Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
re:mida teha exiga
 
metsapoole 31. jaanuar 2002, kl 16.22
tänan arvuka vastukaja eest. vahepeal polnud võimalust teiega suhelda ja vastata. ei ole ma mingi võimukas naine, kuid ma olen lapsed siia ilma kandnud ja eelkõige vastutan ikkagi ju nende eest mina. eks pole noorema vastu tema sünnist saadik huvi tundnud ,sest ta lihtsalt ei olnud valmis uuesti isaks saama. see on tema enda väljend.vanema lapse tulekuks polnud ta samuti valmis kuid nüüd on temast vaimustuses ja üritab teda igati minu vastu üles keerata. teeb lapse kuuldes minu kohta inetuid märkusi(mida mina issi kohta pole kahjuks või õnneks teinud) ja juba seegi et ta ei taha minuga suhelda sest ego ei luba näitab suhtumist minusse. nüüd jõudsime õnneks nii kaugele et kirjakasti potsatas ümbrik, kes teab võib olla käis ka naistekat lugemas.suur tänu nõuannete eest.edu teile, kes te sarnastes olukordades olete või olite. mina isiklikult kaldun arvama, et tasub siiski soovi avaldada, et sinuga otse suheldakse. see aitab mingil määral ka enesehinnangule kaasa, et sinuga ka natuke arvestatakse.
 
Anneli 31. jaanuar 2002, kl 16.53
mis seal ümbrikus siis ka oli?
 
metsapoole 31. jaanuar 2002, kl 17.03
kiri,milles paluti last teatud päevaks, et temaga kuhugi minna, aga mis sina arvasid. raha kui sellist ei oota ma temalt ammugi. ta väike ajuollus lihtsalt ei tule selle peale et ema kahe lapse kasvatamisel ka mingit materiaalset abi peaks ootama. ja seni olen ka tegelikult ilma tema rahata hakkama saanud, mis sest et vahel oli päris raske, eriti siis kui väiksema lapsega kodus olin ja ainult lasterahadest elatusin.
 
Anneli 31. jaanuar 2002, kl 17.10
ma ei saa aru miks sa temalt toetust välja ei nõua. eneseuhkus siin küll mängus olla ei tohi, sest see raha läheks ju laste hoolduseks. tema väike ajuollus on tema mure, ära sina siis nii rumal ole. kui ta selline tõbras on, siis mõtle ikka laste heaolu peale. kogu tema suhtumine on täiesti naeruväärne.
minu tütre isa läks minema paar kuud enne lapse sündi. ütles, et talle meeldivad lapsed alles alates 4 eluaastast, siis saab nendega juba rääkida. pidin krambid saama suhtumise pärast. oli kuidas oli aga raha nõudsin talt välja ja nüüd maksab 2000 kuus ja vahel rohkem.
võta ennast kokku ja seisa oma laste heaolu eest. seda on see väikese ajuollusega lollpea sulle küll võlgu.
ole tubli ja võitle enda ja laste eest.
 
metsapoole 31. jaanuar 2002, kl 17.27
suur tänu toetuse eest, kuid me elame tema korteris ja ma ei julge asju ka nii pingeliseks ajada, lastega taeva alla elama ka ei taha minna. on paraku inimesi kes oma lastest või siis ühest lapsest kahest ei hooli. kahjuks sain selle inimese õiget palet tundma liiga hilja siis kui teine laps oli juba tulekul ja ab polnud enam võimalik. ja ma ei poolda seda ab ka üldse, see on ilmne vägivald oma tervise suhtes.
 
Anneli 01. veebruar 2002, kl 10.12
kuna ma teie elu-olu lähemalt ei tea, siis on veidi raske ka midagi öelda. aga kui te olete abielus ja sul on lapsed, siis pole sul küll karta, et ta teid tänavale tõsta saab. usun, et oled veidi minu moodi. ka mina olin algul lapse isa suhtes uhke ja ei teinud tema ükskõiksest suhtumisest välja, püüdsin ise hakkama saada. uhkuse pärast ei tahtnud talt lapse jaoks midagi küsida. siis läks see aga üle ja nõudsin lapsele kõik välja milleks mees kohustatud oli ja tunne on palju parem. pidin küll palju vaeva nägema, tohutu närvikulu ja muud jamad, aga nüüd olen rahul.
ainult sina ise tunned oma meest ja tead mida sa võid ette võtta, aga ma arvan siiski, et sa pead midagi muutma.
soovin sulle jõudu ja jaksu. loodan, et sul õnnestub oma laste heaks midagi ära teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!