Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kuidas olla romantiline 2
 
nipitaja 23. jaanuar 2002, kl 12.11
Kallid romantikud !
Küsimus vastupidine - kuidas seda romantikat mehele teha, nii et mehel kah nagu huvitav oleks.Eriti pärast 8 aastast kooselu ei üllata eriti enam millegagi. Lilli kinkida oleks nagu naljakas, igasugu küünaldega jms. magamistuba on eilne päev, koos vannis käidud ja jalutatud, seksitud rannas ja metsas ja autos...
Tehtud ka romantilised õhtusöögid.Kingitused on muidugi toredad, aga sellist, et maksaks vähe ja mehele tõesti meeldiks ja mingi praktiline väärtus ka paistaks(on ju mõttetu kinkida mingit karvast mängulooma-endale tundub jube armas, aga mehele?)on ikka raske leida küll. Peale selle on jälle tulemas sõbrapäev ja ikka tahaks oma kallile millegagi rõõmu valmistada. Nii et küsimus - mida teha ?
 
itsitis 23. jaanuar 2002, kl 13.29
külasta sex-shoppi
 
Mummu 23. jaanuar 2002, kl 13.42
Samuti üsna pika kooselu staaziga - 7 aastat. Kõike tehtud ja nähtud. Kuid jalutuskäigud ja küünlad ja ... sobivad kasutada ka korduvalt. teatud ajavahemike järel muidugist :)
Ja kindlasti naudib mees erootilist massaazi, olenemata koos oldud aastate arvust.
Kinkide kohalt on igal inimesel mõni nõrkus. Sina peaksid ju oma meest tundma. Minu omal on kinnisidee lõhnad. Ja on alati rahul mõne uue lõhnaga.
 
Svea 23. jaanuar 2002, kl 13.56
minu staaê ka 10.
Ma ükskord panin salaja mehe ülikonna pükste taskusse oma väikesed seksikad stringid (sellised imeõhukesed, läbipaistvad ja pisitillu südamega eest).
noh, et näha-kuulda tema reaktsiooni, kui ta need avastama peaks.

õhtul tuli ta koju ja hakkas siis seletama, kuidas ta suitsupausi ajal käe tasku pani ja peaaegu et välja oleks kiskunud need püksikud....teiste kolleegide ees....
ütles et soe ja ergutav üllatus oli tema jaoks.


aga sõbrapäevaks - tegelikult ise tahaks sellist sauna ja ööd hotellis. kujutan ette, et mees oleks ka meeldivalt üllatunud :)
 
tohoh 23. jaanuar 2002, kl 14.05
Küll teeb meele heaks, kui loed, kuidas inimesed tahavad ja teevad teineteise jaoks üllatavaid üllatusi. Mina pole kahjuks nende osaliseks saanud (isegi mitte lilleõit saanud) ja endal väljamõtlemisest ka juba veidi vimm sees. Aga ikka teen ja lollikesena loodan, et äkki kunagi ............... teeb Ta mulle ka. Parandamatu naiivitar:(
 
Svea 23. jaanuar 2002, kl 14.25
To tohoh
no kuule, mul ka ikka omad unistused veel :) näiteks unistan ikka veel sellest, et mu mees viiks mu promt töö ajal autoga kuskile metsavahele..... kähkukale.
mõni üksik kord on see selle 12 a jooksul juhtunud ja tapvalt mõnus, ergutav ja meeldejääv on (kas siis autokapotil, metsaääres, autos vm).

ehh, jälle hakkasin unistama. :)
muide, umbes kuu aega tagasi just saatsin oma mehele maili, et mis oleks, kui kordaks seda paari aasta tagust veebruaripäeva metsa all .....
 
tohoh 23. jaanuar 2002, kl 15.04
Svea - ega ma ei öelnudki, et teistel pole unistusi. Lihtsalt olin veidi kurb, et minu unistused kunagi ei täitu (vähemalt selle inimesega mitte).
 
Svea 23. jaanuar 2002, kl 15.50
Tohoh
ma ütlesin seda väikese huumoriga :)
a tegelt, kui vana te suhe on, äkki on vaja sul inimest vahetada või siis mitte loota või on ikka sul/mul/meil see (va rumal tahe) vajadus olla NAINE?
või annaks midagi muuta! mis põhjusel sa selle lootuse SELLE inimesega maha oled kandnud?
ehh, küsimusi palju ....
 
tohoh 23. jaanuar 2002, kl 16.23
Küsimusi palju, aga ei teagi kas vastata. Suhe on olnud veidi üle 2 aasta. Ja mulle on selgesõnaliselt öeldud, et tema ei kingi ei lilli, ega muud. Mitte kellelegi (seega mitte mulle). Eks sel põhjusel olegi lootuse matnud. Aga et kedagi teist ...... ei tea - pole minu näol tegemist inimesega, kes meestele silma jääks vms (st püsisuhetes olen praegu oma elus 1. korda ja vanust on 25). Niiet võta nüüd kinni.

Aga mis ikka minust. Teie, kõik kes loete, tehke ikka nii, et aegajalt säraks teie kallim veel eriti eriliselt ja sellele saame meie ju kaasa aidata.
 
Svea 23. jaanuar 2002, kl 16.44
mõtlesin korraks, et võib-olla su mees mõtleb, et lillede ost on mõttetu raha kulutamine. mina vähemalt ise mõtlen nii, kui mu mees suure lillekimbuga ukse taga on. mõte on mul küll - milleks nii kallilt. vahel ütlen mehele välja, vahel hoian hammaste taga.
aga jah. (nii tobe tegelt, ma arvan, et niimõnigi tahaks just neid lillesületäisi)
õnne sullegi oma mehega!
 
S. 23. jaanuar 2002, kl 17.51
mulle pole ka mees kordagi lilli kinkinud. aga see-eest on ta mulle vahel sosinal rääkinud, et näed täna kingiks sulle sületäie kollaseid roose, või gerbera, või päevalille (armastan kollaseid lilli). ei tea, miks ta pole tegudeni läinud, häbelik selline, aga mind ei häiri see. tegelikult kogu selle lillevarre kinkimise taga ongi ju mõte- et teine hoolib:)
 
tibi 23. jaanuar 2002, kl 18.48
mul oli aastaid tagasi tuttav kelnerist austaja, kes rääkis päris kõva häälega, et näed ostaks sulle 10 tonni eest kulda, aga millegipärast ei ostnud... ka häbelik vist, peaasi et mõttes hoolis...
 
mari 23. jaanuar 2002, kl 21.23
see püksikute nali oli küll tobe ja üldse mitte romantiline. aga no kui mehele peale läks eks olete siis paras paar (heas mõttes). ise küll leiaks, et selline asi on alandav ja üldse mitte naljakas.
 
Lizette 23. jaanuar 2002, kl 22.14
Selle aasta sõbrapäevaks üllatan oma meest endast tehtud aktifotoga! Loodan, et talle see meeldib, kuigi see tegemise protseduur oli väga vaevarikas! Aga nagu öeldake, ilu nõuab ohvreid!
 
Muri 24. jaanuar 2002, kl 09.01
See aktifoto idee on ju väga hea. Aitähh
 
gunn 24. jaanuar 2002, kl 09.21
Ja siis on mees shokeeritud -- sa olid võõra mehe ees alasti!!! :))
 
Feliks 24. jaanuar 2002, kl 09.33
:))) et aktifoto idee on tore jah....ja mis sellest, et teise mehe (kas fotograaf peab mees olema?:) alasti old...see oleks haiglane armukadedus mu meelest....a ütle Lizette, kuidas Sa kujutad ette mida mees sele pildiga tegema hakab....paneb töölauale või kamina kohale seinale...või peidab lauasahtlisse?
Mu sõber pani oma naise noorepõlves tehtud aktifoto suureformaadilise väljatrüki kodus seinale..väga imposantsena mõjub kolmemeetrine aktifoto valgel seinal:))
 
Tess 24. jaanuar 2002, kl 09.35
Aktifoto mulle ei meeldiks, pigem maal või graafika.See on kuidagi pehmem ja loomulikum seinale panna:)
 
elevant 24. jaanuar 2002, kl 12.14


to mari:

mida selles püksikute-idees alandavat on?

minu meelest läheb meeste seksuaalsusega suht hästi kokku. naiste omaga lähevad muidugi shokolaadist südamed paremini :)
 
itsitis 24. jaanuar 2002, kl 12.59
foto räigus/pehmus oleneb ikka fotograafist, kui on fotograafil silma, siis võib foto etemgi välja tulla kui mingi õlimaal, eriti must/valge foto
muidugi on ka niisama klõpsijaid, kes ilusast naisest broileri valmis pildistavad...
 
punn 24. jaanuar 2002, kl 13.24
mida osta sekspoest....mehele ikka?
 
kenny 24. jaanuar 2002, kl 13.31
eks ikka kumminaine:)
 
jumal 24. jaanuar 2002, kl 13.44
Minule meeldib neitsi Maarja... sellest täitsa piisab.
 
punn 24. jaanuar 2002, kl 14.23
Lahe nii teemegi
 
Lizette 25. jaanuar 2002, kl 20.04
Mu mees on praegu kaugel komandeeringus ja arvan, et ta paneb selle kuskile enda kõrvale kapi peale! Ja pilti ei teinud minust meesterahvas, vaid hoopis sõbranna, kes on fotograaf! Ja pilt on tehtud külje pealt, nii et strateegilised kohad on ikka varjus või hästi ähmaselt näha! Pilt ise on must - valge!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!