Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
OM 2002 SLC
 
Margariita 11. veebruar 2002, kl 12.11
Ma ei ole pohimotteliselt spordi vastane, kuid olumpia 2 esimest paeve on minust teinud spordi (loe: olumpiamangude) koige suurema vastase. Mees ei tee muud kui ninapidi teleris, poeg samuti. Mitte et ma seebikaid tahaks vaadata, kuid kogu elu seisab, ning seisab vist kuni olumpia lopuni. Kas teile on see tunne tuttav?
 
Tigr 11. veebruar 2002, kl 12.24
kui mees telerivaatamise ajal sinu vestluskatsetele ei reageeri, siis on sul sama mure mis minulgi.

õnneks on sinu mees 'armunud' vaid OM-i, minu oma jumaldab kõike, mis liikuva pildiga kastist välja antakse....igavene nuhtlus....ei aita ei irin-virin, ega ka 'palun'....

ja OM saab ju kunagi läbi!
 
eh 11. veebruar 2002, kl 12.46
tohoh, ei saa nüüd nädalat ilma meheta elatud, et elu kohe seisab? Mis siis teed, kui mees päris ära läheb?
 
Margariita 11. veebruar 2002, kl 12.53
to eh - ei ta lahe kusagile, ma olen liiga hea!
 
a4 11. veebruar 2002, kl 13.01
Vaadake parem ise ka
 
vip 11. veebruar 2002, kl 13.18
to Margariita: ise ka usud vä? kas irisemine on popp ja trenditeadlik käitumine?
 
Scarlet 11. veebruar 2002, kl 13.49
Jumal küll! Olümpiamänge on eluaeg vaadatud! Olümpiamängudel on oma müstiline aura, mis näiteks ka minu, kes pole iialgi maadlust jms vaadanud, naelutas eelmiste suveolümpiamängude ajal öösel teleri ette. See lihtsalt on kord nii ja tuleb aru saada nii meestest kui naistest, keda olümpia paelub. Pigem on kiiksuga need, kes ei oska omale sealt midagi huvitavat leida.
 
Tess 11. veebruar 2002, kl 14.39
Margariita
No kui oled niii hea, siis kasuta vaba aega millekski muuks huvitavaks.
Mõni lemmiktegevus peale mehe ju ometi on?:))
 
Feliks 11. veebruar 2002, kl 14.49
No mis vahet on kas olümpiamängud või mistahes muu asi, mis kedagi seob. Mõnel jääb heintegu kahpooleli, et seepe vaadata...need lausa aastaringelt. Asi pigem selles, et ju Sa Margariita ikka pigeb spordivihkaja oled...või siis on Sul lihtsalt mure, et Sa olümpiamängude tõttu tähelepanu alt tahaplaanile oled sattunud...Järgmisel hetkel võib süüdi olla nt mistahes muu asi, mis Sulle väga ie meeldi ja mehe tähelepanu enam kõidab..on nii?
 
Tigr 11. veebruar 2002, kl 14.51
ai, Felix, nüüd torkasid küll valusasse kohta..
 
M:35 11. veebruar 2002, kl 15.18
Tervisesport on õige ja hea. Tippsport on loomuvastane. Spordi televiisorist vaatamine tundub mulle nagu võõra perverssuse piilumine.
Samas, kes olen mina, et teistele ette kirjutada, millest mõnud võib/ei või tunda. Ärge seda vaid kõrvalistele peale sundige. Mina näiteks teiste nähes ei onaneeri.
 
Iris 11. veebruar 2002, kl 18.44
Mul pole näiteks kodus üldse telekat juba 2 aastat ja ei igatse ka:)) vastupidi - aega jääb muude asjade jaoks hulga rohkem ning uudiseid saab lugeda kas ajalehtedest või netist ning pole sellist asja, et miski saade vms määraks minu ajaplaanid. Olümpiamänge on mulle siiski väga meeldinud vaadata ning see on nagu omaette keskkond, millesse argirutiinist hea sukelduda teatud ajaks, kuid ainult OM'i tarbeks ma ka nüüd telekat ostma ei hakka:)
 
vip 11. veebruar 2002, kl 19.16
to M:35: (Spordi televiisorist vaatamine tundub mulle nagu võõra perverssuse piilumine.) wow, ma ei teadnudki et seda saab ka perverssuse alla liigitada. igalpool siis ainult perverdid liiguvad, mäh?
 
Kathy 11. veebruar 2002, kl 23.17
Ka ristsõnade lahendamist on nimetatud vaimseks masturbatsioonis.Tavaliselt halvustatakse ikka seda millest ise aru ei saa.
Mulle on OM õnnistuseks - ei pea mehega "võitlema" koha pärast arvutitaga :)
 
Kaisa. 13. veebruar 2002, kl 22.12
Kulla Margariita.See on ju tore kui meespere yhiselt teleka ees,sedaenam olympiat vaatamas!Meil kodus oli lausa pidu kui Veerpalu ja Mae medalid v6itsid!Avasime pudeli ja puha!Ei saa aru miks m6ni peab iga asja kallal virisema.Kui tihti siis olympiam"ngud ikka toimuvad.
 
Sirts 16. veebruar 2002, kl 19.20
Meie peres on ka OM kui kahenädalane pidu, mis tervet peret liidab ja köidab! Vahva aeg! Eriti rõõmu tegid eesti suusapoiste medalid. Röökisime koos teleka ees neile kaasa elada ja valasime koos ka rõõmupisaraid. Ülevad hetked, mis peret veelgi liidavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!