Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kas võlust piisab?
 
Ruth 13. veebruar 2002, kl 09.27
Mul on ilus, maitsekas ja võluv sõbranna.
Probleem on selles, et ta tahab, kuid ei suuda luua meestega häid püsivaid suhteid ja elab seda väga läbi.

Olen asja üle mõelnud ja mulle tundub, et ehk suhete küpsemas järgus lihtsalt võlust ei piisa.
Olen nimelt saanud sõbrannast nii aru, et tema arvates ongi tema panus suhetesse tema ilu, maitsekus, võlu ja armumine. Kõike muud ootab ta partnerilt.

Minu küsimus ongi selles, kas puhtalt võlule lootma jäämine võib olla ebaõnnestumiste põhjus või on probleemid mujal?
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 09.37
Mida pead silmas võlu all?

ka äärmine intelligentsus on vägagi võluv...

kui su sõbranna juba ise armub, mitte ei õhuta ainult mehi endasse armuma, ju tal on siis tõsi taga.....mõned mehed (ja ma mõtlen MÕNED, mitte KÕIK) kardavad ennast liiga kauni ja võluva naisterahvaga siduda, hirmust just sellesama armukadeduse ees.
 
Laura 13. veebruar 2002, kl 09.41
Püsisuhtes tuleb küll rohkem anda kui ilu, võlu jne. Ja seda mõlemal poolel. Lootes et sina ainult saad, samal ajal kui teine annab - ei tule küll asjas midagi välja (kui just pole satutud inimesele, kes ongi andja ja midagi vastu ei taha). Kompromisse tuleb teha mõlemal poolel.
 
Ruth 13. veebruar 2002, kl 09.44
Täpsustuseks, et mehed ei hoia sellest sõbrannast eemale.
Suhted tekivad ja arenevad normaalselt ca 1-1,5 aastat ja siis hakkavad mehed eemale tõmbuma.
Sõbranna pole rumal, aga mitte ka silmapaistvalt intelligentne.
Pigem tagasihoidlik ja leebe, mitte ennast täis.
 
Feliks 13. veebruar 2002, kl 09.51
Ruth: mismoodi on nõnda, et tema panus on "ilu, sarmikus ja missealoli"? Kuidas sedamoodi pon võimalik suhet pidada?
 
vip 13. veebruar 2002, kl 09.58
mnjah, ehk siis hea maitsega ilus võlur kalevi kommipoest
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 09.59
Felix: see vist nõnda, et mehed upitavad tema abil oma eneseuhkust.....kui tüdruku ainus panus on ilu ja sarmikus.

D&C või CD selga ja ongi iga Meelis Lao unistus :)
 
eneL 13. veebruar 2002, kl 10.09
Olen nõus Tigriga - oleneb täiesti keda ta otsib. Teatava mehetüübi jaoks ilmselt unistus, aga mõnel teisel on ikka natuke rohkemat vaja
 
Ruti 13. veebruar 2002, kl 10.28
to Ruth: ju siis pole su sõbranna nii ilus, võluv ja maitseks midagi. või on ainult sinu arust?
 
Ruti 13. veebruar 2002, kl 10.28
to Ruth: ju siis pole su sõbranna nii ilus, võluv ja maitseks midagi. või on ainult sinu arust?
 
naiska 13. veebruar 2002, kl 10.34
Ruth, kui su sõbratar oma heades omadustes ka teadlik on võib olla ta lihtsalt peab ennast teistest paremaks. S.t. iga mehemurakas talle ehk ei kõlbagi. Kes rikas on tema arust liiga isekas ja vastuhakkaja, kes vaene, jälle tossike jne.
Ja nii need aastad ja mehed lähevad!
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 10.38
Ruth: ära muretse oma sõbratari pärast (või kas ei peitu selle mure taga ehk rohkemat kui vaid 'sõbratari' mure? vabandan muidugi ette kui mööda panen), minu parim sõbranna näiteks tõmbab kriminaale ligi nagu siirup herilasi.....normaalne (st. ilma kohtuliku karistuseta) mees on tema jaoks lihtsalt igav.

võibolla lükkab hoopis sõbranna mehi eemale ja mitte vastupidi? otsib midagi uut ja põnevat? rikkamat/targemat/ jne?
 
h 13. veebruar 2002, kl 10.49
aasta-pooletist pole mingi uus ja värske suhe enam. Ja kui suhe seisab sama koha peal, nagu alguses, kui kohtuti, et oled ainult lummatud teise ilust ja maitsekusest? suhe peab arenema nagu iga muu asi siin maailmas, või ta sureb. Aga nii kolmandate inimesete probleeme muidugi ära ei mõistata, iseasi, kui sõbranna ise räägiks mis ja kuidass.
 
chameleon 13. veebruar 2002, kl 11.48
Mina arvan, et üks suur "viga" võib ehk olla just see liigne leebus ja ennast mitte täis olemine. Ta ei oska ennast ehk maksma panna. On küll ilus, võluv ja sarmikas ning meestel on mingiks ajaks tõesti ehk eneseuhkust. Ja siis hakkavad jälle millegi põnevama järgi ringi vaatama. Igavaks läheb ju, kui naine pidevalt hirmus leebelt kõigesse suhtub.
Seda ma ei tahaks uskuda, et ta nüüd lausloll on. Sellisel juhul need suhted ei kestaks ka seda aastakest, vaid piirduks ühe-kahe kuuga vaid.
 
naiska 13. veebruar 2002, kl 13.02
to Tigr
Tõmbab krimisid ligi... Kas su sõbrat... siis ise otsib nendega tutvust(``...normaalne mees on tema jaoks igav``) või juhtuvad lihtsalt sellist tüüpi mehed külge lööma?
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 13.07
naiska: arvan, et sõbratar ise nii avatud olekuga, tugeva iseloomuga, pidevalt peab olema action jne.
kriminaalid laiavad ta ise üles, nende elustiil on lihtsalt nii ületamatult põnev/ohtlik/...ja ta sobib nendega hästi kokku, kaunitar nagu ta on....tugevad ja armilised mehed suurte ja kallite autodega on lihtsalt tema pärusmaa.

mulle teeb see mõnikord nalja, ehkki imestan, kuidas ta oma turvalisuse pärast ei karda....ta ise nii armas ja õbluke, relvastki pole lasknud.
 
kiisu 13. veebruar 2002, kl 13.13
äkki tal puuduvad ambitsioonid, tulevikku suunatus, edasipüüdlikkus millegi poole..
kui ikka mingeid eesmärke pole, siis kisub igavaks..
 
naiska 13. veebruar 2002, kl 13.49
to Tigr
vaevalt kogenud kurikaeltega see kõik nii lihtne on. kas su sõbrants sulle kõike ka räägib? ehk on ta juba ka ise millessegi kahtlasesse tõmmatud. ohtlike kurjamitega minna mingile põnevale actionile.........su jutt kõlab nagu oleksid kriminaalid mingid romantilised tegelaskujud kuskilt naisteromaanist.
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 14.13
Naiska: mina ei arvagi, et kriminaalid väga romantilised oleksid, olen nendega ka ise kokku puutunud ja jumal tänatud, see vaimustus läks puberteedieaga üle.
arvan, et sõbrants ei ole millessegi kahtlasesse tõmmatud,tal endal mõistust peas rohkem kui keskmisel eesti naisel...talle imponeerib ilmselt just see kujutlus ohtlikust ja põnevast elust.....erinevalt minust pole ta relvagi kätte võtnud, seega talle lihtsalt meeldib olla asjade keerises, kuid mitte liiga lähedal...
 
armu 13. veebruar 2002, kl 14.52
Mul ka tuttav. Väga ilus ja tegeleb ainult oma välimusega. Arvab tõsimeeli, et mehed peaksid elu lõpuni olema meelitatud, kui tema neile tähelepanu kingib või kooselu alustab. See ei mahu talle pähe, et toimiva suhte aluseks ei saa olla ainult välimus või mehe eputamisvajadus.
Nii ta siis proovib igal aastal uue mehega. Aga tema asemel ma nagu ei kurdakski. Igal aastal uus reis, uus remont ning uued mesinädalad.
 
blondiin 13. veebruar 2002, kl 20.49
...olen ilus,tark,seksikas,olen kingitus meestele ja OLEN SELLE K6IK ISE AVASTANUD!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!