Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
ööklubide rahvas
 
kullatükk 07. detsember 2001, kl 22.00
Kuskilt jäi mulle silma, et keegi väitis, et ööklubidest pole mõtet omale partnerit otsida. Seal käivat väheinteligentsed inimesed. No mis huvitav tähelepanek see küll on. Kas normaalsed inimesed käivad siis omal vabal ajal palvemajades ja laste jõulupidudel. Kas siis tõepoolest arvatakse et öösel linnpeal meelt lahutav inimene on väheinteligentne. Kas teie kallis rahvas mukite end õhtul enne välja minekut peegli ees ja samas mõtlete, et nüüd lähen väheinteligentsete inimeste sekka?!
 
White D.Goddess 07. detsember 2001, kl 22.28
Teemasse sisse elades:
Sama hea on väita et kõik mustad on tantsujumalad ja valged puuhobused...
 
mari 07. detsember 2001, kl 23.15
no mina tean kohe mitut intelligentset inimest, kes külastab aegajalt ka ööklubisid! aga eks püsisuhte loomiseks ole jah kahtlane: ikka väga kaua peab teinekord otsima, et see intelligent räpsu hulgast üles leida:)) oleneb muidugi kohast ka. Vaibi pidudel näiteks on küll ühiskondlikult tunnustatud intelligente hulganisti, iseasi on mingi Narva ööklubiga:)))
 
kullatükk 08. detsember 2001, kl 08.03
Ega ma ise ka eriti tark ei ole. Ei oska näiteks kirjutada sõna intelligentne.
 
ellu 08. detsember 2001, kl 09.59
Mina külastan ja olen korduvalt kohanud minu jaoks piisavalt intelligentseid inimesi. Mõni tundub lausa veel intelligentsem olevat kui mina. Nendel, kes nii arvavad, on ehk oma intelligentsusest liiga hea arvamus?
 
iir urus 08. detsember 2001, kl 15.02
Kallis kullatükk!
Sinu 8:03 kommentaar oli tõeliselt hea, see näitab inimese arenmisvõimet - nimelt tunnistada oma vigu ja õppida neist.
Ööklubide suhtes olen ilmselt oma vanuse tõttu seotud teatud eelarvamustega, kuid omal ajal ei lugenud meid keegi ebaintelligentseteks Kännus õhtuid ja öid läbi jaurates.
Sa peaks ilmselt esimese tantsuga partneri jututeemade valiku ja sõnakasutuse alusel aru saama, kas tegu on või pole targa (mitte targutava) inimesega. Jõudu Sulle!!
 
getter 08. detsember 2001, kl 15.09
ei tea kes kus mis aga mina leidsin oma mehe ja laste(3) isa küll ööklubist ja ütleme siis nii et eriti suured pidutsejad ja viina lakkujad pole me kumgi
 
mina 08. detsember 2001, kl 16.38
eriti vastuoluline koht on minu meelest hollywood- muusika viimase peal, aga vot rahvas sakib täiega - noored anorektikud, kes otsivad vanemaid ja rikkamaid onusid ning need samad onud, kes otsivad värsket liha voodisse. ja veel olen tähele pannud, et kui ikka armanit seljas ei ole, siis saad ikka väga julmade pilkude ja kommentaaride osaliseks. oma vaimse tervise huvides külastan teisi lõbustusasutusi
 
cardigan 09. detsember 2001, kl 16.59
Ööklubid on erinevad. Hollywoodis ja Venuses peab ennast ikka päris täis jooma, et paha ei hakkaks, kui ümbritsevaid inimesi vaatad. Spiritist on seevastu võimalik leida nii stiilseid inimesi ja intelligentseid jutu-kaaslasi. Eks see oleneb vist rohkem inimesest ja mida ta parajasti otsib..
 
Valeria 09. detsember 2001, kl 19.36
sai ise ka kunagi päris sagedasti klubides käidud-1-2 X nädalas, vajaduseks end tantsides välja elada, uusi tuttavaid saada ja mis seal salata, potentsiaalset partnerit leida.Kogemus näitab,et pysipartnerit klubist tõesti otsida ei tasu-enamus neist olid mehikesed,kes tulid sõpradega lantima,et äkki yheks õhtuks näkkab.Sellised tunneb mitme meetri kauguselt oma näljaste pilkude järgi ära.Teine kategooria on need,kel kena välimus,intelligentne olek ja kellega jutt ka klappis,kuid siis jutu sees ikkagi selgub,et kodus elukaaslane ja laps.Kysin siis,et miks sa koos oma naisega väljas pole-vastuseks saad absurdsusi.
Hiljem tekkis ikkagi elukaaslane töö kaudu.
 
Feliks 10. detsember 2001, kl 08.08
Poloe mõtet miskit välistada. Ega ka üldistada. Igal pool (isegi ööklubis, Balti Jaamas, turul, tööl) tuleb ette just Sinu inteligentsile vastavaid inimesi. :)
 
wiw 10. detsember 2001, kl 14.45
Feliksile mitu positiivset punkti.100% tode!
 
Bibigon 11. detsember 2001, kl 11.14
Ööklubisse minnakse t a n t s i m a, mitte intelligentset vestlust arendama või elukaaslast otsima. Käin ise igal nädalavahetusel klubis, tööst ja koolist puhkamas ja lähen sinna tõesti ainult tantsima. Kallis on kodus, tema tantsust suurt ei hooli. Õnneks ei tee ka stseene, kui sõbrannadega lähen. Kui ööklubis oled ära käinud ja näinud, milliseid imetonte ringi liigub, siis kodus kallistad oma musi ja mõtled, et jumal tänatud, polegi nagu kõige hullem ... Muide, pole leitud ööklubist vaid tänavalt, lilleleti eest. Lisaks veel et sisuka vestluse arendamiseks on muusika liiga vali. Nii et pole mõtet üritadagi.
 
kil 11. detsember 2001, kl 14.03
mina yhe oma exi leidsin ööklubist.. või ehk õigemini tema leidis minu... ja ma võin öelda, et ta on yx targemaid mehi, keda ma tean, aga nyyd elab vastavalt võimetele ka vastavas kohas (kaugel siit eestist)... ise jäin siia, sest ei suutnud lahkuda :(... seega see on kyll harv juhus aga mine tea...
iial ei tea kellega ja kus kokku põrkad... ja esimene kohtumine peab ju kusagil toimuma!? tänaval ju eriti juurde ei astu (eestlane kyll mitte)...
 
Arina 11. detsember 2001, kl 15.57
Mina ka arvan, et ööklubisse ei minda KEDAGI OTSIMA, ja arvan siiamaani, kuigi mu oma abikaasa on ööklubist kogemata leitud:)
 
k 11. detsember 2001, kl 16.05
ei maksa üldistada, et minnakse või ei minda otsima. Tegelikult on seal päris palju vallalisi, kes tõesti heameelega leiaks elukaaslase, kui seda mitte, siis kasvõi üheöökaaslase. Või tüdinud abielumehi, kes värsket liha otsivad. Samas on kindlasti neid, kes on tulnud juba kaaslasega, kellega kindlasti koos ära lähevad. Siis veel lihtsalt lõbusaid kampasid, kes kusagilt sünnipäevalt tulnud. Siis veel välismaalasi, kes hotellitoas igavlemise asemel rahvast vaatama tulnud. Siis lõbutüdrukuid, kes klieni otsivad. Lõpuks tõenäoliselt ka lihtsalt tantsuhimulisi.
 
sten 11. detsember 2001, kl 16.12
Sama tõenäoline, et leiad elukaaslase omale ööklubist on see, et leiad ta bubist, kauplusest või mõnelt muult avalikult ürituselt. Kõik oleneb juhusest ja sinust. Kui oled aktiivne ja terase pilguga siis võib keegi normaalne mees/naine ette jääda küll, kes on vaba ja otsib samuti enesele teistpoolt. Loomulikult on oht saada petetud, sest elukunstnikke jagub igale poole, selle vältimiseks tuleb kasuks elukogemus hinnata inimest tema jutu ja käitumise järgi. Siiski on küllalt palju selliseid inimesi, kes otsivad ainult ühe-kaheöösuhet.
 
Kylle 15. detsember 2001, kl 13.40
Asi selles, et ööklubides käiakse meelt lahutamas. Kui seal kellelegi silma jääd on see enamasti üheks õhtuks või üheks tantsuks. Enamud inimesi ei tule sinna püsisuhteid otsima.

Kui tutvud kusagil spordisaalis, matkal jne. on rohkem lootust et sind tõsiselt võetakse ja see suhe ei ole alguses temale vaid meelelahutus.

Oma mehe aga leitsin ka ööklubist.
 
Parandus 01. jaanuar 2002, kl 20.15
 
mona 04. jaanuar 2002, kl 16.45
no ma ei tea, kõik arvavad et ööklubist ei leia kedagi aga lõpus on ikka lause: oma mehe leidsin aga ööklubist...
 
TONN 22. jaanuar 2002, kl 18.19
Minu naine ka ööklubist leitud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!