Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
KUI KAUA SAAB
 
KAI 28. detsember 2001, kl 18.28
KUI VANALT SAAB VEEL TUNDA SXSIST MÕNU. SEST, KUI MINA JA MU MEES VOODI LÄHME SIIS TEMA SAAB OMA RAHULDUSE KÄTTE AGA MINA EI SAA MA TEESKLEN AINULT. JA , KUI TA HILJEM KÜSIB KAS OLI MÕNUS VASTAN , ET OLI KÜLL. OLEN 48 AASTANE JA MEES ON 33(me ei ole abiellus vaid elame koos)KAS ON VÕIMALIK , ET MINA EI SAAGI ENAM SEXIST MÕNU TUNDA.
 
Kasvatajatädi 28. detsember 2001, kl 18.47
Oled valind liignoore mehe. Selliseid peab 2 olema
 
mees2 28. detsember 2001, kl 19.46
On küll võimalik kui sa teesklemist ja valetamist ei lõpeta.
 
Riin 28. detsember 2001, kl 22.30
Hea mehe käest saab ikka head seksi ja tahtmine ei pruugi ka vanemas eas ära kaduda. Mul oma kallimaga vanusesuhe sama peaaegu, aga minu isu on suurem kui tema oma. Aga ta on väga hea.
Ja ega teesklusega jah kuhugu jõua, ikka avameelselt.
 
kullatükk 29. detsember 2001, kl 01.17
Tõesti ainuke viis sind aidata on siis kui sa ise ennast aitama hakkad ja enam ei teeskle. Sinu erogeensed piirkonnad on sama tundlikud kui kümme aastat nooremal . See mees pole lihtselt vaevunud neid otsima, kuna teab, et tal on kõik juba leitud. Mul oli kunagi sama mure ja luban, et ühe ööga see ei lahene. Sa pead õppima vastu võtma ka siis, kui ise andnud ei ole. Peale esimesi õnnestumisi võid tunda, et pead nüüd meest erilise "orgasmiga" tänama, aga sa ei pea. Tagasiminekud tulevad tänu sellistele "tänuavaldustele". Proovi oma sõbraga sellest arutada. Räägi oma kurbusest ja hirmudest. Kui ta sust hoolib, siis ta ka aitab.
 
.Kaisa 29. detsember 2001, kl 01.35
Kaia.

Tundub,et sa pluffid.

Aga kui su "probleemile" vastata,siis vaheta see 33 aastane "poisike" kes rahuldada ei oska,omale eakohasema ja vilunuma vastu!Muud lahendust ei tea pakkuda.48 aastasena peaks nagu ise elust juba yht ja teist jagama...
 
Marina 31. detsember 2001, kl 12.18
Sa oled lihtsalt harimatu naine seksi koha pealt.Ole rahulik,sest eesti abieludest tehtud raamat(ei tule meelde see arsti nimi),kus ta kirjeldab ,et 40 % abielus olevatest naistest ei tunne seksuaalset rahuldust,sa pole ainuke.Mõtle ,kui need harimatud naised teaksid millest nad ilma jäävad ei püsiks neidki abielusidki enam.Ja jumal tänatud?! nii tsiteeris seda see autorist mees meie abielu intiimseikade kohta.Muidu oleks lahutusi veel rohkem.Loe ja arenda ennast ja osta sexajakirju ,kui miski ei aita.Sinuvanuses naine peaks juba teadma kuidas oma kehaga sõbraks saada...Hari ennast.
 
BOIKOTT 31. detsember 2001, kl 15.26
...........
 
miisu 01. jaanuar 2002, kl 19.37
Issand jumal kuidas see tädi küll nii vanaks on elanud ja nii lolliks on jäänud!Voodis tuleb ju ometi koostööd teha!Mul sellest mehest lausa kahju, kes sellise kännu otsas peab püherdama!
 
amps 03. jaanuar 2002, kl 17.56
Praktiseerige rohkem orallseksi ja tulemused paranevad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!