Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
meestehaarem?
 
alena 07. detsember 2001, kl 02.54
Naisterahvana oleks mul meestele (loomulikult ka naistele) üks küsimus: "Kuidas te suhtuksite sellesse, kui oleksite ühe tütarlapse meestehaaremi liige? Kuidas oleks reageering, kui teada saaksite oma staatusest? Lugu nimelt järgmine: sõbrannal on 4 meest, eri toimingu jaoks erinev mees: Üks,kes sõidutab ringi ja välja teeb. Teine, see kes on "hirmus kuulus ja heal positsioonil ning on uhke väljas promeneerimas käia", Kolmandal on lihtsalt suur ihuliige ja tubli voodirõõmude organiseerimises ning Neljas on Silmarõõm, abielus teisega ja värske isa,aga "tahaks nii hirmsasti juba teda voodisse rebida". Kas ainult mina näen selles midagi haletsusväärset ja kummalist? Või on mul lihtsalt kahju meestest, keda ära kasutatakse?:( Kade ma ei ole, lihtsalt tekkis vastu hommikut selline küsimus!:)
 
Marii 07. detsember 2001, kl 04.52
mina arvan, et igati tragi sôbranna on sul. ma arvan, et kui ta ise on rahul ja mehed on rahul, siis ei ole ju see ärakasutamine. aga eks igayks ise teab, kuidas oma elu elab.
 
Feliks 07. detsember 2001, kl 08.01
Raske ette kujutada lausa "haaremis"olekut....pole ju old sedasi teadlikult..kuid loomult on ju iga abielus naise teine sekspartner kah ju omamoodi "haaremiliige" - selles rollis olen küllold...ja miskit laiduväärset ei oska selles kül lhinnata. Ek sigaüks jäägu oma liistude juurde ja tehku seda, mida oskab - sealt ka tema roll elus - suhetes.
Igas suhtes on oluline, õigemini suhte aluseks ja tagatiseks mõlema rahulolu...ühtin Marii arvamusega, et kui mõlemad on rahul...mis seal ikka:) Haletsusväärset, nagu seda Alena väidab, pole küll miskit...las inimene otsib oma kohta elus ja suhetes. Eg aiga suhe pea kooselu ja lastetegemiseni minema. Ellu jäämiseks tuleb seda õppida ja õpitu najal ka elada.
 
Pipi 07. detsember 2001, kl 08.53
Hakkaja sõbranna sul! Miks mitte kui kõik asjaosalised rahuldatud on ;) katsu leida mees kes kõik naise vajadused suudaks rahuldada ühtmoodi hästi
 
piloot 07. detsember 2001, kl 08.54
alena-sinus räägib väike kadedusepoiss!Ja miks mitte olla mõne abielunaise naise hea sõber...kelle mees vahest on niiii vastutustndetu!I like it!
 
mees2 07. detsember 2001, kl 09.24
-Või on mul lihtsalt kahju meestest, keda ära kasutatakse?- Nii see on. Neil haaremiliikmeil on igalühel oma põhjus miks nad seda teevad, s.t. neil on seda vaja. Selles mõttes ei ole vaja kahjutunnet tunda. Kas haaremiliikmeks olemine neile igaühele eraldi midagi head teeb on iseasi. Me ei saa kellegi probleemi mingilgi moel tema eest ära lahendada, seetõttu tuleb leppida et see nii jääb nagu asjaosalised vajalikuks peavad
 
marju 07. detsember 2001, kl 09.24
kui mehed asjast teavad ja nõus on, miks ka mitte. kui ta aga kõigile väidab, et just too on ainuke ja just temaga tahetakse elu lõpuni koos olla, on see sigadus.
 
ellu 07. detsember 2001, kl 09.39
Minul ka selline sõbranna, huvitav kas ühestsamast räägime, või ongi neid palju? Mina ei näe selles midagi haletsusväärset ega kummalist, kui inimene pole veel leidnud seda ühte ja õiget, aga elu tahab elamist. Mehed, muide teavad.
 
gg 07. detsember 2001, kl 10.51
Täiesti normaalne käitumine noore vallalise naise poolt, kes end veel siduda ei taha. Abielumehel ei ole kunagi nii palju aega, et üksinda naise kõiki vajadusi rahuldada. Kui on mitu meest, siis pole kunagi igav, ikka helistab see või teine, ikka pakutakse miskit huvitavat välja. Ja kui mees on ise abielus, siis pole tal miskit õigust ka teiste meeste kohta pärida. Igavesti mugav elamiseviis ja ise elasin niimoodi kümme aastat oma nooruses.
 
Pipa 07. detsember 2001, kl 12.42
Minu arust võixid kõik vabad ja vallalised naised sellist stiili harrastada (juhul kui mehed nõus on, muidugi).
Kui mul analoogne periood 0li siis vaatasid mõned abielus sõbrannad küll viltu, üx pani isegi diagnoosi - nümfomaan... aga ex nad vist tegelikult kadedad olid.
Nüüd olen rõngastet ja tingimusteta truu. Niipalju siis nümfomaaniast...
 
mina 07. detsember 2001, kl 13.20
minu arust täitsa normaalne värk, kui abielus ei olda. ideaalset meest pole olemas, aga selle annab mitmest kokku panna, nagu murekurtja sõbranna on teinud
 
Kaits 07. detsember 2001, kl 18.16
Hei

Haaremivärk :). Miks mitte kui osapooled rahul on ... Milleks siin veel teiste arvamust küsida? Eriti nõme on, kui asjasse mittepuutuvad isikud (haaremisse mittekuuluvad siis) hakkavad midagi ette võtma, sest neile tundub, et nii EI SOBI. Tegelgu parem omade asjadega ja lahendagu enda probleemid ära, maailm saab ka iseseisvalt hakkama ...

4 meest ja 1 naine :), vinge naine on! Olen näinud igasuguseid inimesi ja minu kogemuse järgi võiks olla tegemist erilise isiksusega (st minu mõistes/jaoks erilise). Puht uudishimust (mitte haaremisse kuulumise eesmärgil) tahaks tuttavaksgi saada ... :)


Kaits
 
Lemps43 07. detsember 2001, kl 21.18
No aru ma ei saa!?!Mis on teisel inimesel(antud juhul alena)asja s6brannade meestega?See on KADEDUS!Tegele oma asjadega!Ju sa ei kyynigi aru saama!Kas ise oled moraalijynger?Need on KOMPLEKSID,mis sinus pead t6stavad!!!
 
Marii 08. detsember 2001, kl 04.08
tegelikult kôige hullem ongi see, kui yritatakse hakata kellegi teise elu elama ja korraldama ja arvatakse, et mis teisele hea on ja mis mitte. kusjuures yritan olla tolerantne, aga alenast ei saa ikkagi aru. ma arvan, et enamus inimestel on olnud mingil eluperioodil mitu varianti ja siis sôelutakse välja see kôige kôige...kuidas sa muidu ikka oskad hinnata, kui ei ole erinevaid proovinud:)
 
kommentaator 19. detsember 2001, kl 17.13
räägiksime hoopis naistehaaremist?
kui meesterahval on nädalas 7 erineval päeva 5 erinevat naist. Kõik arvavad, et ta on neile ainukene ning parimat ja hoolivamat ja toredamat meest nad pole oma elus kohanud ja võivad mürki võtta kindluses, et see noormees on neile truu, et ainult kuna tööd on palju ja kuna noormees on VÄGA hõivatud tööga või spordiga siis sellepärast ei saada iga päev kokku.

Meesterahvas muidugi naudib tähelepanu, ainult ei saa aru et miks kõik naised kohe püsisuhet tahavad

samas iga nädalavahetus sigineb ta telefoni mõni uus number...
Kui naine esimesel korral või hiljemalt teisel korral kätte ei anna siis number kustutatakse ära.
Uskuge või mitte, need tüdrukud ei ole mingid alamklassi tüüpi naised vaid ilusad ja iseseisvad. Võibolla ehk probleem selles, et tavalised mehed ei julge neile läheneda nii nahhaalselt ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!