Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
tagasihoidliku minu armukadedus
 
PL 22. november 2001, kl 15.27
minu mure:
olen nii 26 aastat vana meessooesindaja. viimased 10 aastat va. viimane olen elanud niiöelda mungaelu, põhihuviks vaid arvuti
aasta tagasi leidsin tüdruku, praeguseks oleme veidi üle aasta koos elanud.
Räägib et ta ei tahakski muud kui vaikselt minu kaisus mõnuleda. See meeldib mullegi.
Mina tema järgi siiani pöörane. Nii aasta langes pidevalt tema seksuaalne aktiivsus.
Asi muutus mõned nädalad tagasi kui ta avastas endas poole mille oli minuga juba unustanud.
Tundis uuesti seda tunnet mis ta seksuaalset keema ajab, nüüd on ta iga õhtu erutatud.
Mind teeb kurvaks vaid see, et need on teised tegelased kellest ta mõtleb ja fantaseerib.
Ja on armunud kuskil kaugel-kaugel elavasse poissi, Kellega nad vast kunagi kokkugi ei saa.
Kuid minuga tal seda tunnet pole vat et kunagi olnudki. Ma andsin talle rohkem turvatunde ja kindluse elus.
Väidab, et mina olen parim mis temaga juhtuda saab. Kui ma seda nii paar nädalat tagasi taipasin,
siis üritasin ta mõtetega kasti sulgeda. Kuid peagi sain ka aru , et nii see ei lähe.
Ta vajab elamiseks ruumi, muidu ta närtsib. Mis peaksin tegema,
et ma ei oleks nii armukade ja ennast täieliku luuserina ei tunneks (ma ei väida et seda ma suhete mõttes pole).
Kumbki meist ei soovi lahku minna, aga ma kardan et nii ka jätkata ei saa.
Ta on nõus ennast isegi teatud määral kasti sulgema, kuid saan aru, et minus on see probleem.
See on kõigest süütu flirt, aga see mõjub mulle.

Olen proovinud ühte ja teist, aga minu mõistus on otsakorral. Ehk on mõnel lahendusi.

PL.
 
:-) 22. november 2001, kl 15.35
ära ole! armukade ma mõtlen. Mine temakesega kaasa ja miks sa nt. ise ei fantaseeri? Saad väga hea kogemuse ja samas kui oled krampis, tüdruk tunneb selle ära ja siis on kuri karjas - oled lihtsalt üksi jälle. Ja rohkem eneseusku, miks sa ennast luuserina tunned? Sa oled noor ja kindlasti väga hea ja siiras ja selline nunnukas, miks siis luuser? Need kes on oma naisega hellad ja mõistvad, need ei ole luuserid.
Edu ja ole sama tore edasi, rohkem julgust!
 
:-) 22. november 2001, kl 15.40
ja veel ... ex paljud unistavad printsist valgel hobeusel, kui tal sinuga hea koos olla, miks sa arvad, et tal see väike armumine üle ei lähe? Seal ei ole midagi kindlat, aita teda üle, ole aktiivsem,kutsu teatrisse,kinno vii õhtusöögile.Kui muu ei aita, oleks paremkui ta sulle ei räägiks oma armumistest.Sa räägi talle, mida sa tunned...
 
salaja 22. november 2001, kl 15.52
Mulle tundub, et tüdruk suhtub sinusse kui sõpra/vanemasse venda, kellega on küll mõnus ja turvaline olla, kuid ... elukaaslase suhtena ma midagi sellist ette ei kujuta. võib ju küll olla selline tunne, et parem varblane peos kui tuvi katusel, aga ... tean isegi et olen maksimalist, aga kui mittetäisväärtuslikust kinni hoida, siis ei ole mahti täisväärtuslikku märgata.
 
norm.tibi 22. november 2001, kl 15.57
tundub sadistlik tibi olevat - muljetab sulle mingist poisist kellega kunagi kokkugi ei saa... kas mingist filmitähest või?
äkki ajab sind meelega armukadedax?
üsna tobe situatsioon tundub olevat. tunnen kaasa.
samas - kui sina maso ja tema sado siis peax teil ju hästi klappima!?
 
PL 22. november 2001, kl 16.37
see on midagi sellist mida ei saa elukaaslase eest varjata. Mina tunnetan tema meeleolu ja tema ka minu oma. Aga kuna me räägime teineteisega avameelselt (enne kui ma ei teadnud seda kõike vaid hakkasin teda kahtlustama ja kontrollima siis läksin sisemiselt päris keema). Pigem ma kardan iseennast, et ma ei lase tal üldse teistega suhelda. Ise ei ole teistega suhtleja ja temal kah ei lase suhelda. Esialgu on tegemist vägagi süütute mailide saatmisega ja sinna ta vast jääbki, aga minu probleem on, et mul raske seda mõista. Mida teeksin et tast paremini aru saada ja ise kah elus rõõmus oleksin.

aitähh vastuste eest, hea on teiste arvamust kuulda. Esialgu lähen esimese vastanu teed ...

PL
 
norm.tibi 22. november 2001, kl 16.52
nagu aru sain siis on ta üldse esimene naine sinu elus - ära muretse, nüüd kui otsa lahti said läheb libedamalt
tüdrukute puudust kui sellist ei tohix olla, ehk leiad edaspidi mõne mõistlikuma kes sinu väärtust hinnata oskab
 
:-) 23. november 2001, kl 09.59
PL- selles osas on sul õigus, ega jah varjata ei saa,kui on hingeline lähedus, aga katsu üle olla...vaata ka ise ringi avarama piguga ja kui sex klapib, siis ära tee numbrit. Mõtle jah ise ka, et ega ta siis ainuke ei ole, on teisigi naisi, kes sind oma elukaaslaseks valiksid. Niiet pea püsti, naeratus näkku ja ole häääästi positiivne ja usu - varsti tüdruk ei fantaseeri ka teistest enam, ehk läks see elu teil vähe igavaks ja üksluiseks.Te niiii nooored veel, lõbutsega,käige tantsimas jne. see on ainult kasuks, kui juba lapsed tulevad, on teil aega küll ja küll kodus üksteise kaisus oma õnne nautida.
Ole tubli ja pea vastu see raske aeg, sellist aega tuleb veel ja alati võib veel hullemaks minna :-)))))) selles mõttes, et ei ole miskit katastroofilist situationit, kõige muude probleemide kõrval on see ainult pisitilluke..:))
 
kassike 23. november 2001, kl 12.15
nii,mul mees kah saatis ja sai algul syytuid teateid...lopuks hakkas kokku saama ja mitte eestis,kingitusi saatma ja kylas käima...no lahku ta samas kah ei taha minna...ma kah nagu turvaline variant ja harjunud kah minuga...ainult et ei eruta teda nagu 5 aastat tagasi...
 
KIKE 03. detsember 2001, kl 16.39
Tead, algus oli nii kohutavalt minu elu moodi, kartsin juba, et minu Kallis siis kirjutab, ilma enne minuga probleemi arutamata. Õnneks pole sa minu Kallis.
Ja kuna meie elu on nii sarnane (minu elukaaslane ka 26, tegeleb arvutitega, enne mind peaaegu et mungaelu, nüüdseks veidi üle aasta koos elanud, tema peab meid materiaalselt üleval... issake, ega see ikka sina pole..., aga vist mitte, meil on ju laps ja ma pole seksuaalselt maha jahtunud. Viimasel ajal olen küll rohkem oma iha välja näidanud, sest lootsin, et nüüd on sünnitusest nii palju möödas, et saame jälle seksida.), siis üritan nõu anda.

*Mind teeb kurvaks vaid see, et need on teised tegelased kellest ta mõtleb ja fantaseerib.*
Kust sa seda võtad? Ütled, et sul on tüdrukuga hingeline lähedus ja sa saad sellest lihtsalt aru. Kuid mina usun hetkel tüdrukut rohkem. Kui sa näed, et sa ajad ta keema, siis sa peaksid õnnelik olema, mitte igasugu asju endale ette kujutama. Seksi- isu käibki hooti. Ja need teised on ka arvatavasti kõigest sõbrad, kellega ta kirjutab.
Pealegi kui ta ise ütleb, et oled parim, mis temaga juhtuda sai, siis nii see ongi. Tüdrukud ei ütle selliseid asju niisama!!!
Ja miks sa arvad, et ta on kasti suletud ja närbumisohus? Oled sa temalt seda üldse küsinud?
Kui teil ikka tõesti hingeline lähedus on, siis võta end nüüd kokku ja räägi oma kartustest tüdrukuga.
Usu mind, sa oled kõvasti üle pingutanud. Ta tahab vaid sind, see et ta noor on ei tähenda, et ta veel teistega käia või flirtida tahaks.
Ära tunne end luuserina, vaid kutsu ta näiteks välja, vii lilli, avalda armastust jne.

Kirjutasin nüüd suuresti oma kogemuste põhjal ja loodan, et sellest oli abi.
 
angel 10. detsember 2001, kl 13.49
Fakt on see, et sa OLED luuser. Kui sul on seni olnud silmaklapid peas, sa ei ole PÄRIS elu näinudki, sest kõik, milleks sul tähelepanu jätkus, oli f..king arvuti?!?!? Loogiline, et päriselus ei tule sa toime!
Ok, kuidas sind aidata? Hinda ennast kriitiliselt!
KUI oled kindel, et sinu isiksuseomadustega ja välimusega mees väärib enamat ning kui (uue) tüdruku leidmine pole sulle probleem, siis go for it!
KUI sa arvad, et isegi SEE tüdruk on saatuse kingitus ja sinu jaoks võibolla liigagi hea (sa ei pea seda tunnistama kellelegi peale enda), siis katsu elust võtta, mis võtta annab ning paku talle täpselt seda, mida ta vajab (kindlust, turvalisust) ja ta ei kao sinu elust kuhugi!
Anna teada, kuidas läheb!
Jõudu sulle!
 
Bella 10. detsember 2001, kl 14.39
Taevas hoidku, kas sa tahad oma tüdruku karpi panna ja karbile tabaluku ette või? See on ju normaalne, et inimesed suhtlevad teistega, ja unistavad teistest ka vahepeal. Nii vinge mees sa nüud ka kindlasti ei ole, et peale sinuga kohtumist on neiu kurt ja pime eluaeg kõikide teiste meessoo esindajate suhtes. PEalegi, armumine näitab romantilist meelelaadi - mina armusin veel kahekümneselt raamatu- ja filmitegelastesse. Mis sellest siis paha on? Jäta parem oma tüdruk selle koha pealt rahule, inimese hinge kallal närimine on üks kindlamaid tegevusi suhte ärasolkimiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!