Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kartus olla see, kes olen
 
gas 28. veebruar 2002, kl 11.27
tahtsin kysida nõu :) mul on hetkel mees, kes minust meeletult hoolib - helistab tihti, kallistab, tunneb siirast huvi minu tervise vastu, teeb armsaid kingitusi ja rabeleb yhesõnaga hinge seest välja, et minu heakskiitu saada... aga mina tema vastu olen tunduvalt kylmem ja seda põhjusel, et ma kardan olla hea, kardan lasta kedagi sygavale hinge, sest mitte ammu sai mu hing teise mehe poolt tugevalt haavata :( aga iseloomult olen ka selline helistaja-hoolija-kallistaja... ja uus mees tundub olema minu jaoks perfektne... kõik on lihtsalt nii mega hea... aga mis asi see on, mis takistab mind tegemast kõike seda, mis meeldiks? ja kuidas sellest võitu saada?
sai nyyd segane, aga tunne on ka segane...
 
mel 28. veebruar 2002, kl 11.37
miks see esimene mees sind maha jättis? kas ta sai teada, et sa selle hoolivaga sahmerdad?
aeg, aeg parandab kõik haavad...
 
gas 28. veebruar 2002, kl 11.43
ma jätsin ise eelmise mehe maha, sest ta tegi nii palju haiget ja enam ei kannatanud... ja mahajätmise hetkest ma ei tunne selle mehe vastu enam midagi, ei head ega halba... tyhjus... ja peale eelmise mehega lahkuminekut olin ma mõned kuud yxi ja siis tutvusin sellega, kellega hetkel koos olen...
 
Kairi 28. veebruar 2002, kl 11.50
Olen ise umbes samas olukorras, ainult selle erinevusega, et ma näitan oma hoolimist välja, kuigi mitte nii palju, kui seda varem. Eelmisele mehele andsin lihtsalt kõik hingest ja tahtsin väga, et suhe toimiks igatepidi. Sain kõvasti haiget, olin aasta üksi ja tõrjusin austajaid eemale, siis astus ellu mees, kes on parim klapp, mis eal olnud kellegagi. Ta tundis ka nagu muret, kas suudan peale eelmise suhte kibedust usaldada ja uskuda. Ütlesin, et ühe mehe käitumist ei saa kanda üle teistele ning ma ei oma eelarvamusi, inimesed on ju erinevad. Hoolin oma mehest meeletult palju, kuid väljendan enda emotsioone tagasihoidlikumalt kui varem.
Gas, usun, et ajapikku, kui suhe on kindlam ja stabiilsem, leiad ka sina kindlust väljendada end maksimaalselt. Kui ühe korra juba ollakse sõrm vastu pliiti ära kõrvetatud, siis teine kord lähenetakse ettevaatlikumalt ja soojust eelnevalt tunnetades.
 
mel 28. veebruar 2002, kl 11.50
see, et sa selle teise mehe hoolimist oled märganud, näitab juba seda, et oled oma eelmisest üle saanud. sügavasmasenduses inimene tavaliselt ei märkagi enda ümber kedagi. tüübilt olete ju sarnased nagu sa kirjeldad kallistajad ja helistajad.:)
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 11.56
Gas: ju te väga kaua pole käind...kuule, et mis Sa tahad, et ta kohe plaks oleks oma ja usaldusalune?! Mul võtab nii mõnegi inimesega kuid, enne kui ma teda korralikult usaldama hakkan..mõnega astaid, mõni ei saavuta mu usaldust üldse kunagi...aga kardad olla hea....vat sellest ma küll aru ei saa, et kas see tähendab, et sa oled temaga halb? Oma headust keelata..see on küll laiduväärt ettevõtmine. Milles tema süüdi on, et Su ellmin epoika Sulle halba tegi, et Sa uut karistad!?
 
gas 28. veebruar 2002, kl 12.06
feliks... selles probleem ongi, et ma ei taha "karistada", ma tahaks kõike hästi teha ja tõrge/kartus on sees.. ja ma sooviks sellest lahti saada! ma usaldan seda inimest täiega, selles pole probleem... ja tema pole milleski syydi...
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 12.08
Gas:.....ja tulebki aeg maa ja mere tagant...rahulikult..tasa ja targu...kui ta on õige...saab ta Sulle ligi ......kuigi (irw-ega) kui kõik on liiga hea..sis on miski muu viga juures:))))
 
gas 28. veebruar 2002, kl 12.09
feliks, minu viga ongi juures :)
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 12.14
Gas: ..hakka jah nüüd ennast süüdistama!:( Ei ole see viga...see on normaalne. Asi sujuvalt psüühikas kinni ju...a võta loogiliselt...tema on teine inimene..nad võib-olla isegi ei tunne teineteist. Sa ei saa tema ja ükskõik millise teise mehe vahele mingit paraleeli tõmmata...noh kui siis aint seda, et nad on mehed..a mis siis? Suhtu neisse kui inimestesse - eraldi persoonidesse. Sa suudad ennst muuta ja parandada...eelkõge läbi mõtlemise. Kujunda enda mõttelaadi ja saab asi selgemaks. Headust ja hellust suudab hea inimene jagada kelle iganes, ka võivõõrale, kuidas siis ei suuda sellele, kes Sulle head teeb? Kitsi olla...tead küll, kui halb see on.
 
Kairi 28. veebruar 2002, kl 12.16
Gas: see ongi loomulik, et tõrge on ees, ehk siis sisemine refleks, kuna oled haiget saanud juba suhtest. Küll see sinu nö tegelik olemus ja hool aja jooksul välja tuleb:)
 
ka 28. veebruar 2002, kl 12.39
Aga juhul kui tõrge jääb aastateks, haiget saadud on liiga palju ja usaldus on kadunud ning parima tahtmise juures ka ei suuda olla alati täiesti siiras, kas siis oleks juba aeg nõustaja poole pöörduda-.
 
nain 28. veebruar 2002, kl 13.11
Kairile
mina kõrvetan end vastu pliiti korduvalt ja pidevalt!
aga sina, gas, võta asja pika meelega, küll te ajapikku unisooni loksute.
 
gas 28. veebruar 2002, kl 13.19
aga kardan, et poiss järsku ei oota arvates, et ma ei tunne... aga ma tõesti tunnen tema vastu väga suurt kiindumust ja isegi armastust... ta on minu jaoks kõik, aga ma ei suuda seda välja näidata... õnnetux teeb... ja varem isegi mainiti mulle, et näitan hoolimist liiga palju välja... nyyd pole sellest suurt midagi järel :(
 
nain 28. veebruar 2002, kl 13.28
kui on tõeline tunne, siis oodatakse ja kannatatakse kasvõi aastaid, kui on niisama kerge armumine, siis las minna.
mind piirati kord terve aasta, enne kui armusin, visa noormees oli.
 
Indrek 28. veebruar 2002, kl 13.36
Ise piiran juba viiendat aastat, krt. tundub et nüüd varsti lõpuks saabub edu......võibolla petan ennast???
 
tüdruk 28. veebruar 2002, kl 13.55
siis näita välja oma tundeid, muidu teed teisele ilmaasjata haiget. nii valus on teadmatuses olla, kas teine hoolib või mitte. tean seda omast käest, lõpuks võib see su ilusa suhte lõhkuda, kui sa ise natukegi ei ürita midagi oma tunnetest lagedale tuua...
 
LaTetra 28. veebruar 2002, kl 15.03
Tuttav tunne:

"...väike õnn on mulle vähe,
aga suure ees on hirm..."

kuid see möödub...
 
mari1 28. veebruar 2002, kl 17.03
Esimene tosisem tyli voi riid naitab inimese toelised vead kuid see ei pruugi alati nii olla.
 
ginger 28. veebruar 2002, kl 17.15
gas, mul oli täpselt samasugune lugu. Selline tunne nagu ma ise oleks selle jutu kirja pannud.
Aga ma olen nüüd juba üle sellest.
Aeg on tõesti see, mis parandab haavad ja toob tagasi kõik, mis peitu läinud.
Aga üks asi veel - sa räägi sellest kindlasti oma mehele. Räägi kõik otsast lõpuni, ta saab aru, ma olen kindel. Sul endal hakkab hulga parem ja ka meest ei kummita enam mõtted, et mis sinuga küll lahi on.
Usu, see aitab! Ja elu on jälle ilus... :)
 
Kairi 28. veebruar 2002, kl 18.54
Mina ei suutnud vastu pidada ja võtsin teema jutuks, kui meesterahvaga mõlemapoolne ideaalne klapp tekkis, olime igal pool koos ja käest kinni jne., küsisingi siis ükskord, et mida see lähedus tähendab ja kuhu see viib ning et mulle see lähedus meeldib, ta arvas sama - nüüd olemegi koos. Asjad said lihtsalt selgeks räägitud.
Ta on öelnud mulle küll, et olen vahest kuidagi jube ametliku häälega, kui temaga telefonivestluse lõpetan vms., olen siis öelnud ka, et minu jaoks on nagu harjumatu uuesti õrnutseda ja et eks ma ajapikku harjun sellega uuesti.
 
kastike 28. veebruar 2002, kl 23.40
Sa oled tubli, et oma murest kirjutasid ja abi otsisid!!!
 
gas 01. märts 2002, kl 12.50
tänan hea toetuse eest ja loodan, et Teie poolt mulle "saadetud hea" saab mitmekordselt meeldivaga tasutud ja loodan ikka aidata, kui tunnen, et see vähegi minu võimuses on...
kõike ilusat :)
 
elektrijänkuke 03. märts 2002, kl 16.33
Mina piiran samamoodi ja leian, et parem on karta, kui kahetseda. Selline kartus ei vii kusakile. Meestel on lihtsam astuda esimene samm.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!