Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
grupikas
 
pipix 14. november 2001, kl 20.09
mees käib kangesti peale, et teeme grupika, et ta tahab, et mul oleks hea. minu jaoks oleks see ilmselt tôesti erutav kogemus, kui ikka 2 meest korraga hellitavad sind ja tahavad sind sôna otseses môttes lausa taevasse viia. aga môtlen, et äkki mehe arvamus muutuks peale seda, kui ta näeb, kui keegi teine mees mind nö paneb. kas kellelgi on kogemusi, mida julgeb ka siin jagada??
 
mono 14. november 2001, kl 20.19
su mehel on ilmselt mingid homoerootilised fantaasiad, nii ta siis moosibki et justkui SINUL olex hea, heteromees tahax ikka kahe naisega ja küllap ka see oleks sinule hea . aga mida sa ise arvad? minu sõbrants sai peale sellist ööd oma kalli kaasa käest korraliku keretäie, kuigi ka siin oli mees algatajax... nimelt tundus mehele et sõbrantsil olnud LIIGA hea...
 
X 15. november 2001, kl 12.05
Kuule pipixs, feministi nurgakeses sa kurdad, et hakkad lahutama ja soovid leida omale uut meest, kes ka su last aktsepteeriks ja siin on sul hoopis sellised "mured".Kumb siis nüüd õige on?
 
proovi ära ikka 15. november 2001, kl 12.50
mul suht armukade mees muidu aga tahtis ka hirmsasti grupikat (kaks meest üks naine)sest teda pidavat erutama kohutavalt kui näeb mind teise mehega tegelemas.noh käis nii kaua pinda kui olin lõpuks nõus.ei olnud nii kohutavalt hea ega midagi,tegelikult oli see teine kutt tiba kohmetu aga noh,tehtud see sai ja peale seda pole me sellest isegi rääkinud mitte,ju siis ei pakkunud see ka mehele eriliselt pinget.
 
Tarakan 15. november 2001, kl 13.14
Mulle on ka grupikas erutav. Tahaks, aga kui mu naist keegi peaks sõrmeotsagagi puudutama, ei ela ma seda armukadedust üle. Järelikult, arutle, kui armukadeda inimesed te olete.
 
proovija 15. november 2001, kl 13.26
Kui tunned, et saad meest usaldada, siis võid ju proovida, päris põnev on. Kui aga pole kindel, kas mees pärast endine on ja seda ette heitma ei hakka, siis - ainult nt suhete päästmiseks seda küll teha pole mõtet. Kui tahad üksikasjalikumaid kogemusi, jäta meiliaadress, võin Sulle jutustada...
 
Tarakan 15. november 2001, kl 13.28
Tahaks ka väga teada. xaviar@hot.ee
 
kdjvcn 15. november 2001, kl 13.31
Minu mees on nalja pärast ikka vahel öelnud, et meeldiks vaadata kahte naist armatsemas.
Ma ei tea, mis tähtede seis see oli ja vein oli ka kangesti maitsenud, kui sõbrannaga sujuvalt ja tegelikult meile kõigile üllatuseks suunasime olukorra grupikaks - mina,sõbranna ja minu mees. Mees oli VÄGA üllatunud, aga loomulikult ei olnud tal selle vastu midagi. Me ei ole lesbilised, aga nautisime seda täiega. Time well spent. Rohkem pole juhtunud, aga mees armastab ja austab mind peale seda veel tugevamini.
Vot selline lugu naiteks.
 
juhuslik 15. november 2001, kl 14.18
It can't be! Kuidas võib mõni asi nii erutav tunduda. Ilgelt tahaks sellist asja, aga minu naine küll kunagi sellist asja ei lubaks. Otse pole talt küsinud, aga ääri-veeri saan nii aru.
Ma armastan teda, ei taha lahku minna, aga olen noor ja hinges on kange tahtmine maailma vaadata ja ringi keppida.
Arvan, et ei suuda kunagi neid kütkeid lahti lõigata ja jään eluks ajaks kibestunud fantaseerijaks.
 
mono 15. november 2001, kl 14.48
juhuslikule - küll on pessimistlik jutt! või kohe elux ajax kibestunux - millex siis bordellid on... kogu natuke raha ja võta kasvõi kolm naist kampa, aga oma naist ära traumeeri kui ta ei taha.
 
mohamed 15. november 2001, kl 15.47
Abikaasaga ei soovita, mehel jääb meelde. Üks jutt on see, mis ta enne räägib, teine jutt tuleb pärast, kui mees on näinud Su iharat nägu ja himurat keha teise mehega. Aga sõbrantsi-sõbraga - anna ainult tuld. Meeldib nii naistele kui meestele, kui seda võib muidugi meeldimiseks nimetada.
 
pipix 15. november 2001, kl 19.28
proovijale.....loomulikult oleksid sinu kommentaarid teretulnud mulle, minu mailiaadress on mullivann@hot.ee
 
Tabu 15. november 2001, kl 20.43
Mina küll aru ei saa, mis selles nii erutavat on? Jah, hea küll, enda meest või ee... boyfriendi võiks olla korra erutav vaadata kellegi teisega, aga ei suudaks teda kunagi pärast seda enam usaldada ega armastada. Vaataks korra ja siis hülgaks ta.
 
kdjvcn 16. november 2001, kl 08.58
Tabu, rumal oled. Kui sa meest ei usalda, järelikult on midagi tõsisemat lahti. Mina oma meest usaldan.
 
keil 16. november 2001, kl 10.35
Imelik on see, et mõned mehed eelistavad varianti 2 meest ja
1 naine, arvan ka, et sellised mehed on homoseksuaalsete kalduvustega või nõrga enesehinnanguga, kardavad, et kui on kaks naist ja üks mees, siis äkitselt naised räägivad teda pärast taga. Üldiselt mehelik mees eelistab siiski varianti 2 naist ja üks mees.
 
Tarakan 16. november 2001, kl 10.54
Selliste seisukohtadega ei tasu välja tulla. Mõned mehelikud mehed eelistavad lausa ainult mehi.
 
Pets 16. november 2001, kl 10.57
Nagu sina?
 
Feliks 16. november 2001, kl 13.11
To Keil: üks lesbi ütles mu meelest kuldaväärt mõtte: " mis need mehed küll unistavad kahe naisega vodisse minekust, ku inad ühegagi hakkama ei saa" :)))) MItte mehelikud, vaid (reeglina..küllap mõni erand kah on) ennast ülehindavad mehed loodavad kahe naise rahuldamisega hakkama saada..või on see mees tõesti vaid enda rahuldamise peal väljas:)
 
k 16. november 2001, kl 13.53
muidugi ainult enda rahuldamise peal. Olen korra huvipärast proovinud 2naist 1mees.
 
Katja 16. november 2001, kl 15.30
Minu mees (ja ma ise kah) mõtleb kah tulevikus grupikat proovida, aga õnneks on ta normaalne mees ja mingit ebavõrdsust ei kannata--niisiis kaks meest ja kaks naist. Kes tuleb kampa :o)))))?
 
Kathy 16. november 2001, kl 23.09
Katja, minu mees räägib mulle sellest juba mitu aastat. Kuid argpüks, nagu ma olen- ei võta vedu. Sa proovi ära ja siis räägi mulle. Ma õunte pealt vaatan :)
 
:) 18. november 2001, kl 21.21
grupiseksi oli pakkunud meie ühine sõber. nii naljatamise mõttes jne. lõõpima olime kõik kõvad vennad. koos kolmekesi ühes voodis olime maganud ka, aga see ei puutu asjasse.

kord vaatasime telekat, jõime veini ja ... suudlesin oma elukaaslast. ja sõber suudles mind. ja ennem kui ma aru sain, olime kõik paljalt teleka ees. Mind suudelti kõikjalt ja kõikjale ja korraga... topelt mõnu.

järgmisel päeval olin pahane oma elukaaslase peale- miks ta lasi oma sõbral mind nn. panna. miks ta ei muutunud armukadedaks? miks ta nii kergekäeliselt mu välja pakkus?

elukaaslane muutus järgmistel päevadel väga hoidvaks, hellitavaks, ninnu-nännutajaks. ju talle mõjus ka, et mul võib teise mehega hea olla.

sellegi poolest. me kõik kolm läksime lahku.

kogemus ise oli fantastiline. grupiseksi soovitaks ma ainult vallalistele. isegi 2 sõpra ei tahaks ühe voodisse. mehed kipuvad ju võistlema igal alal, kes jaksab kauem, kumb on vingem vend. võib sportlikuks minna...

aga võõrad omavahel... seksigu kogu hingega, ärgu ainult turvaseksi unustagu.
 
kuulujutt 18. november 2001, kl 22.24
yx mu superlitsist meessõber kes ka ise bordelli pidas arvas et grupikas pole midagi muud kui hunnik paljaid perseid...
 
KGB 18. november 2001, kl 23.35
Tehte mida syda soovib,aind p2rast 2rge kahetsege!Elu on n2idanud,et grupikad ei anna alati soovitud tulemust.Siis tuleks elukutset vahetada...
 
KAI 29. detsember 2001, kl 17.29
kui muu ei aita siis proovi. mina olen kord oma elus teinud gruppikat ja oli üpris mõnus aga koguaja mõtlesin mis mees mõtleb. proovi kui sa ise selleks valmis oled.
 
submarine579 23. juuli 2018, kl 14.18
Vabameelsetel paaridel ei tohiks probleeme olla. Kui mees armastab naist ning grupikas on nende ühine soov, siis ei tohiks edaspidi mingeid probleeme olla. Muidugi võiks teine mees olla võõras. Ikkagi saaks kogemuse võrra rikkamaks.
 
Lisax on... 20. august 2018, kl 18.17
keil Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Imelik on see, et mõned mehed eelistavad varianti
> 2 meest ja
> 1 naine, arvan ka, et sellised mehed
> on homoseksuaalsete kalduvustega või nõrga eneseh
> innanguga, kardavad, et kui on kaks naist ja üks m
> ees, siis äkitselt naised räägivad teda pärast tag
> a. Üldiselt mehelik mees eelistab siiski varianti
> 2 naist ja üks mees.

absoluutsеIt kõikidele normaalsetele inimestele teadaσlevalt on igasugune pΣΣseks äärmiselt ilge, räpane ja terviseσhtlik perverssυs, millega tegelevad ehk vaid üksikυd, eriliselt νãăraκad perνarid ja seda ei saa muuta mitte mingisuguste tσlerastide ΜöІin, olgu nad siis kasvõi teadlased.:-)
 
Tüüp37 23. august 2018, kl 12.26
Räägin nüüd päris kogemustest, mitte ei fantaseeri siis. Grupikas on ülehinnatud fantaasia ja mu hinnangul erutav ainult neile, kellel pole õrna aimugi, milline on päris tõeline seks. Ei ole lihtsalt võimalik saavutada seda täielikku igal tasandil ühte sulamist mitme isikuga korraga. Grupika puhul lihtsalt seksid. Ja see "lihtsalt" seks on mu hinnangul lihtsalt sitt seks, hoolimata saadud orgasmidest.
 
Mamm 10. november 2018, kl 09.30
Ma olen olnud kolme mehega. See oli nii erutav, eriti, kui mul olid silmad kinni ja 6 kätt mind säilitasid . Samuti see loomulik iha, mis meeste pilgus oli. Olen ka olnud kaks korda 2n +m. Mees oli kahe eest auga väljas, pidevalt tegeles mõlemaga.
 
piiblivend 15. november 2018, kl 10.01
h.o.o.rus ei ole voorus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!