennast väljendada suudavad.
 
kole inimene, vana ohkija 07. november 2001, kl 16.51
poetan kah vahele, et pole päris nõus sellega, et see eneseväljendus on -- pigem ütleksin,, et pidamatus (noh siuke meeste värk, teate:).
nojah, ilmselt on valdav enamus mehi muidugi sellised, kes kunagi ei kohku ja on endas kindlad ja valitsevad oma tundeid täiel määral ja nii edasi ja tõesti, aga -- nood vääega üksikud ülejäänud mehed (no ja ka naised) tunnevad vahel probleeme, mis altvööndist pärit ja mida mõistusega võib üsna masendavaks pöörata (s.t kui sissepoole pöörata -- kui väljapoole, siis on lugu muidugi banaalsem ja inetum ühtlasi). Ükski nimetatuist pole lahendus, muidugimõista. Seda enam on aga eriti piinlik, kui neid maapoolseid jõude osatatakse. Liiati kellegi poolt, kellel nende jõudude väljakutsumine käkitegu paistab olevat (n-ö 'tulid nüüd näitama et võid, jah...olen jah kole ja halb, toredalt näitlikustatud:[[[' vmt).
On juhtunud minugagi see inetu lugu, et mõtlesin, kuigi suutsin hambaid siiski osavalt risti paigutades vältida sõna pudenemist (mõistus jah pomises ka kusagil kaugel midagi ja kole raske oli kuulda; aga midagi targemat ta veretu seis ei võimaldanud ka välja pakkuda).
Ühesõnaga, on selliseid koledaid ja noilisi. Aga kole vähe, nii et väledad jalad viivad tuuletiivul kohe kindlasti kellegi täiesti kauni harmoonilise ja ohutu tulisesse embusesse. Muuseas, ma armastan seda tüdrukut endiselt väga (pehmelt väljendades!). Kui ei oleks, vaevalt mul oleks tulnud pähe nii palju põdeda ja niivõrd rajusegaseid mõtte(tuse)järgi ritta seada. Kui ma oleks selle välja ka öelnud, peaks ma endast muidugi veel vähem lugu ja ikka oleks üleliia; aga siiski: valikuvariandid olid sellised hästi lollid. (Põrgut, päris kole ju tegelikult, ma enam ei tee!)
Muuseas Näu, samune perekonnõpetuse õpetaja oli Sul vist asjalik -- ilus see lugu ei ole, aga samas on õigem seda teada, nii meestel kui naistel, eriti noortel, kes oma (või teise poole) raskeltallasurutavaid tunge millekski LIIGA isiklikuks kuradiks peavad.
üldiselt on elu muidugi lõbus ja päris tore, kas pole :)
 
Näu 07. november 2001, kl 17.02
Tõsi mu perekonnaõpetaja oli 50-dates naisterahvas.Tegelikult oli ta ajalooõpetaja. Perek.õpetust andis sellepärast, et oli olnud ainuke õpetajatest korralikus abielus 25 aastat.
Samas ma olen ka ise vahel vastupidist teinud.Lihtsalt mehe närvidel mänginud ja flirtinud. Naised ju võivad endale tujusid lubada.
 
ägeohik 08. november 2001, kl 12.41
muuseas, Näu, kui Sa ei teadnud, siis teevad seda mehed ka, ja ma arvan, et päris kyllaldaselt. irwega wõi ilma:
 
faatum 08. november 2001, kl 18.20
... ju ta sai seda öeldes sama tulemuse kui voodis????
 
. 09. november 2001, kl 13.01
 
vibu 10. november 2001, kl 17.34
Vali meest, INKS !
Kui on selline, kes tahab vaid keppi, vastaspoolega arvestamata, siis ei ole ju mõtet pikalt kummi venitada/kui sa ise kah muidugi k...i ei taha.
Aga samas- kui mees sind soovib /NB! Sind, mitte keppi!/ siis on elementaarne, et tal hakkavad hormoonid tööle, veri keema ja seemnepõieke paisuma. Ja kõik see pinge aina kasvab ja nõuab vallapäästmist. Samas see on ju kompliment Sinule! Suudad mehe sütitada ja tööle panna nagu martäänahju....
Siin peab lihtsalt mõlemapoolset mõistust jätkuma, et pingeid, nii seksuaalseid kui psüühilisi ei tekiks. Variandiks oleks ju kiire käesex, kui Sa ise rohkemat ei soovi...jnejne.
Aga ikkagi hakkab kõik partneri valikust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!