Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Sex ja purjus mees
 
Külliki 05. veebruar 2002, kl 10.10
Mu mees läheb purjus peaga eriti täkku täis ja muutub väga pealetükkivaks, lausa vägivaldseks. Mulle on see vastik, ma ei taha teda, aga ta peaaegu et vägistab mu kui vastu hakkan. Sellest jäävad hinge plekid ja tunnen, et ka kainene ei taha teda enam. Kainene on ta normaalne, tore mees. Oleme sel teemal rääkinud, ta saaks nagu minust aru, aga purjus peaga kordub jälle kõik. Õnneks on ta purjus vaid korra või paar kuus. Kas teistel kellelgi on samasuguseid probleeme?
 
jama 05. veebruar 2002, kl 10.18
Issand, siin pole ju midagi mõelda! See mees ei austa sind. ISe ei laseks endaga niimoodi käituda. Austa ennast ja lahuta. Väärid head kohtlemist!!!!!
 
Donna 05. veebruar 2002, kl 10.42
mul oli sama probleem, peab lihtsalt kange olema ja voodist ära jalutama. Ütlesin oma mehele, et kolm lihtsalt meie voodisse ei mahu: alkohol, tema ja mina. Arusaamiseks läks küll üsna kaua aga lõpuks hakkas ta purjus olekus lihtsalt teises toas magama.
Vastikuks võib inimene sedasi saada küll - hea, et sul seda suhtharva juhtub, minu puhul oli see pea ülepäeva.
 
kadri 05. veebruar 2002, kl 10.50
Hirmus lugu Kyllikil!Ja 6NNEKS kordub see korra v6i paar kuus!?!JUBE!!!See hakkab aina rohkem ja rohkem korduma!ja siis tirib ta sind m66da tuba juukseidpidi ja l6hub su riideid ja mida rohkem vastu hakkad,seda rohkem ta erutub!Ja kui sina ei rahulda enam,siis laheb tanavale omale ohvreid otsima keda vagistada!Kui ta seda juba purjus peaga teinud pole?!Ja kas teil tytar ka on?Kas sa Kylliki ei karda,et selline pidurdamatu mees v6ib lapseahistajaks saada?

Igal juhul pole siin minuarust kyll MIDAGI ARMASTUSEGA PISTMIST!Leia asjast valjapaas Kylliki,see pole ju selline armastus mida endale ihkad!V6i siiski on?
 
Feliks 05. veebruar 2002, kl 10.57
OOt Kadri! Et mida nüüdluuletad - ei rääkind Külliki midagi juustest tirimisestja....

Alkoholijoobes vallanduvad inimese pidurdusprotsessid...ja mitte aint meestel vaid ka naistel - kõigilinimestel. Ka seksuaalsus avadlub joobes tugevamalt. POle ühti aint mehed, kel joobes suurem himu peale tuleb..onnaistel sama moodi. Ja enam avalduvad just need (seksuaalsed)soovid, mida uidu ei julgeta tahta-ellu viia. Üllatab küll, kui muidu tavaline naine osutub voodis hoopis agressiivseks..või hoopis palub endale laksu anda....
Ei anna ma miskit soovitust ja palun seda ka siit mitte välja lugeda. Enne kui tormata kuhugi lahutama, kaalu Külliki siiski läbi, kas Sa elad kaine või purjus mehega. Võta seda omadust , millest räägid - kui üht osa temast ja kalau kas Sa tahad (suudad, soovid) seda taluda....ja tegutse vastavalt sellele.
 
piloot 05. veebruar 2002, kl 11.12
Ei lähe küll pealkirjaga täpselt kokku...aga mul üks blond väikeste tissidega sõbranna, kes purjus peaga mind lausa vägistab...kõik mu raha läheb tema jootmisex...Kui ma enam ei jõua...siis annan talle juua metanooli vist...
 
Kati 05. veebruar 2002, kl 11.42
Feliksil õige jutt, Külliki Sa pole ainuke selle probleemiga
( kui seda just probleemiks võib nimetada ), sa paku mehele veel klaasike , äkki jääb hoopis magama. Ja üldsegi muutuvad paljud inimesed juues kardinaalselt teiseks JA SINNA EI SAA MIDAGI PARATA, isiklikult pole kedagi näind purjuspeaga väärikalt käitumas.
 
Famm 05. veebruar 2002, kl 12.43
Uskumatu probleem ja veel uskumatud (mõned) soovitused a la paku veel klaasike - ehk läheb õnneks jne...
ja mõni naine veel kaagutab siin feminismi üleküllusest ja naiste liigsest enesekehtestamisest...
ÕUDNE!
Viimasel ajal on siin täiesti masendavad naiskaltsu-teemad.
 
Bella 05. veebruar 2002, kl 12.47
AGa miks üks mees ennast üldse nii purju peab jooma, et kontroll kaob? Pole vist erti väärikas käitumine. Mina näiteks pole elu jooksul näinud ühtegi oma perekonna meest (isa, vennad, vanaisa, abikaasa, onu) nii palju joonuna, et ta teistmoodi käituma hakkaks. Aga teadagi, põhjamaade joomiskultuur on olematu.
 
Kass 05. veebruar 2002, kl 12.56
Bella: see on ju sootuks teine jutt, siin on küsimus hoopis muus.
Purjus mees tulekski panna kas teise voodisse/tuppa magama, katsuda temast senikaua eemale hoida, kuni magama on jäänud. Paraku on purjus inimene sagedasti idiootlikult järjekindel, aga proovida tasub. Vähemalt silma alt kaduda, kuni magama jääb.
 
Kati 05. veebruar 2002, kl 13.30
Fammile:kas sa siis naljast aru ei saa, keegi siin arvas , et parim viis on silmaalt ära kaduda .Või mis Sa ise arvad ? Egas siin keegi ei kirjutaks kui probleeme poleks...
Kollektiivne arutamine viib tihtipeale eesmärgini .
 
Katja 05. veebruar 2002, kl 13.40
Famm, lausega "ja mõni naine veel kaagutab siin feminismi üleküllusest ja naiste liigsest enesekehtestamisest..." mõtlesid ilmselt minu poolt kirja pandut. Õehh, nüüd tahaks suurte tähtedega kirjutada: liiga palju ei ole mitte naiste enesekehtestamist, vaid KAEBLEMIST, et tehakse igal elu rindel liiga! Tuleb selg sirgu ajada ja tegutseda, mitte kannatada ja kaevelda!
 
Dixi 05. veebruar 2002, kl 15.36
Kulla Küllike seksi oma mehega sagedamini kui kord nädalas ja ole voodis natuke pöörasem, siis ei teki tal vajadust sind purjuspeaga vägistada.
 
yasmine 05. veebruar 2002, kl 15.47
kas oled oma mehelt kysinud miks ta seda teeb?
ehk on tal tavaelus liiga vahe sonaoigust, positsiooni?
voibolla tahab ta tunda, et olukord oleks tema kontrolli all?
kainena ei julge ta ehk seda tunnistada, ei endale ega ka sinule.
kui argielu ei paku talle piisavalt voimalust ennast maksma panna, kyllap tahab ta seda siis seksis tasa teha.
on ju ka vastupidine olukord, kus tooalaselt vagagi edukad inimesed tahavad seksis tunda ennast pandava ja alandatuna...
kui su mees vajab yleolekutunnet, ehk voite ju vagistamist ka kainena labi mangida...
 
kenny 05. veebruar 2002, kl 16.05
tundub et su mehel on väljaelamata seksuaalenergia, mis lööb eriti välja kui ta purjus on, kuna siis ei suudeta end nii hästi kontrollida. võib olla on teie intiimelus mõned probleemid, millest te üksteisega räägitud ei saa, võta ise ka asja loomingulisemalt - see et sa mehele ahvatlev oled ei tohiks sinus endas krampi tekitada.
 
maniakk 05. veebruar 2002, kl 16.11
jajah, Külliki, pane silmad kinni, lõdvestu ja püüa asja nautida IRRW
 
ehee 05. veebruar 2002, kl 20.36
mina olen kuulnud jällegi, et ka hulk naisi muutub agressiivseks vindise peaga, ronitakse vaat et iga esimese ettejuhtuva otsa
 
Kribu 05. veebruar 2002, kl 21.05
Ta on purjus harva ju- paar korda kuus ei näita veel alkoholismi.
Äkki saad temaga tõesti kaubale, et te lihtsalt koos ei maga siis, kui ta joonud on. Või mis veel parem- lõpetagu joomine ära. Muidu, kui nii jätkub, on armastus varsti otsas.... Kui ta juba ei olegi...!
Nojah- tegelikult on ikka jama küll- ise ei kujutaks küll ette et oma abikaasa regulaarselt vägistab!!! Uuri miks ta seda teeb ja kas ta üldse mäletab seda järgmisel päeval?
 
Nohh 05. veebruar 2002, kl 21.31
Minu mees on täis peaga nagu väike vaikne kaisukaru, ta peob kaissu, võtab minult kõvasti ümbert kinni ja jääb tuttu. vahel oleks isegi seksi tahtunud... aga noh, parem nohisev kui kargav "olen-maailma-suuri-täkk"
 
t. 05. veebruar 2002, kl 21.43
külliki, kui muud üle ei jää st. eraldi magada ei saa ei taha, ei-d mees ka kuulda ei taha ja sina seksi ka ei taha ,siis tee kompromiss st. tee talle käega- pääseb tema vaevast ja sina ka .
 
aga jaa... 05. veebruar 2002, kl 22.59
paku jah üks klaasike veel. silmatilkadega...
 
kadi 06. veebruar 2002, kl 11.08
ei saa aru kas mees tuleb siis kuskilt kaugelt või olete õhtul koos napsutanud ja siis üks tahab teine ei taha. teinekord tahan isegi just poolpurjus olles, selline fantaasiaküllus tuleb peale.
 
Marek 06. veebruar 2002, kl 13.43
See ei pruugi nüüd väga teemakohane olla, aga seoses joomise ja suhetega tuleb meelde juhtum, kus naine peale tilga alkoholi joomist kardinaalselt muutus ja kippus tüli norima. Peale vaadates ei olnud arugi saada, et inimene kuidagi agressiivne võiks olla, aga ühel momendil lihtsalt keeras ära ja hakkas asjadega loopima (ja seda oma mehe suunas). Viimane kord lõppeski asi sellega, et klaas lendas vastu mehe nägu puruks ja tuli kiirabi kutsuda. Naine kommenteeris seda asja veel ise nii: pole sul sital häta midagi. Kaine peaga oli kõik normaalne. Paari päeva pärast andis mees lahutuse sisse. Seega tasub nagu tiba enne vaadata, milline on inimene joonuna. Tavaliselt tulebki siis inimese nö tegelik mina esile ja sealt on juba näha, kas ollakse võimeline sellise inimesega, nagu sealt kesta alt välja on näha, ka koos elada ja peregi luua.
Naistel on üks tüüpmõtlemisi siis kui nad veel on suhet meesterahvaga alustanud, et "noh kui joobki natuke palju või on sealjuures tiba agressiivne, ehk on see mõni hetkeprobleem ja küll ma ta ümber kasvatan selles osas". Paraku ei kasvatata kedagi ringi, kes juba täiseas ja omade harjumustega.
 
minake 06. veebruar 2002, kl 14.09
minu üks sõpradest sai siis asjaga hakkama, kui ta oli peale võtnud. Kaine peaga pidavat mõtted laiali minema ja ei saa hakkama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!