Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Väikesed rinnad
 
. 13. veebruar 2002, kl 14.51
Olen kena ja sale naisterahvas, ent eluaeg tundnud pisukest kompleksi oma väikeste rindade pärast (75A). Mehed ütlevad küll, et just parajad ning et suured ongi koledad, aga ikkagi piilutakse büstikamaid.
Kui suurt tähtsust omab naise büst teie arvates?
 
Tamara 13. veebruar 2002, kl 14.54
Arvan, et see on maitseasi, nagu paljud muudki asjad. Kui oma meestuttavatele meeldid, mis sa siis muretsed!
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 15.01
njaa, Tamara: mehed ÜTLEVAD igasuguseid asju...ja mitte alati ei MÕTLE nad, mida nad ütlevad..

.: minul ei ole ka just kõige vormikam büst, ja ega mulle näkku pole tõesti midagi koledat öeldud.
üks mu tuttav väitis kunagi, et ilusad rinnad algavad suurusest 75C ning kui naisel juhtuvadki olema väikesed rinnad, siis ta temalt lihtsalt särki ning rinnahoidjat seksimise ajal ära ei võta....naljakas kas pole?
tema praegune elukaaslane on 75A ning pole enam tuttava käest ühtegi piuksu kuulnud, nägin neid viimati LaPerla pesupoes naisele pesu proovimas....
kuidas küll mehed võivad muutuda.....(Feliks: midagi Sulle kommenteerimiseks ka ;)
 
Maria 13. veebruar 2002, kl 15.23
Juhtusin alles sirvima üht paariaasta tagust ajakirja ja sel oli juttu rindadest. See on koht mida vahivad nii mehed kui naised, mida eksponeeritakse kõikjal, kasutatakse reklaamiks jne. Üks koht millele kohe rõhutatud huviga pühendutakse.
Kunagi keegi lohutas, et väiksemates rindades käib lümf paremini ringi ja on rohkem lootust rinnavähist pääsemiseks.
See selleks, aga tegelikult tuleb õppida end oma kehas hästi tundma. Ja kui on probleemiks kellegile meeldimine, siis rindade alusel vaid meeldida on küll jama.
Tegelikult öeldakse kogu keha vormide kohta, et mitte suurus vaid kuju on oluline, aga seda annab ju treenida!
 
Feliks 13. veebruar 2002, kl 15.29
Aitähh Tigr mind sisse juhatamast:)

Nõnda kaua kulla . (Punkt) oma rindade pärast muret tunned, nõnda kaua nad omandavadki olulist tähtsust Sinu elus. Ja kui Sa omandaksid ei tea kust kuidahes suured rinnad, leiaksid kindlasti uue põhjuse, mispärast põdeda:)
 
vip 13. veebruar 2002, kl 16.27
feliks, eks ta nii ongi. ühest põhjusest teise, aga väiksed rinnad on ägedad, sellised rakettid:)) maitseasi muidugi, ega kohe sööma pea, kui ei meeldi,irw
 
vovik 13. veebruar 2002, kl 16.41
.: Kui on suuremad kui mehel, siis on OK. Ja mis mõttes piiluvad büstikamaid? Nad piiluvad ju lamedamaid ka.
 
Feliks 13. veebruar 2002, kl 16.43
....ja veel - naisedki peavad ju omavahel miskit võrdlema. Mehed võrdlevad nt füüsilist jõudu ..vahel väidetavalt ka peeniseid, et kellel pikem ja/või jämedam....a mis on naiselikust enim sümboliseeriv kehaosa? Ikka rinnad. Seega mida suuremad rinnad, seda naisem naine.

Ma ei tea täpselt,kuid mulle näib, et kahtlemata on keegi,kellele selline maailmakäsitlus enim vastuvõetavam on, kuid mulle millegipärast näib see mõnevõrra primitiivsena....

Vip: Sulle võin saladuskatte all öelda sedagi, et mulle väikesed rinnad lausa meeldivad...ma sellise pikema perspektiiviga vaatan neile:))
 
lehmake 13. veebruar 2002, kl 16.55
"Ja kui Sa omandaksid ei tea kust kuidahes suured rinnad, leiaksid kindlasti uue põhjuse, mispärast põdeda:)"

oi kui õige! ma omandasin nad küll naturaalsel teel, aga üks häda ja viletsus teise otsa. pesu on võimatu leida, selg valutab, ükski riideese ei istu seljas ja mehed vaatavad sinuga juttu ajades silma vaatamise asemel..arva kuhu.-(
 
Urrloom 13. veebruar 2002, kl 16.58
hmmm... olen kah selline tomboy, ise olen küll umbe rahul, joostes & sporti tehes ei hüppa rinnad näkku ja ei pea eriti nende peale mõtlemagi :)
aga ikkagi mnjahhh... oleks kahju küll, kui mu kallis hakkaks ainuüksi selle pärast teiei piiluma - loodan et mitte :)
 
Claire 13. veebruar 2002, kl 17.32
Oman keskmisest suuremaid vormis rindu ja olen igati rahul nendega, kuigi nad tavapärasest suurusest natuke suuremad. Üldprofiiliga lihtsalt sobivad. Sellest järeldubki, et kui rinnad, olgu nad väiksemad või suuremad, sinu üldprofiiliga sobivad, siis on ju kõik korras. Igale ühele ei sobi ju nt kitsad või lopsakamad huuled.. sama ka rindadega. Kui mees vaataks ainult rindu ja otsustaks nende suuruse alusel, kas ta tahab seda naist või ei, siis ta pole mingi mees, vaid naiivne ideaaliotsija, kes jääbki naist enda kujutluses ENDA jaoks voolima. Kuhu jääks siis isikupära?
 
Sumer 13. veebruar 2002, kl 21.54
Oh! mulle meeldivad väikesed rinnad üliväga. Olen paljude naistega olnud ja suured rinnad ei meeldi kohe üldse.

Suuri rindu on efektne vaadata näiteks mingis vapustavas kleidis, kuid voodis on väikesed rinnad minu jaoks kordades-ja-kordades erutamavad.

Seega väiksemate rindadega naised - ärge laske ennast üldisest ilumudelist häirida, kusagil on kindlasti mehed kes peavad Teie rindu maailma kõige ilusamateks.
 
ka 75A 13. veebruar 2002, kl 23.40
Tänan väga!!! Mul tuli kohe hea tuju, et on ka mehi, kellele minu Tissid meeldida võiks. Lähen kannan oma vanamehele kohe ette! Ta nimetab mul neid naljatamisi "vistrikeks" ;)
 
Elmar 14. veebruar 2002, kl 07.46
Ja lapsed imevad su rinnad veel väiksemaks....
 
Kaitsu 14. veebruar 2002, kl 09.17
Olin kord sängis tibiga,kellel rinnad vajusid kaenlaaukudesse,raske oli neid sealt tagasi vedida.Peput selle eest polnud olemaski.Nii ,et jumal pole igale armuline.
 
piloot 14. veebruar 2002, kl 09.59
Ma muidugi kordan ennast...olen siin aastaid väitnud,et väikesed rinnad on mega...kahjuks kuri saatus on mind sellistest naistest eemal hoidnud!Karistuseks (vist ei võtnud lapsena korralikult kalamaksa õli)!
 
jaan 14. veebruar 2002, kl 11.23
Suured rinnad ei l2he teps mitte:) Kui v6tta yx selline pisike armas rind (yx korraga ikka, 2hh saate aru kyll) oma pihku on ikka neetult hea tunne:)
 
Tigr 14. veebruar 2002, kl 11.25
nii tore kohe lugeda...

:o)
 
eneL 14. veebruar 2002, kl 12.40
See delfi naisteleht on ikka hämmastav koht - koos käivad naised, kellel on megasuured rinnad (just äsja oli probleem) ja mehed, kellele kõigile meeldivad väiksed. Kahjuks pole pole mul ei see ega teine :-(
Muide, väikeste rindadega istuvad riided kindlasti paremini. Kui siin Sumer ütles, et riietes paistab suur rind etem, siis selles ma küll ei nõustu
 
täpi 14. veebruar 2002, kl 13.02
eneL, tegelikult istuvad riided seljas megailusasti jah, tuleb selline kena figuur..aga ainult siis kui need riided on spetsiaalselt sulle õmmeldud:(
standardmõõtude järgi riideid ostes on aga väikeste rindadega palju parem, mul on näiteks seelik 36, pintsak 42-44..
 
Tigr 14. veebruar 2002, kl 13.04
tegelikult tuleb ka väikeste rindadega naistel arvestada, et ülemine ots on 36 ning alumine hoopis 38 :)
 
Tüdruk 14. veebruar 2002, kl 13.32
Ma peaks vist oma 75B rahul olema...Eks siis olengi.
 
eneL 14. veebruar 2002, kl 16.36
to täpi:
Ma ei ole küll megasuur (täiesti keskmine), aga mõnda riietuseset proovides igatsen küll väiksemaid. Liibuvate riietega pole probleeme. Kui aga on voldid, siis ülemine poole näeb välja nagu kuhi. Sobivad pintsakud... Väiksemate rindadega sobib enamasti kõik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!