Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
küsimus meestele
 
totu 10. jaanuar 2002, kl 20.41
mu elukaaslane on õhtuti tihti ära. mul on igav. ma tahaks väljas käija, tutvuda, flirtida. aga ma tahaks ÜHE kindlaga väljas käija. mitte et igakord kui välja tahan minna pean OTSIMA kellegi. et siis nagu armuke... aga ma ei taha seksida. vähemalt ma ei taha seksi eesmärgil armukest.
kas on selline asi võimalik? ja kui peakski olema... kas öelda mehele kohe, no-seks?
 
BOIKOTT 10. jaanuar 2002, kl 20.57
kas su ema teab, et sa siin kribimas käid?
 
totu 10. jaanuar 2002, kl 21.43
ei, aga kas su isa teab kõiki naisi kellesse sa oma tilli pistnud oled?
 
topik 10. jaanuar 2002, kl 22.04
Kahtlane lugu, kui ikka ühega, siis jõuad sexini kindlasti, mehed ei taha ( ma mõtlen ikka mehed1) tühja jamada kui oled ikka atraktiivne peibutis. Tuleb olla kõigiks valmis ja ega Sa igaühte ju ei vali. Tead mida valid ? Sex on loomulik , kas muidugi esimesel õhtul, aga kolmandal-naljandal-viiendal ?
Kui vaid keelduma jääd, oled ilma kõigist kaunist, usu mind.
 
Tess 11. jaanuar 2002, kl 08.52
Kas igavusest päästab sind ainult flirt, tutvumine jm?
Aga trennid, raamatud, mõni hobi, sõbrad-sõbrannad, kino, teater on välistatud?
Kas sul pole mõnda endasarnast (lihtsalt) sõpra, kellega vahest siis väljas käia?
Topik
Seks on loomulik kolmandal, neljandal, viiendal?:)))Oleneb mis näo ja jutuga sa oled, ehk mille peal väljas oled...no ei saa päris nii üheselt võtta...
 
kiis 11. jaanuar 2002, kl 10.58
Kas siis sõbrannaga ei oleks huvitavam "kuhugi" minna ja siis "seal" juba meeldivalt aega viita : flirtida, lobiseda, tantsida?, hoida käest kinni(kui seda vajalikuks pead) ja vaatad sügavalt silma ja ongi kogu närvikõdi. Ega`s selleks kohe ühte kindlat "väljaskäimismeest" vaja lähe.
 
Fraier 11. jaanuar 2002, kl 11.57
Muide, ka mul on sama asi. Kui naine ära tüütab ja välja lähen tahaks samuti kedagi kindlat kellega niisama pulli teha. Hakata naisi ära rääkima on eriti tobe: krt. ma lähen klubist ju ikkagi otse koju. Mullegi meeldiks selline naissõber väga. Mille pagana pärast kõik arvavad, et kui on naine, tuleb varem või hiljem toppima hakata? Selline variant, kus tibi oleks kena aga "mitte minu maitse" ning hea huumorisoonega ja mõnus tantsupartner, oleks mega. Loomulikult, kui naine on supersexy ja mulle loodud, tahaks kohe hullama söösta. See aga oleks mitte sõprus vaid SUHE ning mida ma siis oma naisega enam...
 
ginger 11. jaanuar 2002, kl 12.09
to totu & Fraier
kõigepealt tuleb ehk alustada sellest, et räägite oma soovist elukaaslasele. Ja kui temal pole selle vastu midagi, siis laske käia. Aus mäng on kõige parem. Vastasel juhul võite oma suhte ära rikkuda.
 
kiis 11. jaanuar 2002, kl 12.29
Kes rääkis ärarääkimisest või toppimisest. Seda ma ütlengi et lähed välja, veedad aega ja siis jälle koju. Aga kui "naine ära tüütab" ja sa siis välja lähed ja veel kellegi kindlaga...see võib küll ülekäte minna.
Selleks, et üksi ilma elukaaslaseta välja minna ei pea ju ära tüütama, vahelduseks on lihtsalt tore vallalisena välja minna ja end hästi tunda ilma tagamõteteta et nüüd...
 
totu 11. jaanuar 2002, kl 15.35
ma olen rääkinud oma soovist oma elukaaslasele. ta saab minust täiesti aru. ta on mind ise kohalegi sõidutanud. ja järgigi tulnud, kui vaja on. mida mul varajata?
 
T 27. veebruar 2002, kl 17.46
Osta endale elukaaslane.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!