Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
tahaks 3kesi, aga ei söenda
 
häbelikud 15. jaanuar 2002, kl 19.45
Head inimesed.
Kena paar oleme. Kange himu on kolmekesi 2M+N konfiguratsioonis voodisse pugeda, kerge bi-uudishimu on ka. Ei oska-söenda seda kolmandat ratast kuidagi leida. Netis muidugi kuulutusi enam kui küll, aga ise küllalt ettevaatlikud. Noh et oleks ikka kena ja arukas ja puhas ja terve jne. Sõpru murdma ka kipu.
Palun jagage kogemusi netituvuste kohta, andke nõu ja abi. Isiklikumad privasse, palun.
 
valvefeminist 15. jaanuar 2002, kl 19.59
homopaar olete või segapaar?
 
häbelikud 15. jaanuar 2002, kl 20.19
valvefeministile: segupaar, ikka segupaar.
 
MM+N 15. jaanuar 2002, kl 21.24
Bi-uudishimu tundub ainult isasel olevat? Emasel on siis lihtsalt nälg?
Võtaks esialgu vibraatori, see on ilus ja annab hästi puhastada ja kui korralikult hoitakse, seisab terve.
 
Named 15. jaanuar 2002, kl 22.35
bi, homo, bi, homo, Savisaar, bi, homo, keskerakond, bi, homo

MA ei tea kas eelpool nimetatud sõnadel on amingi tihe seos.. aga fakt on see, et viimasel ajal delfist muud lugeda ei pole.
Kurb
 
Fööniks 15. jaanuar 2002, kl 22.43
Named: MIS sind häirib?

Bi, Homo-värk?????
Miks küll ometi??? Miks just see eriliselt?
Mind ntx häirib (minu-kunagine, kelle-iganes ja rohkem vaimset sorti) truudusetus kui selline. Mis seal vahet kas mehe või naise või koera või kassi või kuldkala või ämbliku või arvutimänguga.... Arumaeisaa...
MITTE et ma keskerakonda toetaks...

Las inimesed elavad. Neil oma elu, sul oma. Ja keegi ei peta kedagi.
 
vovik 16. jaanuar 2002, kl 09.52
Fööniks, mu tiivuline sõber, miks sind häirivad inimesed, keda bid/homod häirivad. Las nemadki elavad oma elu. :)
 
Tess 16. jaanuar 2002, kl 10.00
Named
Püstita ise mingi teema, mida meeldiks arutada:)
Häbelikud ju lihtsalt küsisid...just...
(heatahtlikult, tess)
 
Hügert 16. jaanuar 2002, kl 10.07
Lahe vidin, pakub mehele ka head naudingut. Mees peab lihtsalt piisavalt kompleksivaba olema ja oma keha tunnetama, et seda sinna toppida. Kui oskad nautida, päris lahe tunne.
 
Fööniks 16. jaanuar 2002, kl 10.26
Vovik: Oih kas see oled tõesti sina? :)
Su märkus minu kohta oli küll õige :)
 
vovik 16. jaanuar 2002, kl 11.08
Fööniks: mina. Hea on jälle omaenda tagumiku järgi lohku vajunud toolil istuda.

Häbelikud: teate, mis. Proovige igaks juhuks enne 2N+M varianti. Kui naisele siis see kole kratsiv tunne sisse ei poe, siis minge edasi. Ma ei tea teie hingeelust midagi, aga mulle on kurdetud, et kuigi mingit petmist nagu pole olnud, on sellest hoolimata just 2M+N puhul mehele pärst niru tunne jäänud. Teisipidi olevat kihu leebem järgmist sammu teha. Noh, selline saunajutt, mida võib vabalt ignoreerida ka.
 
Anna 16. jaanuar 2002, kl 11.38
Jah proovida võib mida iganes.
Räägin siis kogemusest 2N ja 1M, kui teine N sõbranna ja M isiklik kaasa. Jah polnud viga, järgmisel päeval ja nädalal ja kuul tunne e. siis nagu vovik ütleb hingeelul probleeme. Mõtlesin, et ei iial, et ei ole minu jaoks.

Veel sama kogemus aastaid hiljem, süsteem sama, kindlustunne ja ainult puhas seksimise rõõm - no problem.

Oleneb suhetest ja tunnetest jne.

Lihtsam e. hingeelule kui ei ole paari- ja sõbra, sõbrannasuhteid, ehk vaid seksuaalne kogemus. St. kõik osapooled vabad ja vallalised ja puuduvad nn. armusuhted.
 
Named 16. jaanuar 2002, kl 11.58
Minul on Annale ainult üks küsimus.
Kuna mina threesome-i harrastanud pole, siis uudishimust küsiks, et variandi 2N & 1M puhul eeldatakse N-del ka lesbilisi kalduvusi või mitte? Miks mind see huvitab?, sest seksuloogid on väitnud et nii pidada olema ja üleüldse ajakirjanduses on käinud läbi selline väide.
 
Anna 16. jaanuar 2002, kl 12.30
püüan vastata su küsimusele Named.
Mingis muus rubriigis selgitasin ka kuidas need ...seksuaalsused enda jaoks lahtiseletanud olen.

Nii et arvan et olen hetero, aga võib-olla siiski bi siis, kuna kui oleks valida kas seksida atraktiivse naisega või mitteatraktiivse mehega, siis valiksin kindlasti naise.
Olen seksinud naistega, aga see ei tekita selliseid tundeid nagu seks mehega keda armastad või armunud oled vms. st. ma ei ole olnud ja arvan ka et ei suuda naisesse armuda.
 
Kogenu 16. jaanuar 2002, kl 12.45
Tahaks öelda, et kui olete süümekateks ja muidu hingehaavadeks valmis ja otsustanud need saada, siis proovige aga rahus. Muidugi ei oska öelda, kas see kõigile ühtviisi mõjub, aga mulle küll. Pärast oli väga niru tunne, ei osanud suhtuda ega suhelda- kooselu läks lõhki ja teisest ei saanud ka asja (suhe oli N+M+M). Nii et kui päris kindel ei ole nendes inimestes, siis parem ilmselt mitte torkida.
 
Anna 16. jaanuar 2002, kl 12.53
Just seda tahtsingi öelda mida kogenu, peab olema valmis!!!!!!
 
Feliks 16. jaanuar 2002, kl 13.37
Named: Ma arvasin, et Sa läbilõhki kohgenud, et nii vapralt nendel teemadel tõde paljastad:))
Vat mina olen kogend nii 2M+1N kui 2N+1M...nii nagu 2M variandi puhul ei tegelenud mehed omavahel nii ei tegelenud 2N variandis naised omavahel (nagu me pornofilmide ja -piltide eeskujul ette kujutame). Milegi rõveda ettekujutamine selles situatsioonis saab olla vad selle ettekujtus, kes ise kogend pole...ja seeläbi kujutabki asja aint ette. MInul on küll kõikidest neist juhtumitest aint pos elamus...keegi pole meist nendest kooslustest omavahel riidu läinud, uusi actione pole ekstra korraldanud..on vaid juhuste ja võimaluste kokusattumused tuld...mida hea meelega oleme ära kasutand.

Aga Häbelikud: laske käia...ja olge samuti avali võimalustele...olen kindel, etteiesuguseid häbelikke, kes ei julge oma soovidest muul moel, kui aint virtuaalis (ja paljud ei julge siingi) räkida, on kindlasti rohkem kui arvame.
 
maya 16. jaanuar 2002, kl 13.43
Arvan, et võiksite proovida, kui sobiva partneri leiate, saate huvitava kogemuse osaliseks, naisele kindlasti hästi meeldiv ja meeldejääv, kui muidugi meestel naise jaoks aega jääb, minu kogemused küll igati meeldivad! Ainult usaldus peab olema ja eelnev kokkulepe, kui midagi ei meeldi, siis seda ka aktsepteeritakse.
 
snegurotška 16. jaanuar 2002, kl 13.57
Feliksile
vaat minu meelest on nii, et kui kolm on voodis ja kaks nendest omavahel ei tegele, siis on see grupp täiesti mõttetu,
kui juba kolmekesi voodisse ronitud sai, siis tuleks kolmekesi ka üksteist nautida, vastasel juhul on see ettevõtmine 100% realiseerimata jäänud, vot nii.
 
Feliks 16. jaanuar 2002, kl 14.00
To Snegurotska: miks kohe nii ? Mu meelest küll pole..lihtsalt see üksik (kui ei ole tegemist omasooihaalejatega) saab rohkem helitatuks...
 
. 16. jaanuar 2002, kl 14.28
 
Mann1 16. jaanuar 2002, kl 14.42
Mann1 astub kapist välja: mul kahjuks ainult 1 ja seegi ebaõnnestunud kogemus.
Mu meelest toimib asi siis, kui kõik nn.osalejad on huvatatud omavahel suhtlema. Et siis ei mingeid paarisuhteid. Muidu võib asi kukkuda välja nii, et 2N+1M näiteks "võistlevad" kaks naist - üks neist püsipartneri, teine uue partneri tähelepanu eest, ja 1MEES lihtsalt laseb ennast topeltkoguses sudida ja mudida, ise eriti vaeva nägemata et asi üleüldse õnnestuks. JA need hilisemad telefonikõned, tüütamised ja valetamised... Ei taha meenutadagi.
Kuigi olen veendunud, et kolme mitte-omavahel-partneri seks oleks ilmselt max. õnnestunud. Kahjuks ei ole edaspidi juhust olnud...
 
. 16. jaanuar 2002, kl 16.35
 
häbelikud 16. jaanuar 2002, kl 16.40
Täname kõiki, kes haukuda ei võtnud. Palun jätke lugemata, kui teema ei sobi.
Järjekorras, palun ;)

vovik 01-16-02 09:52 > 2N+M variant tegelikult ei sobi. Põhjuseid erinevaid. ehk pole M nii vapper või heal arvamusel endast, et kaks daami raule jääksid. või pole kõnealune N teisest sugugi huvitet. ja mäletagem, et M potentsiaalne (?) BI.

Anna 01-16-02 11:38 > Asi selles ongi, et tahame omavehel olla ja kena inimese veel kampa võtta. kui kardaksime, et see meievahelistele suhetele _coup de la mort_ annaks, siis ei unistakski ju. või oleks siis üldse mõtet suhet pidada, kui nii ebakindel oled?

Kogenu 01-16-02 12:45 > vaata, mis Annale vastatud. Tänan igal juhul.

Feliks 01-16-02 13:37 > Selles tegelikult asja idee võikski olla, et kõik 3 omavahel vabalt tegeleda saavad. Ei usu ja ei taha ette võtta asja, kus mehed rivis oma järjekorda ootavad ja võpatavad, kui käsi teise kätta või riista puutus.

maya 01-16-02 13:43 > Jah, midagi sellist just otsimegi.

snegurotška 01-16-02 13:57 > 100% nõus. See ongi meie ideaal, aga ise häbelikud ja algajad ju. Millest ka kogu kurtmine alguse asi.
 
anne 17. jaanuar 2002, kl 16.21
kui kolmanda leidmisega on nii suur probleem siis telliga prostituut,emmast-kummast soost ja asi korras, ei ole pärast mingit piinlikuse tunnet ega muud jama ainult täidetud soovid.
 
Cathy 19. jaanuar 2002, kl 13.18
ehk oleks motekam siiski moni hea mehe sober votta kolmandaks rattaks...ei tuleks hiljem mehele kartust et teine tahab sind yle lyya ...endal on kogemus sobranna ja ta mehega ja saame siiani hästi läbi ehkki enam kolmekesi ei maga ...ja neil läheb ka hästi ja pole probleeme tulnud...
 
Svea 22. jaanuar 2002, kl 16.13
meil oli ka kolmandaks mehe sõber. üllatuspeol ka üks tuttav naisterahvas. nüüd on vaid olnud 2M +mina
sest ma lihtsalt tunnen vahel, et ei ole sellist naist, kes hiljem mu mehega diili tegema ei hakka. oh siis neid hiliseid sms või maile või miilustamist. ma ei kannata seda.
selle mehe sõbraga (või sõpradega) ei suhtle me muul ajal, hoiame distantsi ja õnneks oli see ka selle mehe initiatiiv selline kauge distant hoida. ta siiski austab meie suhet.
 
. 22. jaanuar 2002, kl 16.16
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!