Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
reeglid p2rsivad inimest.
 
Ama 18. november 2001, kl 22.26
Tihti syydistatakse naist selles, et ta end ahvatlevalt riide paneb, aga hiljem, kui mees tahab kommi, ei anna naine end k2tte. T2hendab, mehi h2irib see, et neid on justkui narritud (nagu ei tohi koerigi narrida - kui liputad ta silme ees kypsist, siis valmistu talle seda ka pakkuma. Kuigi v6rdlus on ehk emmale-kummale solvav), neile on lubatud, kuigi lubadust pole t2idetud. Aga mis oleks sellele vastav mehe k2itumine, et naine eeldaks seksi, aga ei saa seda? Kas see, kui mees on mehelik, t6stab toole ja kappe, maksab arveid ja paotab uksi naise ees lahti? Kuidagi syrr oleks ette kujutada, et selline mehe k2itumine naise seksin2lga ajaks, veel v2hem seksist keeldumise puhul vihale ajaks. Oh, millal need kaks sugu end ometi rahule j2tavad? Naised tahavad end ehtida, siis ehtigu, kui mehed tahavad seksi, siis tahtku, aga kuna seks vajab kahte, siis nad peaks naisega kokku leppima. J2tkem need oletused ja eeldused, illusoorsed lubadused ja m6ttetud solvumised. Mehed ja naised, tegelikult te ju armastate yksteist.
 
illu 18. november 2001, kl 22.59
mina võin ringi käia kasvõi kartulikotis ja näha välja superhea(nii on öeldud) aga kiimakotte võimsa kõrioreliga leidub kõikjal... nii pukas kui pariisis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!