Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
pisike mure
 
le freak 13. november 2001, kl 01.21
Probleem järgmine: ühel paaril on Eesti-sisene kaugsuhe, nähakse 1x nädalas. Aeg-ajalt, umbes kord-kaks kuus satub naispoole juurde (samasse tuppa) ööbima üks tegelane, kellega tal oli kunagi (umbes aasta aega tagasi) paar kirglikku ööd, kuid on praegu sõbrad. Tavaliselt on olnud nii, et see tegelane on olnud väga purjus ja naissoost osapool ka mõnevõrra. Sel teemal on räägitud omavahel küll, kinnitatakse, et mitte midagi ebasündsat pole juhtunud, edaspidi ei ole sel teemal juttu olnud... kuid kahtlused ei ole kerged hajuma. Mida teha?
 
küssa 13. november 2001, kl 07.49
Et milles siis probleem on? Ehk täpsustad?
 
evamari 13. november 2001, kl 09.34
No kui sul on mingit õigust selle naispoole toanaabri suhtes otsustada, siis - välja! Sest nende järgmine kirglik öö on ju kõigest veinipudeli kaugusel! Pole mõtet kiusatust provotseerida.
 
mari 13. november 2001, kl 13.04
1x nädalas- suhe pole just selline, mille pärast peaks naine kõik teised kirglikud mehed ukse taha jätma. Kui see suhe just pole ajutiselt (kuni pulmadeni) 1x-nädalas. Siis viska see teine välja. Ega seal ju hotell pole.
 
le freak 13. november 2001, kl 14.07
Ega ei olegi hotell, aga asi selles, et tegemist sõbraga. Seetõttu ma ei näe põhjust avalikuks armukadetsemiseks - mina laseks ka oma naissoost sõbral ööbida enda juures, kui ta on tõesti õnnetus seisundis (purjus) ja tal pole kuhugi mujale minna. Ent mõtted ei kao nii lihtsalt.
 
jajah 13. november 2001, kl 14.29
Kahtlusta edasi ja 90% tõenäosusega on sinu kahtlustel alust.
 
tipa 13. november 2001, kl 18.46
Olen ise analoogses olukorras olnud ja võin kinnitada, et kui sarnased tingimused (koos & veidi purjus) on ja kaks inimest, kes varem voodit jaganud, taas kohtuvad, siis väga suure tõenäosusega magatakse veel koos (kui eelmisest korrast halba mälestust pole) st. sõber või mitte - rääkige asjad selgeks!
 
le freak 13. november 2001, kl 20.35
üks nüanss jäi mainimata - see sõbraga amelemine leidis aset enne, kui ma seda tütarlast üldse kohtasin.
 
marimutt 13. november 2001, kl 20.43
einoh, sellest viimasest nüansist oleks pidanud alustamagi, kulla mees!!! üldiselt: kui sulle tundub see tüdruk litsakas, siis missa üldse jändad?!
 
le freak 13. november 2001, kl 20.57
sest pole tõendeid? ma EI TEA, mis seal tegelikult toimus. mõlemad variandid on võrdvõimalikud, sellepärast ma nõutu olengi.
 
Tabu 13. november 2001, kl 21.03
Minu soovitus: võta üks kord pikemalt aega. Sõitke kuskile. Loodusesse näiteks. Või Pärnusse. Vii ta sööma. Ilusasse kohta. Ole temaga mitu päeva koos. Ja siis: katsu otsustada, kas tunned, et ta armastab sind. Kui armastab, olen kindel: ta tunneb end väga süüdi. Ja hakkab rääkima. Tähtis on lihtsalt see, et ta tunneks, et oled tal nii lähedal, et tema saladuste jaoks ei jää ruumi.
Trust me. It has been my own experience.
 
Lynn 14. november 2001, kl 12.33
kuna ei tea, millised teie suhted ikkagi on, siis võib-olla saaksid teda lihtsalt sõnast usaldada...? on ta ka kunagi huvi tundnud, kellega Sina need ülejäänud 6 päeva veedad :)?(mitte tagamõttega küsitud, aga tema mõttelennu kontrolliks).
ise tean rääkida, et Eesti on piisavalt väike, et keegi ikka tunneb kedagi, kellega Sa kunagi käinud oled. ja kunagine armulugu võib tõesti edaspidi kujuneda lihtsalt sõpruseks. aga eks Sa ise tea paremini.
 
delffinaator 14. november 2001, kl 13.16
minge oma muredega munni, mul endalgi neid, nüüd asi kellega voodit jagada ma jagan oma naisega ja miskit köha pole!
 
delffinaator 14. november 2001, kl 13.31
 
le freak 16. november 2001, kl 01.20
Isegi kui ta tunneb sisimas huvi, ei ole ta seda välja öelnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!