Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mida mehed arvavad lähenemiskatsest?
 
tidrik 31. jaanuar 2002, kl 16.15

Kallid mehed! Palun vastake ausalt, mida arvate kui naisterahvas suhte loomiseks/tutvumiseks esimese sammu astub? Kõnealuse meest tean vaid nägupidi ja teretame. Mis jutuga ma võiks ta juurde minna? Ise ma mõtlesin sõbrapäeva ära kasutada, aga kuidas - pole aimugi?
 
mv 31. jaanuar 2002, kl 16.17
Sõbrapäeval äraa küll ahistama hakka. Parem mingil suvalisel päeval ja teema ka võimalikult neutraalne. Kohe saad ju aru kas on sust huvitet.
 
saara 31. jaanuar 2002, kl 16.25

tidrik, mina arvan ka, et sõbrapäeval mitte mingil juhul kohe.
või kui, siis väga sundimatult, pistad lilleõie pihku nagu see oleks maailma kõige loomulikum asi, ytled, et sul sellise kena päeva puhul lihtsalt hea tuju ja soov ka teiste tuju tõsta ja räägi..kasvõi lemmiklilledest, muusikast..edu!
 
Nils 31. jaanuar 2002, kl 16.26
to tidrik - sobrapaeval ara seda toesti tee, parem enne voi parast seda. Praegu on jaanud liiga vahe aega, et suhelda temaga sobra tasandil. Saada talle sobrapaeva puhul anonuumne kaart oma sooviga, laheme tutvuse solmimiseks proovi valja uurida mehe huvialasid ning kas need kattuvad sinu huvialadega. Sellest saad selgust, kui kaugele voib minna teie edasine tutvus (kui see algab). Ara karda juttu alustada, mehed ei ole sugugi nii hirmuaratavad, hoian sulle poialt et sul hasti laheks!
Siiski - puua tema kohta eelnevalt nats rohkem teada saada kui seda et ta meessoost on.
 
max 31. jaanuar 2002, kl 16.40
Mina oleksin küll õnnelik, kui keegi tuleks mulle valentinipäeval armastust avaldama. OK, mitte päris armastust, aga ütleme, et teeks väikese vihje. Tavaliselt ootavad naised esimest sammu ja palju ilusaid suhteid jääb soiku. Me mehepojad oleme tegelikult väga arad. Katsu sa ilusa naise juurde minna ja veel loota, et su ettepanekule JA vastaks.
Anonüümne kaart on hea mõte! Kui ta järgmisel päeval su juurde tuleb küsima, kas sina saatsid on ideaalne algus tehtud. Kui ei tule, siis unusta see mees.
 
Munnu 31. jaanuar 2002, kl 16.54
Astu aga julgelt juurde ja kysi: "Teeme kah midagi v"?"
 
kiku 31. jaanuar 2002, kl 17.04
To max!

Kuule, seda on ka naiivne mõelda, et ta tuleb just tema käest küsima, et kas sina saatsid kaardi? Seda võis ükskõik kes teha. Igaühe juures jõlkuda ja küsida kah ei jõua. Ja samas kui ta seda ei tee, ei oleks küll õige teda unustada.
 
rahel 31. jaanuar 2002, kl 18.05

tidrik, mehed kipuvad tavaliselt väga meelitatud olema, kui nendega tutvust tegema minna, vähemalt minu kogemus on selline.
kutsu teine kasvõi kinno. võta peol tantsima. kord ammu, kui mul selline 'suur mure' oli ja julgusest ka puudu, saatsin maili, et minu meelest on ta armas. hakkas teine kohe ise leiutama põhjusi ühiste huvide põhjal kohtumiseks:)
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 08.03
Loomulikult ütle talle mida asjas arvad ja mida neutraalsemal ajal seda teed, seda parem....ja mis peamine äre tee sellest ennatlike ja lõplke järeldusi,kui selgub, et tema polegi Sust vaimustatud - Sina nimelt oled tast ju ilmselt mitu sammu ees..anna talle aega.:)
 
naiska 01. veebruar 2002, kl 09.07
tidrik kui sa tead teda vaid nägupidi ja teretad. peaks koputama su südametunnistusele, MEES VÕIB OLLA ABIELUS.
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 09.12
To Naiska: ja mis sellest. Kas Tidrikpeaks oma tundeid siis ikkagi oma teada hoidma? Kui miski vaevab (ju vaevab, kui kurdab) tuleb vaevast lahti saada...pall on siis mehe käes...ja kui muud asjast ei tule , saab mes vähemalt positiivse emotsiooni...asi seegi:)
 
k 01. veebruar 2002, kl 09.14
jajah, mees saab positiivse emotsiooni ja sina, tidrik saad vastavalt negatiivse, kui selgub, et sina talle ei meeldi. Nii, et mõtle, kas tasub riskida.
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 09.35
To K: ... ja põdegu omaette edasi?:(
 
k 01. veebruar 2002, kl 09.42
Tidrik pole öeldnud, et põeb.
 
kris 01. veebruar 2002, kl 10.18

Kui ilus või huvitava välimusega tüdruk-naine tuleks, oleks küll lahe. Aga sellised kenad tavaliselt ei tule. Kuigi minu sõbrale on küll õnn naeratanud- üks viimase peal tshikk sõlmis temaga ise tutvust, pärast tuli välja, et lõpp laheda iseloomuga ka. A noh, sõber on lihtsalt selline, kes naistele peale läheb.
 
naiska 01. veebruar 2002, kl 10.18
mees saab tõesti positiivse laengu, läheb koju naise juurde kellega tal on hea vaimne suhe ja räägib, et tead mul on austajanna ning nalja kui palju.
tidrik, kogu mehe kohta andmeid ja ole valvas, muidu võib keegi haiget saada (vaimeselt).
TO FELIKS
kuule, Fell, kas sa saad ka positiivse laengu kui siinsete kirjapiigade kirjalikke flirdikatseid sinuga loed?
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 10.42
To Naiska: on mulle vahel öeldud jah, et pidavat oölema..ma ise pole tähele suurt pand....ja kui panekski, ega oskaks neid eriti kõrgelt hinnata...need ei saa olla piisavalt põhjendatud. a näkku tehtud - need kahtlemata mõjuvad reeglina hästi - eriti veel sümpaatse inimese poolt tehtud - kas Sulle ei mõjuks?
 
piloot 01. veebruar 2002, kl 10.43
to naiska:olen kindel et Feliks pidevalt oksendab ja eritab igasugu kehavedelikke...
 
naiska 01. veebruar 2002, kl 10.49
to Feliks
tõesti mis seal salata ilusad sõnad... on meid paljusid segadusse ajanud ja pannud lootma ei tea mida. toonust tõstavad hetkeks küll.
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 10.56
Piloot: :) peamiselt igasugu kehavedelikke:))))

Naiska: et kui ajab segadusse....ja paneb lootma...kahju küll...mul on sellest inimesestkahju, kes esimese kena ütlemise peale tea mida mõtlema hakkab..miks ei võiks niisama võtta meeldivaks teadmiseks?
 
mees2 01. veebruar 2002, kl 13.09
Kui oled siiras ja julge siis pole tähtsust mida ja millal Sa oma väljavalitule ütled. Peaasi et seda teed, ta mõistab Sind kindlasti. Edu Sulle!
 
naiska 01. veebruar 2002, kl 13.37
vabandan, tidrik teemast kõrvalekaldumise pärast, aga....
to Feliks
miks sul sellisest inimesest kahju on? inimesed on erinevad kõik ei ole Raudsed...
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 14.31
Naiska: pole siin miskit raudsust vaja. Ma ütlen kah sulle, et Sa oled muidu päris kena inimene...ja kas oledki musse armund? KUi oled, siis võtan kohe ruttu sõnad tagasi :)
Muidugi on mul kahju, kui inimene esimese meelituse peale ära meelitatuks saab - naiivitaiks peaksin teda ja midagi kadestusväärset ma temas kül lei märka esimese hooga. Iga äärmus on eemaletõukav. Las ta olla selline naguon...aga minuta.
 
naiska 01. veebruar 2002, kl 14.48
felikslik vastus. kõik.
 
Katja 01. veebruar 2002, kl 14.57
Tidrik, kirjuta paberilipakale oma telefoninumber ja nimi ja seda, et sa oled maailma parim naine. Järgmisel kohtumisel torka see talle laia naeratuse saatel pihku ja kao!
 
Kribu 01. veebruar 2002, kl 17.14
Bravo, Katja! See mõjux kindlasti. Oleks selline naljakas, filmilik ja 100% ebaharilik.
 
andres 05. veebruar 2002, kl 17.13
Minuga on küll tuldud juttu rääkima ja olen viisakas püüdnud alati olla. Tõsi küll, kõik sõltub naisterahvast.
Tegelikult on väga meelitav, kui sind tähele pannakse ja ise tutvust sobitama tullakse

Kord Amigos tuli üks soome naisterahvas raha pakkuma, et temaga seksiksin ja see oli küll nõme. Võib-olla oleksin teistmoodi reageerinud kui tegu oleks olnud minu maitse järgi naisterahvaga.

Nii et vastus Sinu küsimusele: Kui sa oled ilus tüdruk siis ei peaks sa kindlasti häbenema:)
Ärge nüüd hakake mind shovinismis süüdistama. Mehed armastavad ju eelkõige silmadega:)
 
iiris 06. veebruar 2002, kl 15.19
aga nõme tunne on küll, kui vastastikune sümpaatia on olemas ja teed ettepaneku suhelda vähe teisel tasandil ning siis öeldakse "kena, et üritasid"...
 
. 21. veebruar 2002, kl 12.52
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!