Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
meeste ahistamine
 
skiso 01. märts 2002, kl 08.29
Kas kõik mehed tunnevad ennast ahistatutena, kui "kogu kontoritäis naisi naistepäeval varahommikust saati niiskete vasikasilmadega otsa vaatab otsekui sõnatult küsides, millal sa lilli tood!" ??? Üleüldse kas paljud mehed tunnevad ennast naiste poolt ahistatutena, st ei julge neile nö ära öelda või siis mitte meelepäraselt käituda, sest nad on ju naised ja siis parem piinlevad, aga püüavad ikkagi head olla?- või siis kui ei ole, tunnevad ikkagi süümekaid :)
 
LaTetra 01. märts 2002, kl 09.18
Ei usu, et asi on nii hull.
 
Karamell 01. märts 2002, kl 09.22
Kuulge ärge tehke sellest naistepävast sellist probleemi!
Miks peab kõigile kontori naiskadele lilli ja kommi viima?
Ei pea, las teevad vasikasilmi kui tahavad ! Viige oma kallimale ,emale , õele ja tütrele. Ei pea ju kõiki maailma naisi meeles pidama , jumal küll. Olen ise ka naine,kontoris koos nelja
mehega, ausõna ei oota neilt mitte midagi.
Ja lillede viimise kaitseks : jõulude aeg tehakse kingitusi, lihavõtte ajal värvitakse mune, jaanipäeval tehakse lõket jne.
Traditsioonid!!! Aga ei maksa üle pingutada ja nagu kaamel terve lillemäega 8.märtsi hommikul tööle minna!
 
Tigr 01. märts 2002, kl 09.29
See terve kontori peale lillede viimine oli vist rohkem sovjetiaegne traditsioon, siis pidid ju kõik olema võrdsed - igaüks sai oma punanelgi kätte ja süda rahul (ülemus vist orgunnis kõigile naistöötajatele lillekese).
nüüdseks viiakse sel puhul ikka lähedasematele lilleõis, ja sedagi mitte kohustuslikus korras, sest seda võiks ju tegelikult iga päev teha, või mis....meesterahvad???
 
Nils 01. märts 2002, kl 10.26
to Tigr- uks vaikene punane roosiois sulle tanase paeva alguse puhul!
 
. 01. märts 2002, kl 10.49
 
Tigr 01. märts 2002, kl 11.01
Aitäh, Nils....ma kohe punastasin heameelest :$
 
skiso 01. märts 2002, kl 11.24
Selliste arvamuste peale võivad nüüd vist paljud mehed kergendust tunda :))) Peaks üsna veenev olema, et ega naisedki igalt mehelt tähelepanu ei taha/vaja/nõua :)
 
eneL 01. märts 2002, kl 11.25
Ma ei tea, kas ma olen muutunud paranoiliseks sõna "ahistamine" suhtes. Jah, ma tean, et tõelist ahistamist eksisteerib, aga minu kujutluses on see midagi psühhopaatilist, painavat, no mõni film nagu õudusunenägu.
Aga nimetada ahistamiseks seda, et naistel on mingid ootused meeste suhtes. Või mõtet pidada ahistamiseks... No ma ei tea. Ma ei arva, et tänapäeva mehed on nii mõjutatavad, et hakkavad kohe läbi rõnga hüppama, kui näevad seda soovi naise silmis
 
Mai 01. märts 2002, kl 11.51
mõni mees on lihtsalt reaalelus ja -ajas häbelik või on raha vähe. selle kõik võiks ausalt ülestunnistada. võimalus on muidugi ka täitsa vaba päev võtta ja see oma naiste, laste, ämmade ja muude naisoost suguseltsi rüppes veeta.
Olete te ikka mehed ühed pupujukud küll!!!!
 
Nils 01. märts 2002, kl 11.56
to Tigr - vota heaks! Kuigi iga paev ma seda kull tegema ei hakka, sul ei ole neid lilli sellisel juhul kusagile panna.
Ei tea, kas interneti posemusi jouab ka kohale, aga ma vahemalt uritan - paremale posele uks! (sry. ma ei loo sulle kulge, lihtsalt on uks jarjekordne ilus paev mida jagada).
Edu!
 
sandra 01. märts 2002, kl 12.13
Vaesed mehed kogu aeg neid ahistatakse. Pole üldse enam asu viisaktel valgetel heteroseksuaalsetel meestel:)
Aga samas naised neid tahavadki. Ja siis kukuvad karjuma, et neid ahistatakse!?
 
Famm 01. märts 2002, kl 12.24
Vastikud kopikakoid.
 
vovik 01. märts 2002, kl 12.31
See et parasjagu on mingil kuupäeval naistepäev välja mõeldud, et tee see naisi minu jaoks kuidagi erilisemaks kui muudel kuupäevadel. Oma lilled tuleb ikka ise välja teenida.
 
Tigr 01. märts 2002, kl 13.19
Nils: väga armas Sinust, luban, et ei võta seda külgelöömisena. Olen parasjagu puntras oma eluga, et üks väike virtuaalne musi teeb vaid meele rõõmsamaks.

Vovik: er, kuidas neid lilli peaks 'välja teenima'? mõni meetod oleks mulle suureks õpetuseks

:)
 
Nils 01. märts 2002, kl 13.38
to Tigr - soovid sa sellest raakida (oigemini kirjutada) n.o. sudamelt ara. Laheb kergemaks! Kui jah siis akki mones muus internetiga seotud keskkonnas, kus see jaab dialoogiks. Anna marku.
 
Tigr 01. märts 2002, kl 13.43
Nils: väga armas Sinust huvi tunda, aga teema vist veel liiga värske, et sellele mõtleminegi toob pisara silmanurka. Pole vist ikka nii elu, et armastuse pärast tasuks kõike kannatada.
Ja nii ongi...

Mis puutub internetiga seotud keskkonda, siis ma ei näe Sinu võimalikku kontaktaadressi ;) Mina olen enda oma juba kunagi mingis foorumis välja käinud, ja sain toreda valentiniüllatuse.
 
Muidumeez 01. märts 2002, kl 13.55
Mis asi on ahistamine? Pidevalt kuuleme sellest, näeme miskitest ameerika filmidest kohtuprotsesse, siia-sinna, aga tegelikult on ikkagi defineerimiata, mis see on? Arvan, et ühest vastust ei olegi: igaüks tunneb ennast ahistatuna erinevalt. Häda selles ongi, et ei tea tihti, mida üks või teine ahistamiseks peab.
Mis puutub naistepäeva, siis mina ei tunne end ahistatuna. Pigem on see tüütu: äkki peavad kõik mehed ühel päeval aastas lilli minema ostma. Järjekorrad, hinnad laes, igavene tüütu värk. Pigem peaks igamees oma naisukesele lilli viima, kasvõi kord kuus, mitte miski üks päev aastas sundkorras.
 
Feliks 01. märts 2002, kl 13.59
Skiso: vaata mõtlesin Su küsimuse üle...jagan Muidumeez-i (krt kus andis enne kirjutamist väänata:)))arvamus - ei ole see ahistamine ühti jah...lihtsalt tüütu....ja ega ta polekski...mind häirivad just need suht madalalaubalised - needasamad "tegijad" , kelle mõtteviis piirdub lihtsa põhjendusega "sest nii tehakse ja nii on kombeks" süüvimata tagapõhja. Kui võetakse tollest kombest kõrvalehoidmist kui isiklikku solvangt, kui ei suudeta tajuda, et ükskõiksus kellegi suhtes ei ole negatiivsus vaid tehishoolimise demonstratsioon.
 
kil 01. märts 2002, kl 14.00
mul oleks pigem ebameeldiv kontorist kelleltki lilli saada... nagu koveieril ja kohusetundest kingitud. täiesti mõttetu üritus!
 
Nils 01. märts 2002, kl 14.01
to Tigr - kui soovid jatkata, proovi naiteks jargmist kohta - vhmsven1@hot.ee
Vastan, kui sealt midagi leian.
Edu!
 
Tigr 01. märts 2002, kl 14.19
Nils: soovisin jätkata, kuid meil tuli Sinu antud aadressilt tagasi :(

tigr20@yahoo.com - proovid ehk ise?
 
skiso 01. märts 2002, kl 15.11
minu definitsioon: ahistamine = kellelegi ebamugavuse tekitamine, vabaduste piiramine. Laiemalt võttes võib ahistav olla ka väike kitsas ruum kus viibib üleliia palju inimesi või kasvõi väikseks jäänud pinsak :)

feliks - kõigel on põhjus, ka sellel kui "nii tehakse, on kombeks". Sellistest kommetest kõrvale hoidmist võtavad isikliku solvanguna ilmsed inimesed kel pisut ebakindel enesehinnang ja kes vajavad iga hinna eest tunnustust ja tähelepanu, kas siis konkreetselt inimeselt või hullem veel kui üleüldiselt
 
FeliksFeliks 01. märts 2002, kl 15.31
Skiso: põhimõtteliselt nõus..aga kahtlemata ka need inimesed, kes ei ole harjunud mõtlema..kel lihtsalt uudub selline harjumus ja/või oskus. Minu õnnetsu on aga, et ma ei oska sellistest inimestest eriti pidada..kui nad mingil muul mole mulle olulisteks pole saanud.
 
Feliks 01. märts 2002, kl 15.32
:)) see ikka seesama Feliks - miski siin kuskil on nässus.....kena jätku:)
 
krokodill 01. märts 2002, kl 15.52
Mul ka täna jumpsib, olin lausa Tess vahepeal :)
Aga tahtsin öelda, et mina ka ei tunneks mingit rõõmu nendest lilledest, mida on kohusetundest või millest iganes tervele karjale toodud. Iga lill peaks mingit positiivset energiat edasi kandma, see tähendab, et kingitud lill peaks mulle kinkija poolt midagi edasi ütlema.
 
vip 01. märts 2002, kl 16.46
loll küsimus, aga miks naised lilli meestele ei too, nii kord kuus kasvõi? siis oleks nagu võrdõiguslik, irw
 
sandra 01. märts 2002, kl 16.51
to vip, aga mina küll kingin oma mehele lilli. panen hommikul padjale, et tal ilus ärgata oleks. Vot nii:)))
 
inno 01. märts 2002, kl 21.27
Sellel aastal on plaan enne naistepäeva kõigile meeskollegidele meil saata, et paluks mulle lilli mitte tuua. Vaevalt et siis keegi julgeb. Proovin igatahes ära.
 
~alle-aaaaaaaaa... 02. märts 2002, kl 08.29
Sina Tigr lausa jääd eluga puntrasse,sest lasid ennast vägistada ja see ülisuur saamatuse märk!!!

Mingi aeg pidasin Sinust midagi,aga avalik lollus tappis kõik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!