Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
sexiabi palun
 
mannu 29. detsember 2001, kl 17.53
ma olen 14. käin ühe poisiga. tema tahab minuga magada. aga olen liiga noor. tema lubas mind maha jätta ja mulle sitta keeraata , kui ma temaga ei maga
 
Muska 29. detsember 2001, kl 19.25
Siis ära käi selle poisiga enam, siin ei ole ju enam midagi arutadagi. Tegelikult on see põhimõtteliselt sama, mis vägistamine.
 
Toomas 29. detsember 2001, kl 19.50
Mannu, see poiss pole sind väärt! Kui ta sinust tõeliselt hooliks, siis ei ajaks seda seksi peale niiväga ja ei ähvardaks maha jätta. Karta on, et kui sa ka magad temaga, siis pärast ta niikuinii jätab su maha ja sina saad väga haiget. Hoia ennast, armas neiu!
 
Tiramisu 29. detsember 2001, kl 22.45
Armas Mannu, ära käi muidugi selle poisiga, kui ta Sind niimoodi ähvardab! Kui lubab Sulle "sitta keerata", on see tõesti juba nagu vägistamine, psühholoogiline vägivald. Kui talle ka järgi annad, võib ta Sulle ikkagi halba teha, nii et parem jäta asi juba algfaasis katki. Mõtle hoolega, kas hoolid temast. Siis mõtle, kas tema hoolib Sinust. Ja siis otsusta.
 
MeieMeel 30. detsember 2001, kl 00.36
Vanasti oli lastele nõuks-abiks-aitajaks ajaleht Meie Meel. ja seal kirjutati just nii nagu kõik eelnevad kommentaarid. Õigesti kirjutavad ka.

Saada ta pikalt.
Mis "s..." ta sulle ikka keerata saab? Laseb jutu lahti vms? Lasku... ! Sinul on siinkohal suurem õigus otsustada.

Jätab maha? Aga jäta ta ise selliste nõudmiste eest maha. Mehi on maailmas rohkem kui see seksihimuline nolk. Kusjuures palju paremaid mehi on.

Julgust!
 
Rambo 30. detsember 2001, kl 05.20
Kallis MANNU!
Ei taha nyyd meessugu maha teha,aga m6ned kelgivadki lihtsalt sellega,kui palju tydrukuid nad voodisse on saand.Kui temaga nyyd magad,siis tulemus on nii v6i teisiti sulle kahjulik.Nii v6i teisiti j"tab ta su maha.Ta jutustab kohe s6pradele,kuidas su k"tte sai ja kuidas sind panna oli!Ja siis juba hakkavad sind ka teised poisid kasutama kui kergesti k"ttesaadavat!See poiss ei hooli sinust!Ta on ngu kollektsion""r,kes kogub marke,kes 6llepudeli korke,kes konjaki etikette ja m6ni(nagu sinu poiss) kogub tydrukute syytusi!
Kui tahad oma mainet hoida,siis saada ta kus kurat!Selge,et algul ta kukub sind m6nitama,et oled pipar ja teab mis veel.Aga varsti ta j""b vait!Pea vastu!Oleme k6ik sinu poolt!SEE 6IGE POISS selliseid tingimusi ei esitaks!Ja kindlasti on sul s6pru,kes aitavad sellest yle saada.
 
sotti maisaa 30. detsember 2001, kl 14.43
mismoodi see sitakeeramine võiks välja näha? ehk valgustad?
 
Opossum 31. detsember 2001, kl 09.34
ongi hea, kui maha jätab. Võibolla leiad siis endale normaalse noormehe.
 
kris 02. jaanuar 2002, kl 11.37
Ära tee tast väljagi!kui ähvardab ära alla anna,nagunii jätab hiljem su ikkagi maha,parem juba ise ta maha jätta!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!