Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Hinge peegel?
 
M.U.Zik 05. veebruar 2002, kl 21.54
minu meelest on hoopis kõrvad hinge peegel!
pesemata sokid, laokil veinipudelid ja läbilugemata ajalehekuhjad pole midagi võrreldes sulle ebameeldiva muusika valjult mängimise/kuulamisega elukaaslase poolt, kas pole?
mida siinsed mehed/naised kuulavad? klassikat/technot/räppi/kantrit/O.Sõlge/R2?
ja kas on olemas naiste v. meeste musa?
 
Sirts 05. veebruar 2002, kl 22.52
Igati loomulik, et igal isiksusel on oma maitse. Kooselus ei pea kaasade muusikamaitse ühtima, küll aga võiks ilmutada elementaarset viisakust. Kõrvaklapid on juba ammu leiutatud, mõnes korteris on ka tube rohkem kui üks... Teineteisesse hoolivalt suhtuvad inimesed leiavad kindlasti lahenduse, et mitte kaaslasele selle pisiprobleemiga närvidele käia.
 
Katja 06. veebruar 2002, kl 09.18
Vot minu jaoks on kah jube tähtis, et mu mehel minuga sarnane muusikamaitse oleks. Päris jube kui ta jazzi või kantrit kuulaks. Mõlemad kuulame trance ja selle variatsioone ning ilusaid vaikseid meloodilisi lugusid.
 
Tarakan 06. veebruar 2002, kl 10.21
Tjah, kus nüüd on võrdlused, jazz ja kantri, trans ja ilusad vaiksed meloodiad. Ma arvan, et sa pole lihtsalt mõnusate jazzi plaatidega kokku puutunud. Ma lihtsalt ei usu sind, kui viskad jazzi koos kantriga prügikasti.
 
naiska 06. veebruar 2002, kl 10.30
Jazzist võib kuulata seda meloodilisemat poolt, uuemat sorti j. kus tuuakse kuuldavale jubedaid karjeid ja vahepeal on selline kaootiline pillide tagumine. Sellest küll aru ei saa. Kantrit ka eriti ei kuula.
Jube oleks kui elukaaslane kuulaks fanaatiliselt Kaupmees, Sõlge, Kuldseid Linte jne.
 
Feliks 06. veebruar 2002, kl 10.46
hea muusika, heas ettekandes, õigel ajal ja õiges kohas....lihtne ju. Ja nõnda ongi, et mõnes tingimuses on ka kantri suurepärane ja ka Sõlg-LIndid-Kaupmees.
Kui kodus kaasaga parasjagu see asi ei sobi...ah elatakse ju koos ja kui tahetakase kos elada - siis ju tulebteha mööndusi ja järelandmisi..elementaarne ju, mida siin seletada.
 
Katja 06. veebruar 2002, kl 10.46
Tarakan, need polnud võrdlused, see oli loetelu ...:o))
 
eneL 06. veebruar 2002, kl 11.15
Igas muusikastiilis on midagi, mis on minu jaoks kuulatav ja vastupidi - sellist, mida ma ei kannata.
Ei oska isegi öelda, mida eelistan, aga tean, et mõni lugu/esitaja ei hakka mulle kunagi ega mingis meeleolus meeldima.
 
Nisike Naaskel 06. veebruar 2002, kl 11.31
Kõrvaklappidega. Ei ilma. Muusikamaitse võib sama olla aga tuju ei pruugi alati. Meil on mõlemal juhtmeta klapid ja see on abiks.
Muusika mängib kõlaritest aint siis kui üksi kodus või kui külalised on.
 
Pipa 06. veebruar 2002, kl 13.04
Minu kaasa on U2 fänn, omab kõiki plaate alates nende algusaastate hallidest aegadest, mind jälle jätab see U2 täiesti külmax, mehest lausa kahju - klappidega pole asi ikka päris, eriti kui veel kodus nabani kõlarid nurgas hallitavad..
Õnnex olen harjutanud teda sellise pehmema jazziga (Benson, Baker, Thielemans jm.)seda saab siis kuulata nagu kord ja kohus ikka kõlaritest, noh ja bossad a la Jobim lähevad talle kah nüüd peale, niiet lootust on..acid jazz/ambient/jungle teda eriti ei huvita, neid kuulan siis, kui üxi olen.
Kerge klassika - Vivaldi, Chopin - on meil kah kahepeale kuulatav, kuid Bachi 3häälsetest fuugadest ta veel eriti ei pea..
Ühised vaenlased on meil aga kantri ja dixieland!!! EI IIALGI!
 
juhan 06. veebruar 2002, kl 16.35
on ikka tähtis küll. minu jaoks on muusika elustiiliks ja ei kujutaks ette et minu elukaaslasel see poleks nii. ise olen house`i fänn ja käin ikkagi ainult klubides kus mängitakse house`i j.m alternatiivset tantsumuusikat(jazz,70`s disco) ja ei kujuta küll ette et elukaaslane oleks Caateri fänn ja käiks Decoltes...me käiks ju eriüritustel. see on vist see asi kuivõrd tähtis on sinu jaoks muusika.
 
Kätriin 06. veebruar 2002, kl 18.46
huh, õnneks on mul mehega absoluutselt sama muusikamaitse ning koos käime ka vastavatel üritustel, kus siis on alternatiivmuusika ning kus saab koos tantsides end rahvamassi unustada ja nautida hetke.. ja seda teha koos oma armastatuga - hmm, mis oleks veel parim?:)
 
Lizette 06. veebruar 2002, kl 21.39
Mina ja mu mees kuulame mõlemad Väikeste Lõõtspillide Ühingut. See on meie suur lemmik! VLÜ kontserdil me ka tuttavaks saime, seega, on mida tähistada!
Kuigi mõned muusikaarvamused lähevad meil lahku, saame ikka suurepäraselt hakkama. Talle meeldib latiino muusika, mulle jälle Depesche Mode ja Pet Shop Boys!
 
. 07. veebruar 2002, kl 09.13
 
itsitis 07. veebruar 2002, kl 17.02
melomaanidega tundub kitsas käes olevat..
mina jälle kuulan V-M Loiri naerulaulu, over and over again.
 
Pipa 09. veebruar 2002, kl 22.14
Ohhjahh, Sweet dreams, ja Crazy on tegelt kantri mis kantri - Patsy Cline varamust, pisar laugel kuulan ..
 
mina 10. veebruar 2002, kl 17.45
aga minu hingele oskavad muusikat teha ainult neegrid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!