Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
tydinen meestest
 
kristina 24. jaanuar 2002, kl 23.22
mul mureks selline asi et tydinen hoobilt mehest kellega olen sexi harrastanud.tutvudes monega tuleb armumistunne,kokku saades syda lööb 98 lööki minutis jne.aga niikui olen lopuks mehega voodisse maandunud ei taha teda enam nähagi,mone nädala pärast vaatan taas kytisilmaga ringi et kust järgmist ohvrit leida.ja sama jutt taas ,peale sexi pole ma temast enam absoluutselt huvitatud.kas on veel selliseid kui mina ja mis peaks tegema et ei jätaks enam monda tegelikult ju toredat meesterahvast sydamehaavu parandama.
 
Kati 25. jaanuar 2002, kl 09.42
Pole hullu ! Sa pole lihtsalt "õiget" veel näinud.
Huvitav tegelikult , enamuse meestega on samuti : tüdrukut kohates süda lööb ja peale ühist ööd huvi kaob. Ja seda olenemata sellest kas mees on abielus või on tal oma tüdruk jne.
Aga see on juba uus teema. Kristia, kui Sa päris üle 35 ei ole siis võta vabalt !
 
Kati 25. jaanuar 2002, kl 09.54
Vabandust Kristina ! Nimi tuli natsa vigane.
Seda ka veel, et kui lõpuks leiad mehe kellest ei tüdine , siis on ta 100% õige Sinu jaoks,oleks siis nii, et Sina ka talle see õige oled.
 
vip 25. jaanuar 2002, kl 10.07
mine arstile
 
happy 25. jaanuar 2002, kl 10.57
Mul oli sama lugu, mitte ainult et ei tüdinenud, vaid ei tahtnud pärast ühist ööd enam meest tundagi, sõltumata sellest, kas oli hea klapp või mitte. Kui väikeses kohas elad, kleebitakse muidugi litsi silt külge, aga minu arust on see siiski igaühe oma asi, kui paljudega ja kui tihti ta voodit jagada. Sarved sain igatahes maha joostud (naistelgi on seda vaja) ja oma praeguse elukaaslasega olen 7 aastat koos elanud ja mitte ühtegi kõrvalehüpet.
 
kristina 25. jaanuar 2002, kl 14.23
olen 27 ja tegelikult ...no kohe ei otsigi seda "härra oiget" aga nii ka enam jätkata ei saa.ei tea kas olen mingid defektiga geenid pärinud kui pea koik haigused ja käitumist seletatakse viimasel ajal geenidega.
 
Kivirünta-Punta-Änta 25. jaanuar 2002, kl 14.43
Anna aga takka Krissuke ja ära unusta ka raha küsida...
 
Helena 27. jaanuar 2002, kl 09.27
Kristina:)
Usun, et Sinu probleem ei ole seletatav geenidega, vaid psüholoogiaga.. teisisõnu otsid sa mõnes mõttes enesekindlust ja enda egole kinnitust, et sa oled Naine ja suudad mehega voodini välja minna.. hunter-type, kes enda naiselikkuse tõestuseks vajab aina uusi ja uusi väljakutseid.. seega kui seksini jõutud, siis see on nagu teatud määral eesmärk, mille sa oled siis saavutanud ja seega areneda pole nagu enam kuhugi, sest muu sind selle tutvuse juures ei huvitanudki..
Olen ka ise sellise perioodi elus läbi elanud, kuid siis jälle piisavalt enesekindlust saanud ning hetkel õnnelikus püsisuhtes ning teised mehed ei ole minu jaoks ka mingi ahvatlus, kuigi ausajatest puudust ei teki.
Seega jääb vaid loota, et kui sa oled saavutanud enda jaoks sisemise stabiilsuse ja enesekindluse, lõpetad sa ka enda meeseesmärkide vallutamise ja leiad selle ühe ja ainsa eesmärgi:)
 
killu 04. märts 2002, kl 15.38

ürita mõnega sõbraks saada enne voodisse maandumist
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!