Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Nädal naistepäevani
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 14.26
Tuli täna meelde, nädal veel ja siis vaatab kogu kontoritäis naisi mulle siin varahommikust saati niiskete vasikasilmadega otsa otsekui sõnatult küsides, milal sa lilli tood! Või äkitse miski muu üllatus...kuidas ei tee ega too, peab tegema. Naistepäev ju! Siga!!!

Mina ei salli naistepäeva, kui PEAB naisi tähele panema, kui neile PEAB midagi kinkima, kui neile PEAB miskit korraldama. Mille krdima pärast ma PEAN seda tegema, isegi siis kui ma ei oska neist mõhkugi lugu pidada, kui mõni neist mulle vaat et vastik on.
Oleks ju normaalne, et ma pean ekstra meeles vaid neid naisinimesi, kellest ma miskit pean.
Kuna ma talitangi nõnda oma äranägemise järgi, siis hakkan vaikselt valmistuma osade (nais)kolleegide boikotiks.
 
mel 28. veebruar 2002, kl 14.30
millised naised need siis on keda, kirjelda. täitsa huvitav!!!:)
 
Tigr 28. veebruar 2002, kl 14.40
Feliks: Sa oled isegi õnnelik.....et Sul võimalus kellelegi midagi teha ja viia...minul pole enam seda, kes teeks...:(
 
tolerant 28. veebruar 2002, kl 14.43
Ma arvan, et nii ongi õige. Naistepâev ei tâhenda ju seda, et mehed peavad end vâgistama peavad:)
Ja pealegi- ausus maksab ka midagi:) Olgugi, et see boikoteeritavatele meeldida ei pruugi.
 
tolerant 28. veebruar 2002, kl 14.45
Issand- lõunane õlu on vist oma töö teinud- "peavad" oli ühes lauses 2 korda :))
 
ka 28. veebruar 2002, kl 14.52
Ega ei peagi, mina ei tunne naistepäeva suhtes küll midagi. Ei ole üldse oluline, palju meeldivam on kui lilledega täiesti ootamatult üllatatakse.
 
huvitav 28. veebruar 2002, kl 15.03
kuda need naised sulle otsa vaatavad, kui sa pilguga pidevalt ekraanis kinni st. meile otsa vaatad..?
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 15.08
Mel: ei saad küsimusest aru:(

Tigr: kuda pole? Keski ikka on? Ja ku ipolegi, küll tuleb:)

Huvitav: ärand muretse, ei koorma ma end Teiega liigselt, ma lasen vahepeal silmadel ekraanist puhata kah :))
 
naisolevus 28. veebruar 2002, kl 15.11
Meie kontoris on ka see naistepäev kuidagi vaevaline olnud. Mina olen küll naisolevus, aga arvan, et kui midagi teistele meelivat tuleb vägisi teha, siis parem pole vajagi. õigem on talitada oma sisetunde järgi.
 
sandra 28. veebruar 2002, kl 15.13
Feliks, aga sa üllata neid ette ära:) näiteks 6 või 7 märtsil.
Ja kui ikka üldse ei meeldi sulle see naistepäev siis räägi päev otsa milline nõuk. igand see on ja küsi kas keegi sind 23. veebruaril meeles pidas:)))
 
kenny 28. veebruar 2002, kl 15.34
kõige parem jää naistepäeval "haigeks". tuled järgmisel päeval tööle nagu polekski midagi olnud.
 
mel 28. veebruar 2002, kl 15.37
to Feliks
sogasin seal jah, midagi. lihtsalt huvitav, millega need naised sinu ebasoosingu on ära teeninud? on neil välimus vildak või on hoopis iseloomusantlus. naisena annan ka soovituse, ära boikoteeri kedagi. võivad olla ebameeldivad tagajärjed. (ah, ega sa ülemus ei ole?)
 
Fööniks 28. veebruar 2002, kl 15.39
Oi, Feliks, mul on nii hää meel, et sa mulle meelde tuletasid, et miski naistepäev tulema hakkab... nüüd ma hakkan homsest kah oma töökaaslas-mehi kiusama :))))))
 
skiso 28. veebruar 2002, kl 15.40
Feliks - miks Sa neist lugu ei pea ja miks mõned Sulle isegi vastikud on? Ehk on viga tõesti minus, aga ma ei ütleks ühegi oma töökaaslase kohta niimoodi. Kas tõesti on Sinu jaoks ainult üks inimene keda suudad hinnata, või oled lootusetult valesse seltskonda sattunud?
 
Feliks 28. veebruar 2002, kl 15.56
No vat kui kena, et te nii kaastundlikult minu muresse suhtute:)

Sandra: vat ei saa neile seda nõukogude igandijuttu ajada...millas Rosa selle päeva välja mõtleski? ja 23.veebruaril ma tööl polnud.....:)))

Kenny: vat haigeks jääda kah ei saa...naised on peo välja nõutand ja siis vinge action kavas...kurb küll..ise osalt välja mõeld ja muidugi tegev kah....on vähemalt tegemislust:)

Mel: nii ülemus ei ole, et selle pärast peaks....aga miks ei meeldi..noh ikka on ju olemas inimesi, kes on ebameeldivad...kes kuidas - reeglina iseloomu pärast ikka...või nisama loll....välimuse pärat ma suhtumist nüüd küll ei kujunda:) Ja need kellega vaja ka naistepäevajärgsel nädalal töiselt edukalt läbi saada - eks ma suu hambad kokku ja naerata neile läbi hammaste:)))

Fööniks: nõua nt striptiisi.....kõik messtripparid on juba 8.õhtuks ära tellitud..las rabavad ennast lõhki (mees)strippari leidmisega:)))

Skiso: vastupidi, ma suudan hinnata suht kõrgelt väga paljusid inimesi. Ka töökaaslaste hulgas on palju neid, kellest ma nii naisena kui inimesena väga hindan. Ei pole lootusetu töökaaslastevalik. Peab siis kõigig ahästi läbi saama - ei pea ju...ma reeglina tööl ei ela:))
 
skiso 28. veebruar 2002, kl 16.34
Ka vaenlasest võib lugupidada :) - ei, ei pea kõigiga hästi läbi saama ja ära tööl ela jah :))))))
 
Fööniks 28. veebruar 2002, kl 16.36
Feliks: Oh, mul on nii kenad meestöökaaslased, nad teevad ise selle stripi ära nigu niuhti :))))
 
sipsu 28. veebruar 2002, kl 16.42
No Fööniks, aga naistepäeva puhul järsku teed ise strippi....nimigi "naistepäev".
 
Fööniks 28. veebruar 2002, kl 16.43
Sipsu: sa saad valesti asjadest aru,Feliks just ütles, et naistepäev on mõeldud selleks, et MEHED pingutaks :)))) No mis Naistepäev see on, kui mina esinema hakkan?
 
sipsu 28. veebruar 2002, kl 16.48
hähhhh....mehed nüüd pingutavad...millal nad enne pingutanud on...ei ole midagi, Sa Fööniks pinguta kõigepealt, siis vaatad edasi, mis naistepäevast ja töötegemisest välja tuleb....kui tuleb...jah...vot
 
tädi anni maalt 28. veebruar 2002, kl 16.50
oh, feliks!

nüüd sa panid vähemalt mind küll imestama...ise sellise mulje jätnud, et mees nagu orkester - oskad kõiki viise kaasa vilistada ja sõnadki enamasti peas...ja ei saa ühest naistepäevast jagu.
vahest proovid just sellega neid niivägamittesümpaatseid naisrahvaid rabada, et vastupididselt nende kartusele, ikka pead meeles - lilleke ühele, maiustus teisele, mis see mõni musigi sulle maksab...ja need, kellest sa pead, need saavad niigi aru, mis eesmärkidega sa tegutsed...
 
Fööniks 28. veebruar 2002, kl 16.50
Sipsu: Ja-nojah, seda ma pelgangi jo :) Et mis tööst niimoodi saab. Jääb teine puha tegemata!
(aih, nüüd nad tulevad ja ütlevad, et me jälle plärame teemaväiselt!!)
 
vip 28. veebruar 2002, kl 16.50
fööniks aga mis sa põed või on midagi põdeda?:) naised pidavat sellest va kõvemast puust olema ja väikse stripp pole ju konte murdev. või mis?
 
Fööniks 28. veebruar 2002, kl 16.52
Vip: Privaatselt, palun väga :)))
Aga ma pean ise valida saama, kellele :)
Noh.... ega need meeskaastöötajad nüüd niiiiiii kah ei ole....
 
sipsu 28. veebruar 2002, kl 16.59
jah...vip ajab jumala õiget juttu....paned oma traksikestega virsikuvärvi öösärgi selga kõrge kontsaga kingad jäta jalga, pidavat seksikas olema....siis roni kõige tähtsama mehe lauale, löö jalaga laud paberitest puhtaks ja anna tuld....;)))
 
mari1 28. veebruar 2002, kl 17.01
Miks mitte yllatada neid yhe imeparase lille puketiga viidades et see kuulub koigile.
 
vip 28. veebruar 2002, kl 17.21
fööniks, aga miks privaatselt? Ja milleks siis edvistada oma meestega kui järsku nad enam: need meeskaastöötajad nüüd niiiiiii kah ei ole....?

et meest sõnast härga sarvest või naistel vastupidi, et naist sarvest, härga sõnast? äh
 
Feliks 01. märts 2002, kl 08.02
:)) a Sipsu mida Sina teed...kihutad küll Fööniksit takka.....ja milleks peaks Fööniks tegema, kui tal sihukesed tragid mehed tööl olemas:))) Meil küll pole:)))

Tädi Anni: Kas just orkester...ansamblikese möödu annan välja vast ja...ja sõnu loen kah sagelilaulmise ajal...
Vaata...et neid ebbasümpaatseid tädisid rabada...mis mul üle jääb - eks ma natukene ju niikuinii peanb...aga vastik on ju...üks asi, et peab tegema seda, mis loomult ebameeldiv - et täita "eeskirja, mis nõuab kindlal päeval kindlaid tegevusi" ja eriti veel neile, kes seda minu silmis absoluutselt ei vääri.....Tol päeval tööta seesama refleks, mis on ka siin naistekas sadu kordi välja löönud: istuvad naised, on endale fantaasia välja mõelnud - sealjuures kõik detailid - omandanud sellest etekujutuse, et nii peabki minema...ja kui läheb sutsu teoisiti ongi piisav põhjus solvumiseks. Tegelt on mul päris hea meel, et selliseid tädikesi on siin vaid mõni ja on päris itu naisterahvast, kellele ma ohe hää meelega atraktsioone ete valmistan:))
 
eh 01. märts 2002, kl 09.22
ah, nüüd jälle sama jutt nagu jõulöude ajal: ma ei taha teha kingitust, sest seda PEAB tegema! jumalaeest, ärge tehke siis! Jõulude ajal keegi kommenteeris asja umbes nii: elu toimib suuresti väljakujunenud traditsiooniliste käitumismallide tõttu: näiteks: teretame ruumi sisenedes. Sina Feliks sisene enne ruumi ära ja siis tereta alles tunni aja pärast! Või siis ütle sisenedes hoopis "minu kaastunne lahkunu omastele" Vms mida se ei PEA tegema.
 
Feliks 01. märts 2002, kl 09.41
Eh: traditsioonid traditsioonidesks...suuremal osal neist on sügav tagapõhi..on narr võrrelda teretamist naistepäevaga. Teretamine on tulend soovimisest - eesti keeles tervise soovimisest. On vahe?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!