Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kiusatus
 
:) 29. november 2001, kl 14.32
Kuidas reageerivad mehed sellele, kui lapsepõlvest või noorusajast...,praeguseks naine, otsib üles mehe, keda pole suutnud unustada, ja ei taha enam kiusatusele vastu seista, kasvõi kordki "asi" ära teha, nautida ihaldatu käte vahel olemist, ja siis minna kumbki oma teed?
 
:( 29. november 2001, kl 14.39
Mis seal reageerida, saad ilmselt pettumuse osaliseks, aga süda on vähemalt rahul hiljem:)
 
Pipa 29. november 2001, kl 15.01
Kust sa tead milline ta praegu välja näeb - äkki pole sugugi nii ihaldatav enam...
 
Feliks 29. november 2001, kl 15.05
No meelitatud oleks ta kindlasti....see on ka kõik mida peaaegu 100% saab loota....aga et ka seda "asja", mis iganes ka oleks....?
Aga mis Sul sest..Sa oled enda südamerahu saavutand..eeldusel et Sa ei pea maailmalõpuks ühte "ei-d"...vaata vaid kui sageli naised meestele "ei" ütlevad ja mehed peavad sellega leppima...miks mitte siis ka Sina:)
 
:) 29. november 2001, kl 15.22
Ma saaks ei`st täiesti aru, ega sulvuks sugugi. Kiusatusest ju muidu lahti ei saa, kui pole proovinud. Kas see on aga väga jube, kui naised sellist soovi väljendavad. Olen otsekohene ja niipalju, kui tean, on temagi seda.
 
:( 29. november 2001, kl 15.36
Minu arust ei ole jube, aga ma kahtlen, et pärast sellist soovi väljendamist Sa äkki enam ei tahagi. Kaldun arvama, et see on lihtsalt illusioon mida ihkad
 
:) 29. november 2001, kl 15.57
Võib-olla tahangi teada, kas on illusioon või mitte. Kas tõesti teistel pole selliseid soove, unistusi, mis ei anna rahu? Kas peab alati tahtma midagi kindlat, suhet, abielu? Kas millelegi peab järgnema midagi...? Kõik ongi ju ümberringi ebakindel.
 
:( 29. november 2001, kl 16.03
Ma ütlesin, et proovi, ega muidu teada ei saa, vaevalt ta nüüd minestanult maha langeb selle peale. Pealegi kui tahad lihtsalt proovida ja siis oma teed minna on ju kama kaks kuda ta reageerib. Pead muidugi arvestama ka temapoolsete tunnetega, ehk ei saa pärast temast enam lahti kui sihukest lootust annad
 
sekretär 29. november 2001, kl 17.02
ära parem proovi - las unelmad jääda unelmateks - kuri tegelikkus ei pruugi sugugi selline olla nagu sa omale ette oled kujutanud. usu -järele proovitud:((
 
x 29. november 2001, kl 17.11
ega siis igale kiusatusele, mis elus ette tuleb saa järele anda...
misiganes kiusatustele ma mõtlen...
 
tsinna 29. november 2001, kl 18.20
Ma ei saa päris aru - kas tahad temaga kohe voodisse minna või? Aga otsi ta alustuseks niisama üles, vaata üle, kas sa üldse tahad temaga enam tegemist teha.
Ma olen ka viimasel ajal mõelnud oma esimese boyfriendi peale. Kümme aastat pole teda näinud, ja ometi oli ta kaks aastat mu elus kõige tähtsam inimene. Võiks ju niisama kokku saada, natuke juttu ajada. Aga imelik oleks teda kusagilt taga ajama minna. Kui linna vahel juhuslikult trehvaks, oleks küll hea meel.
 
Marii 29. november 2001, kl 22.48
tsiteeriksin siinkohal Oscar Wilde'i... me saame oma karistuse keeldumuste eest. iga tung, mida me pyyame lämmatada, haub meie vaimus edasi ja myrgistab meid. ainuke tee kiusatusest vabaneda, on sellele järele anda. pange vastu ja teie hing jääb haigeks, igatsedes asju, mida ta ise on endale keelanud.
mina kyll prooviks järgi, endalgi vahel igasuguseid kiusatusi olnud ja kui on ära proovitud, siis on syda rahul ja ei pea enam môtlema, et aga kui äkki ikkka.....
 
Kis 29. november 2001, kl 23.04
Hm, ja kuidas selle Oscariga läxki....
 
Lemps. 30. november 2001, kl 00.32
Minu jaoks selline naine minevikust on unustatud.vastasel juhul oleksin ise temaga yhendust v6tnud.Parem varblane peos kui luik lainetel!Ja kas ikka oled tema jaoks see luik?Mehena ytleks,et kas sellisel soovil ikka laseks oma elu k6igutada?Krt.teab milleks see hea on,et sellistest eemale hoian.Tean siiski kyll>oma pere heaolu jaoks on see hea.
Palun kallil autoril mitte solvuda.K6ik pole p6him6ttelised.Loll peaks olema,kui v66ras naine pakub end ise ja sa ytled EI.
 
piloot 30. november 2001, kl 08.36
...midagi kenamat on raske väljamõelda!
 
Tova 30. november 2001, kl 09.42
No kuni see mees ei saa teada, et Sa teda ihaldad, see kiusatus on Sinus kogu aeg olnud ja Sa "ei ole suutnud teda unustada", on kõik üsna ohutu, arvan ma. Kuni ta peab teie tulevast kohtumist juhuslikuks ja kuni Sa ei hakka talle voodis rääkima, et kuidas Sa "kõik need aastad temast unistanud oled". Kui miski meest ehmatab, siis ilmselt selline jutt, kui tal endal pole võimalik asualt vastata "mina kah". Niiet - kui mängid mängu, siis mängi väljapeetult ja klassiga. Spordimehelikult :-) Ära oota sellelt kohtumiselt muud kui oma ihade rahuldamist. Kui aga südamepõhjas on Sul väikegi lootus, et mees niutsudes tunnistab, et on Sind kogu aeg armastanud, siis ole endaga ettevaatlik. Pettumus võib haiget teha, juhul KUI ta ei ole :-)
 
yx_crissu:) 30. november 2001, kl 10.08
Tova: ten points!
 
pia 30. november 2001, kl 11.18
Mul on 3 exi ja olen kõigiga kohtunud ka peale meie suhte lõppemist nagu lihtsalt sõbrad või nii (vahel niisama kokku saanud ja lõunatanud ja sexinud ka) Nad on kõik väga toredad ja mul on neist väga häid mälestusi, romantilised tunded on küll täiesti minevik(muidugi on kõik case-d täiesti erinevad) Ise ma neid küll üles ei otsi, aga kui keegi neist helistab või kui kogemata kokku satume siis ikka räägime.
 
Kaits 30. november 2001, kl 13.47
Ommik

Tulu-kulu analüüs, joon alla ja ongi selge, milline otsus on sinu jaoks kasulikum. Mis tulu (ma ei mõtle siin raha, aga seda dimensiooni ei tohiks vaikimisi ellimineerida) sa saad, kui sa kohtud ja milline on võimalik kulu (kahju), mida saad kui sa kohtud temaga. Vastupidi ka muidugi - mis siis kui ei kohtu.
Kasu võib olla hea tuju jne. Kulu on näiteks halb tuju, masendus jne, aga ka aeg mis toimetamise peale kulub - selle asemel oleks võinud midagi muud kasulikku teha (kinno minna näiteks)

Pisut töömahukas (eriti kui esimene kord teha), aga oluliste otsuste vastuvõtmisel suht abiks tegevus.

Küüniline ja muu bla bla bla? Kui emotsioonid üle pea kokku löövad ja muud moodi otsusele ei jõua, siis ... (eeldusel, et me üldse tahame midagi ette võtta ja midagi otsustada). Selle asemel võib muidugi ka lakke sülitada, maitseasi :)


Kaits

PS: pia suhtumine on minu meelest eluterve, ma ise ka selline (v.a. see sexi osa :). Toredad inimesed need ex-d, muidu poleks kunagi lähedasteks saanudki ju ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!