Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Prostituut
 
maarja 05. detsember 2001, kl 16.45
Mis võiks olla, kulla mehed, üks hea põhjus, et mees eelistab oma naisele prostituuti. Naine on väga seksimaias ja kompleksivaba! Kuidas seda mehe vaatenurgast seletada? Appi!!!!
 
Nelli 05. detsember 2001, kl 17.23
Mees tahab end tunda võimukana ja olla võibolla kohati ka labane ning toores, aga oma armastatud naisega seda olla ei saa - lihtsalt tunded ei luba normaalsel mehel. Prostituut on vist teine asi - raha eest ostetud ja ikkagi l... Vot nii olen kuulnud mehi rääkivat...
 
Named 05. detsember 2001, kl 17.34
mees on komplexides... kui naine tahab ja naine on nõus nii mõnelegi mehe soovile vastu tulema, siis probleem on küll mehes.
 
Kis 05. detsember 2001, kl 19.41
Minu ex ikka vahel muljetab et kus bordellos sai käidud ja palju pappi tuulde loobitud... Nüüd on suva, saan teinekord lõuatäie naerdagi.
Sellistele ei loe kvaliteet vaid kvantiteet, ilmselt surmani.
 
traks 05. detsember 2001, kl 20.14
Ah et isase viga, et litse tahab?
 
Kis 05. detsember 2001, kl 20.17
Või emase, vahet pole, selline tüüp inimesi, lihtsalt.
 
traks 05. detsember 2001, kl 20.31
Ei tea kas sellisel tüübil on veel võimalust inimeseks saada?
 
Pipa 05. detsember 2001, kl 20.53
Ex nad ole ka inimesed,kui selliseid polex siis ei olex olemas ka truuduse mõistet kui sellist.
 
Optimist 05. detsember 2001, kl 21.47
Olen küll optimist, kuid kokku puutunud nii sellistega, kellele lisalinnukeste proovimine on nagu lastehaigus, mis tuleb läbi põdeda, kui ka sellistega, kellele see haigus on juba geenidega kaasa antud. Lubagu ja unistagu nad suhte alguses mida tahes, oma kroonilise haigusega põletavad nad end kiiresti läbi ja teevad paljudele inimestele haiget. Ja siis varsti pole neist asja ei oma naisele ega võõrastele linnukestele. Oma närvide huvides soovitan sellise mehe maha kanda. Usu mind, on ka neid, kes oskavad Sind kõrgemalt hinnata!
 
Feliks 06. detsember 2001, kl 08.04
On erinevaid võimalusi, kuidas raha kulutada.....tegelt ei saa aru küll, miks peaks suguelu eest raha maksma:)
 
piloot 06. detsember 2001, kl 09.10
maarja kirjutas:
>
> Mis võiks olla, kulla mehed, üks hea põhjus, et mees eelistab
> oma naisele prostituuti. Naine on väga seksimaias ja
> kompleksivaba! Kuidas seda mehe vaatenurgast seletada? Appi!!!!

Üks põhjus on,et @!#$ mees sul,lihtsalt!Aga kui tegemist on lihtsalt kompleksiga(lapsepõlves näiteks pidi iga asja eest kommi saama),siis varu veits peenraha enne plaanitavat seksi temaga!
Teisi kenasid naisi tahab iga normaalne mees, aga et kohe vahetult makstava raha eest...nujahh,oled ikka sita mehe otsa komistanud!Fataalne lõpp oleks sellele suhtele parim!
 
ellu 06. detsember 2001, kl 11.59
Ma olen märganud, et mõned vägagi kenad mehed, no sellised kellel pole mingi probleem tasuta seksi saada, tahavad siiski vahel tasulist prostituuti. Sellel asjal vist mingi teitsugune maik, mis neile meeldib. Olen küsinud, aga pole selget vastust saamud. Äkki peaks see oma naine, see kompleksivaba küsija "poe kinni panema" ja meest ligi laskama ainult x.- krooni ettemaksuga?
 
Ben London 06. detsember 2001, kl 12.58
Maarja, miks sa seda mehe käest ei küsi?

Liiga palju on siin selliseid inimesi kes otsivad abi juhuslike netiinimeste üksteisele vastukäivatest kommentaaridest, selle esemel, et oma kaaslastega suhelda ja neid paremini jälgida.
 
piloot 06. detsember 2001, kl 13.01
Kas keegi asjatundja teab, ka prostituudi juures tuleb ettemaksta, või võib hiljem maksta? Või tõmbad kaardiga kusagilt läbi hoopis...?
 
Skiso 06. detsember 2001, kl 13.23
Piloot - proovi kaardiga läbi tõmmata:)
 
piloot 06. detsember 2001, kl 13.55
Keda?Kuidas?Mitu korda?
 
vip 06. detsember 2001, kl 13.57
ellu: nii see on, isegi kunagi üht sellist tundsin. oli tal kõike, autod, raha ja palju tibisi. aga käis ikka prostituudi juures. ma arvan et ma tean miks see nii on ja asi pole üldsegi tema tüdrukus, vähemalt seximõttes. inimene ei taha võlgu jääda. võlgu sesmõttes, et hooldus jääb pärast ära. enamus tibisi oli tal sellised kes tahtsid väga temaga käia ja temaga abielluda, aga kutt polnud sellest huvitatud. Ja kaua sa ikka tibisi petad. aga see minu arvamus.
 
Skiso 06. detsember 2001, kl 14.04
Piloot - prostituudist oli ju jutt! ja kui meeldib siis minugipoolest võib ka mitu korda:))))
 
ekspert 24. detsember 2001, kl 10.21
to maarja
enamasti lähevad mehed litsi juurde täispeaga ja mitmekesi, semude värk,seltsis segasem.....et siis oleks mida rääkida ja millega hoobelda. tegelikult on sellised mehed lihtsalt kergelt mõjutatavad, kas liiga või vähe enesekindlad....selliseid leidub küll ja veel ega sinu mees pole ainuke. või siis mees on vastuolus oma "......"-ga,liiga pikk või lühike, liiga peenike või ..., see on kompleks või tõestuse vajadus ei tea kellele ja ei tea mida.
kahju sellistest.
häid pühi!
 
Machiavelli 28. detsember 2001, kl 12.10
Lihtne- ostad teenuse ja vabaduse vastutusest.

Vabaduse igasugusest vastutusest, et kas oli hea või ei, mis meist saab, kas sa homme helistad, mis me homme/jõulude ajal/vms teeme.

Lihtsalt lased oma vajaduse rahuldada. Ega selleks ei pea brutaalne ega hoolimatu olema, lihtsalt lased enda (keha) kallal tööd teha vastava teenustasu eest ja ei mingeid kohustusi, minevikku, tulevikku- käesolev hetk ja nautlemine.
 
mono 28. detsember 2001, kl 13.59
Kulla M.Velli, on küll ja küll neid juhuseid kus mehed endale lemmikprostituudi soetavad ja omadega päris puntrasse jooksevad.
Kõik ikka oleneb mehe enda mõtlemisest, mõni võtab isiklikku abikaasi ka kui prosti...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!