Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
parkimisest
 
Mann1 20. detsember 2001, kl 09.59
Ega selle teema ülesvõtmine ju praktiliselt midagi ei muuda, kuid peaks nagu ikkagi südame pealt ära rääkima.
Käin tihti oma sisseoste tegemas (tavaliselt kord-paar nädalas, et kogu nädala kraam korraga ära osta) erinevates Tallinna Selverites. Ja eriti Kadaka- ja Järve Selveris ei suuda ma ära imestada: miks pargivad INVALIIDIDELE mõeldud kohtadele enamjaolt kõik absol.terved inimesed??? No miks ei viitsita paar-kolmkümmend meetrit jalgsi käia? Korra oli üks noormees oma mersu lausa jõuluvana auto kohale sättinud! Selles rivis võib näha mõne bemari roolis istuvat tibi küüsi viilimas (!), samuti on näha ka poliitikuid (näit. Oviiride-pere oma musta Volvoga).
:((
Minu meelest on see tõesti äärmiselt labane ja nõme.
 
Kalle Kusta 20. detsember 2001, kl 10.06
Oviirid ongi VÄGA labased ja nõmedad inimesed, nagu need teisedki. Invaliidide kohale parkimine, peldikutes seinte täis kusemine ning rõve sõim ja trügimine kohtades, kus on järjekord, näitabki, et me oleme Euroopast kaugemal kui Maa Kuust.
 
Fööniks 20. detsember 2001, kl 10.06
Ma tavaliselt mõtlen selliseid vaadates, et äkki on nende näol tegemist vaimsete invaliididega? :))))
 
Mann2 20. detsember 2001, kl 10.15
Olen ka mina selle peale mõelnud, et kui suur peaks olema see häda, et ise sinna parkida. Olen ikka seda paika veidi pühaks pidanud. Ehkki nii mõnigi kord on need tõesti ainukesed vabad kohad olnud, olen siiski oodanud, millal mõni muu koht vabaneb. Aastaid tagasi kogesin Soomes ühe minu jaoks väga olulise inimese respekti selliste invaliidikohtade suhtes ja sellest ajast olen selle suhtumise omaks võtnud. Mõni tuttav küll vahel kahtlustab, et olen kiiksuga, kui vaba invaliidikoha kasutamata jätan, aga eks püüan siis nende seas ka selgitustööd teha...
 
Minake 20. detsember 2001, kl 10.28
Igaüks ei pruugi inva-parkimiskoha märgist aru saada ja tõlgendada seda kui kohta, mis ka ajukääbikule mõeldud. Ja mine ütlema sellisele, et tal õigus pole!
 
Tarakan 20. detsember 2001, kl 11.23
Tõepoolest, kui vaadata, kes sinna pargivad, siis tuleb tõdeda, et tegemist on vaimsete invaliididega. Enamus mersud ja bmwd ja mitte lihtsalt, vaid dressinimeste ja lühikese soenguga kantide omad.
 
Mann2 20. detsember 2001, kl 11.29
To Minake: ma loodan, et see arusaamise jutt oli Sul ikka irooniaga öeldud. Kui inimene on autojuhiload ausal teel omandanud (kui on ostnud, siis on juba sellega ise tunnistanud, et on ajukääbik!) ja liiklusmärgid kasvõi eksami ajakski selgeks õppinud, siis peaks ajumahtu jätkuma ka invamärgist arusaamiseks. See on ainult suhtumise küsimus minu arvates. Sedasorti suhtumise, mis näitab, et me ei ole veel küpsed elama sellises ühiskonnas, milleni arvame olevat jõudnud. Tegelikult on see matslus, mis on omane pigem banaanivabariigi asukatele. Ja paraku paistab, et mõni kohe naudib sellele tasemele jäämist.
 
niisama 20. detsember 2001, kl 12.57
neile tuleb anda vastv eraldusmärk.. pea ratastoolis(ajuinvaliid)
Meie liikluskultuur annab nii mõndagi soovida. Parkimine on suht väiksem probleem selles vallas....
 
Bella 20. detsember 2001, kl 13.31
To Tarakan: no ma ei tea, sõidan küll aastavanuse bmw-ga ( ja enne seda merc-dzhiibiga), aga invaliidi koha peale pole veel kunagi parkinud. Nii et ära ikka üldista.
P.S. Rooli taga küüsi ka ei viili, maniküüri tegemiseks peavad paremad tingimused olema.
 
Muidumeez 20. detsember 2001, kl 14.51
Ajuinvaliidsus on ka invaliidsus
 
Tarakan 20. detsember 2001, kl 14.54
No ma ei saa aru, miks sina ennast kohe puudutatuna tundsid? Ma lihtsalt olen täheldanud tendentsi.
Said ikka ära mainida, et sul BMW on.
 
autojuht 21. detsember 2001, kl 10.29
Huvitav - kas ei saaks sundida neid muidu kiirelt valesti parkivaid autosid ära vedavatelt instantsidelt samasugust käitumist invakohtadele parkijate suhtes
oleks vast ikka tõhus küll
kui pole i´kka inva ja siis auto ära veetaks on vist parem tulemus kui niisama ilkuda, et ajuinvaliidid

ei tea kuhu peaks pöörduma
 
noor naine 21. detsember 2001, kl 22.26
need kes sinna pargivad arvavad, et on "jumalad" või arvavad, et käin kähku ära, või midagi sarnast veel.
jõuluvana kohta hõivata on ikka küll viimane , mida teha, kas siis tõesti peab oma BMW sinna kahe punase lindi vahele ajama!
no kui mõni blond veel seda teeb, siis on "arusaadav",ehk arvab et saab kingi nii kiirmini kätte....
 
//// 22. detsember 2001, kl 17.29
Autojuhile.
Otsi yles grafitihullud ja anna neile idee,et passigu inva parkimis kohtade juures ja kui m6ni SAKS pargib invakohale,siis kohe tehku lai grafit yle terve auto,et OLEN AJUINVALIID JA PARGIN SINNA KUHU TAHAN!!!Selleks peaks vast veerand tunnist piisama.Siis v6iks l6pptulemusest yhe pildi ka teha t6estamaks,et see auto t6esti sel kuupaeval ja kellaajal seisis invakohal.Muidu t6estataks vastupidist,et grafit tehti naiteks kaubamaja tasulises parklas v6i kodu6uel.
 
xxxx 23. detsember 2001, kl 16.22
olen nõus ////
sama jutt kehtib ka kõnniteel parkijate kohta !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!