Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
tugevam sugu
 
meesterahvas (ning feminist) 18. november 2001, kl 19.10
Mind on kohutavalt ära tüüdanud aegunud klisheed sellest, kuidas meessugu on tugevam ja naissugu õrnem.
Naispool on raudselt inimkonna tugevam osa, seda eriti vaimse vastupidavuse ning elusuutlikkuse osas. Kes taluvad üldjuhul vapustusi ning eluraskusi paremini? Ning, last but not least, kes elavad tunduvalt kauem?
 
. 18. november 2001, kl 21.49
Aga mehed jäägu siiski paigutama mööblit, tassima kotte (!), ehitama maju, parandama autosid, avama uksi, moosipurke, shampust... ma ei väida, et naised ei saa selle kõigega akkama, saavad, samamoodi nagu mehed saavad naistetöödega aga,
MILLE KURADI PÄRAST PEAB ÜLDSE ÜKS TEISEST TUGEVAMA OLEMA?
 
k 18. november 2001, kl 22.10
Äh, ega keegi väidagi et igati tugevam oleks mees. Aga kui käesurumiseks läheb, siis ikka reeglina on või kuidas? Selleks siis ongi normaalne, kui nad avavad veinipudelit jne.
 
visa hing 19. november 2001, kl 13.40
ex naistest visamad on vist jah ainult tarakanid, samas on see selline mõtteviis sul väga mugav - ei pea isegi kotte tassima...
 
crissu 19. november 2001, kl 13.42
kassid-kassid on visama hingega ikka
 
Tova 19. november 2001, kl 14.04
Eks omajagu ole tegemist ka sellega, et naistele on õpitud abitus lubatud (issake, ma ei jõua, ei ulatu, mul läheb süda pahaks, pea hakkab valutama jne) ja meestele mitte.
Ma arvan küll, et füüsilise jõu poolest on mehed ikka tugevamad, õigemini ma ei tahaks oma paariliseks meest, kes seda ei ole. Aga tunnistan, et osa minu saamatusest on õpitud abitus :-) Küll ma ka selle suvila kuivkäimla saaks puhtaks - oksendaks ja küüriks, kui vaja on. Iseenesest pole ju mehejõudu vajav töö :-) Teisest küljest - mees 37,2 kraadise palavikuga või näpuotsa-haavaga on ikka üks väga nõrk olevus. Ja ilmselt ongi - nemad ei ole ju tehtud taluma valu (erinevalt naistest - sünnitusvalud vms). Nemad on tehtud mammuteid küttima.
 
väike tark 19. november 2001, kl 15.12
autor vihjab pigem sellele et mehed on suured ja lollid, naised väiksed ja targad...
 
kylle 19. november 2001, kl 15.25
Miks jagada asjad
meeste tööd/ naiste tööd
meeste hobid / naiste hobid
nõrgem / tugevam

Looduse poolt on paika pandud seksuaalne osa. Ülejäänu tuleb ühiskonna arvamustest, ettekirjutustest.

Igaühe enda teha on kas ta akptseteerib neid või mitte. Siiski kooselus on targem arvestada enda ja partneri TEGELIKE huvidega ja ära unustada, et üldkultuuriliselt peaks naine sokke pesema ja mees autot remontima.
 
Tova 19. november 2001, kl 16.11
Njaa. Minu üks endine kolleeg armastab öelda, et kui naine on kodukolde hoidja ning tema ülesanne on söök/lapsed/kord/hubasus/jne, siis mehe töö on kodukollet kaitsta ning jahilt koopasse süüa tuua. Aga kui naine teeb oma töö mehe nõudmisel ilusasti ära, koobas on korras -s öök laual -lapsed kasitud, siis mees toogu ka koopasse terve mammut, mitte 4000 miinus maksud.
Jutt käib muidugi ainult nendest peredest, kus mees NÕUAB, et kõik kodutööd teeks naine, alates söögist, koristamisest kuni laste kasvatamiseni.
Ja üldse, need pole minu sõnad aga ma nõustun selle mõttega.
 
naine 19. november 2001, kl 16.31
vot selle nõudmisega on niimoodi, et alguses võibolla pole juttugi sellest et nõuab - hoopis vastupidi avaldab ikka arvamust et naine peab saama ka elada kodust väljapoole, et oleks huvitav töö, hobid jne

aga niikui kõik kodus pole tibenstobens on häda majas ja hoidku selleeest kui mingid toimetused on võetud enda kanda (vabatahtlikult kusjuures) siis ei jõua ära kiidelda kui suure osa koormast meheke enda kanda on võtnud ja naisuke jälle kodu unarusse jätnud

selliseid näiteid võib kohata ümberringi suuremal hulgal kohe
 
mina 22. november 2001, kl 16.07
ilmselt olen kohanud ainult paremikku meestest, sest tavaliselt teeb mees minu eest kõik ära ja vastutasuks nõuab ainult ilusat naeratust ning natuke hellust- pole paha või mis?
 
Lemps. 22. november 2001, kl 16.42
Kuule MINA!K6lab hirmsasti taitumata unistuse moodi.Ei tea yhtegi sellist meest.Oled Karmen Kass v6i?
 
mina 22. november 2001, kl 23.05
TEAD LEMPS,OLEN TAVALINE TÜDRUK, AGA ÕNNEKS OLEN KOHANUD MEHI, KES MINUST TÕESTI HOOLIVAD JA NEILE ON LOOMULIK, ET KALLIMAT TOETATAKSE IGAL VÕIMALIKUL VIISIL. SELLISTE MEESTE EES MÜTS MAHA!
 
Yks mees 22. november 2001, kl 23.29
Ah et ainult naeratad,MINA,ja mehed teevad sinu eest k6ik ara!?No oled ju t6este 6nnelik tydrik!Nati kyll nagu muinasjutus.Lempsiga kipun n6ustuma selles suhtes,et see vist aind sinu unistus on.Millist hellust sa MINA jagad?Paneks oma naese ka naeratama kui sellist(?)hellust saaks....
 
mina 23. november 2001, kl 10.00
vaata, yks mees, ei ole veel kohanud ühtki meest, kes esitaks tingimusi a la kui täna mu sokid ära pesed, siis toon sulle lilli või kui täna mulle seaprae kokkad, siis viin su pärnusse puhkama või kui toad ära koristad, siis kingin sulle kõrvarõngad. mehed vajavad head seksi, hellust ja ärakuulamist ja just seda ma oma boyfriendile pakungi. kui sina arvad,et selliseid mehi pole olemas, on see sinu probleem. ära võta kõike oma mätta otsast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!