Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Naine kui seksiobjekt
 
Sass 06. veebruar 2002, kl 02.49
Mina ei suuda naistega muudmoodi, kui et tahaks korra korralikku keppi ja rohkem ei miskit. Kus saada selliseid? Litsimajadest aitab, ei viitsi enam.
 
naine45 06. veebruar 2002, kl 07.14
Kui sa selle teema üles võtsid,järelikult ootad ka vastukaja.Oma vanust sa ei ole avalikustanud,aga mulle tundub et mingis nooremas eas võib see tõesti nii olla. Naljakas,mul on kolm poega-18,22,26 ,aga ei ole kunagi täheldanud,et selline probleem neid vaevaks. Ehk ei ole sa sellist tüdrukut veel kohanud, kellega tahaks hommikul koos ärgata ja ka järgmise päeva veeta.
 
Feliks 06. veebruar 2002, kl 07.56
Sass: pole hullu...kuni selliseid naisi jalaga segada pole, ongi iga erandiks osutunu meeldiv kogemus...siis enam ei pruugi ola:)

Naine 45: kuulend nüüd..mis tahad, et pojad Sulle ette kannaksid? Nad kah (ju vist) viisakad ja viksid noormehed ja suudavad oma selliseid salasoove omateada jätta:) Ja veel - sassi soov ei olegi ju sihuke - et tahaks hommikul koos ärgata - see soov rohkem naissoole omane:)
 
naiska 06. veebruar 2002, kl 09.01
Otsustades kirjutatu kellaja järgi olid siis ka valus?
Sass, sa oled vist väga üksik inimene, et sellist kiusujuttu ajad.
 
eneL 06. veebruar 2002, kl 10.40
to Sass:
Pakuksin, et järsku Sa oled nii igav inimene, keda ei huvita suhtlus? Ei ole millestki rääkida?
Kas Sul muidu sõpru on? Kas Sa seltskondades käid?
 
bansai 06. veebruar 2002, kl 11.37
normaalne mõte mõnikord, panna ilma muust mõtlemata ja mitte mingist armastusest vaid tungist ja nii kuidas parem tundub kas sügavat oraali vmt ja selleks ei pea kuid võib olla seltskondlik, abielus jne
 
Mariliis 06. veebruar 2002, kl 13.57
Loomulikult on perioode elus, kus on mõnus minna välja teadmisega "täna ma panen selle mehe ära" ja pannagi see mees ära ja hommikul kiirelt kaduda, sest mingit huvi enam ei ole. Paraku ei ole ainult naised need, kes üldiselt nö hommikul koos ärgata tahaks ja musi anda ning socalled afterplayd teha. Mul on ka elus olnud etapp, kus ma käisingi nö "ära panemas mehi" ja seda kindla teadmisega, et järgmisel päeval mind miski ninnunännutamine ei huvita. Paraku oli tendents meestel ikka see, et hakati nö arvama siis sellest seksist, et nüüd võiks ju ka nagu lähema suhte luua vms. Igatahes tekitas see siis külmajudinaid, et mingit emotsioonide juttu ajama hakatakse.
Nüüd olen näinud ka inimest, kellega tahaks rohkem kui üks öö koos olla, lõputud ööd koos olla ja selle inimesega ka teineteist leidnud, kuid arvan, et igal inimesel võiks olla see kogemus, et "ma lähen panen ta täna ära lihtsalt ja ei midagi enamat".
 
Feliks 06. veebruar 2002, kl 14.18
To Mariliis: ilmselt pole a naistega ühiseid öid veet..seepärast ei teagi:)) Nagu ma pole meestega ühiseid öid veetnud:)
 
vip 06. veebruar 2002, kl 15.39
feliks, aga seda viga sa saad ju parandada,irw
 
mai 06. veebruar 2002, kl 16.35
sassike, on ju olemas veel see kummist ja täispuhutav. seda võid ju väntsutada, ei protesteeri ega taha ka rääkida.
 
gas 06. veebruar 2002, kl 16.40
feliks... kusjuures sinu kommente lugedes arvan yha rohkem, et see, keda sa väidad ennast siin olevat, on sinu mingi internetimina... siin sa oled kõva hingega kutt, kes yritab pidevalt mingit mõistujuttu ajada... a tegelikult... tegelikult on sul mingi a la kootud vest seljas ja velvetpüksid jalas ja õhtul koju minnes hakkad oma täiskasvanud lapsi läbi helistama, et kas nad ikka kella 22ks kodus oleks... ja naine on ka eriti jube (aga ainuke naine, kes sind yleyldse vaatas/vaatab) :)
 
vip 06. veebruar 2002, kl 17.03
irw, gas ärand nii kibestunud nüüd ka ole
 
Feliks 06. veebruar 2002, kl 17.24
Vip: et millistviga parandada..et mõne mehega olla ja sii steada saad? Tead...ei taha..pole himu:))

Gas: olgu Sul Su teadmine...Sin jaoks olgu ma ilge ja koleda naisega (keda vist ei olegi) ja täsikasvanud lastega, keda ma juba (huvitavkellega?:) kooli ajal valmis tegin:)) ja naeratan Sulle oma internetinaeratust, mis Su tõenäoliselt oksele ajab:)))
 
svea 06. veebruar 2002, kl 21.24
Ma pakuks, et Sass ei ole veel naist proovinudki. See on väga teismeliste moodi suhtumine mu meelest, mis tal on :)
 
gas 07. veebruar 2002, kl 09.52
felix: sõbralik nöök...
 
Feliks 07. veebruar 2002, kl 10.07
Gas: vastastikku :)
 
piiks7 07. veebruar 2002, kl 10.44
kuule sass, sa võid ju praegu tahta ainult ühe öö suhteid, kuid arvan, et see muutub kunagi. Kas sa ei tahaks, et sul oleks oma naine, kellega koos igasugu erinevaid asju proovida ja lapsed, keda "kasvatada", kelle eest hoolitseda ja kellest hiljem tuleksid sinu enda toetajad???
Praegu sa paraku nii ei mõtle, aga, kes teab, millal juba...???
 
Sõdur 07. veebruar 2002, kl 12.00
Sass, pojakene. ma vist küll sust palju vanem ei ole, aga ikka tundub lapse jutt olema. tead proovi kolm aastat järjest ühe naisega keppi teha, ja sa avastad, et aina paremaks läheb. Siis proovi nii kolmandal astal kõrvalt, ja sa avastad, et jama. Oma naine on parem. Eksootika mõttes teed vahepeal kõrvalpõike, ja selgub- kurb küll, aga nii seeon. On küll kena, tark viimase peal tibi, aga ei ole see. Usu mind, seks naisega on nagu veini tegemine - mida kauem teed, seda paremaks läheb. ma ei tea küll, mis kümne või kahekümne aasta pärast saab, aga peale kolmandat aastat ma leian küll, et oma naine on parim. Üldse - voodis viletsaid naisiei ole, on viletsad mehed. igat naist saab voodis rahuldada, aga mõnega meeldib sulle rohkem, mõnega vähem. Aitab kah.
 
Feliks 07. veebruar 2002, kl 12.23
Sõdur: ise nii noor..ja asjalikkujuttu ajad..tõsi Sul on:))
 
pip 07. veebruar 2002, kl 13.18
Palju õnne sõduri naisele :))
 
Kass 07. veebruar 2002, kl 16.49
Sõduril on erakordselt terve ellusuhtumine:) Oleks selliseid mehi rohkem!
 
k_ _ _ n 11. veebruar 2002, kl 14.41
Sõdur teab, millest räägib! Mina olen juba üheksa aastat ühe mehega seksinud ja aina paremaks läheb! Kui see vaid nii ka jääks!
 
EpMõista 11. veebruar 2002, kl 19.08
Huvitav
minu teda selliseid mariliisi moodi ringikeppijaid nimetatakse litsakateks või lõdvapüksikummiga naisterahvasteks - ilmselt on elukogenud naisterahvas samaväärne sõna siis või kuidas?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!