Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
naine roolis
 
Mai 04. märts 2002, kl 08.54
Tänahommikuste juhtumiste mõju all olles, tahaksin just meesterahvastelt teada. Kas naine autoroolis mõjub mõnikord ikka veel uudse nähtusena? Täna autoga tööle sõites tahtis üks kõrval sõitnud kollase bemari meesjuht jälle mind paika panna, muutudes sealjuures lausa pantomiimi- ja vigursõidu meistriks. Kas tõesti tahetaks nii tähelepanu või lihtsalt mõnitatakse ja narritatakse?
 
Hõkk 04. märts 2002, kl 09.25
Mõttetu on mingeid bemmimehi üldse tähele panna. Enamus neist põeb komplekse.
 
Valeria 04. märts 2002, kl 09.45
naine autoroolis on viimastel aastatel vägagi levinud nähtus, seega need vennikesed,kes üritavad valgusfoori tagant minema sõites kangesti talda anda,lihtsalt provotseerivad ja norivad tähelepanu.
Ise autojuhina olen ka kogenud,et ikka kangesti kõrvalautodest vaadatakse ja lehvitatakse (isegi siis kui mul mees kõrval istub).Siiski pole süüdi auto omamine,vaid samasugust tähelepanu saab ka tänaval jala kõndides.
 
arvamus 04. märts 2002, kl 10.10
Ei ütleks,et noored kogenematud neiud(enda arvates super autojuhid) viisakamad liikluses on,kui bemmimehed!
 
ml 04. märts 2002, kl 10.13
Kollane bemar! Öäk! Ära pane tähele,olen viimasel ajal tähele pannud, et mehed on hoopis lohakamad sõitjad kui naised. Suunatuld ei viitsita üldse enam näidata.
 
Mai 04. märts 2002, kl 10.14
Eriti kogenematuks end ei pea. Autot juhin iga päev ja iga ilmaga 6 aastat. Ütleme, et liiklust tunnetan.
to Valeria
Tõesti, foori juurest sai täna kõik alguse.
 
Feliks 04. märts 2002, kl 10.36
Ega naine autoroolis ole jah miski uudne ja kummaline nähtus...kui kellegil eon, siis tema enda asi. A kui asjast rääkida, siis naisterahvas autoroolis teeb ettevaatlikuks küll. Ei pole suunatuled ega teisedki liikluseeskirjad muidu vajalikud, kui aint selleks, et aimata ootamatusi....minu täelepanek on et naised on väga korektsed autojuhid küll....ainult nende emotsionaalsus või ma ei tea mis veel annab põhjust nende tõeliselt ootamatuteks liigutusteks. On hämmastav, kuivõrd suuri ootamatusi võidakse korda saata isegi liikluseeskirjade eriliselt korrektse täitmisega:)) Ja pole vahet, kas see naisterahvas on kollase bemari või Ziguli roolis. Samas tunnustus neile naisterahvastele, kes surepäraselt oskavad autoga hakkama saada..tean-tunnen mitut naist, kelle kõrval istudes ei ole ei ole vaja valvas olla:))
 
ise loom 04. märts 2002, kl 10.43
To Mai:
mehed teevad seda meestega täpselt samamoodi. Kas Sina ei ürita kunagi vastu anda? See on ju täitsa lõbus tegelt...
 
eh 04. märts 2002, kl 11.03
mehed "panevad joonele" foori taga suvalise kõrvaloleva autoga. Enamasti ei vaadatagi, kes roolis on. Niisama, et igav ei oleks.
 
lihtne 04. märts 2002, kl 11.04
Räägitakse, et liikluses provotseerivad enesega rahuolematud inimesed. Sisemine tasakaalutus ja seksuaalne rahulolematus, need on tòelised pòhjused, kaasliikleja pole milleski súùdi ega pea häbenema seda, et on naine. Isastel on tarve vahest sulgi raputada, kuidas nad muidu tähelepanu osaliseks saaksid. Vòta seda komplimendina.
 
sipsu 04. märts 2002, kl 11.21
On sort inimesi, kes on "maailmaparandajad"...need inimesed ei andesta ühtegi eksimust kaasliiklejate poolt....suunatule kasutamise unustamisel sõidetakse järgi, tullakse juurde...tõmmatakse uks lahti ja murtakse suunatule heebel ära...sõnadega: "Sul ei ole seda vaja"
 
krokodill (emane) 04. märts 2002, kl 11.30
Vaat ei saa aru, kuidas unustad suunatuld kasutada. See käib nagu automaatselt kui kuskile keerama hakkan või mööda sõidan jne. Tihti on nii, et metsas ka näitan suunda, mees naerab kõrval, et kas oravale või.
Aga jobusid on liikluses küll, nii mehi kui naisi. Ajab ikka foori taga turja punaseks küll, kui mõni rohelise süttides alles hakkab otsima, kus käigukang on. Eriti, kui selle tulega niigi ainult kaks autot ristmiku ületada jõuavad.
 
Pipi 04. märts 2002, kl 12.53
mnjah...mina suhtun kah naine-roolis-autosse samamoodi kui õppeautosse...nagu feliks ütles, naised on liikluses sageli ettearvamatult syydimatud. kui mehed on vahel liikluses lihtsalt hoolimatud või ülbed siis naised "hiilgavad" otsustusvõimetusega autoroolis....
 
fille 04. märts 2002, kl 12.57
parim variant sellistega toimetulemiseks on täielik ignoreerimine, teda ületrikitama hakata võib lõppeda halvasti - sõbrantsi 'tagasitegemine' lõppes sellega, et kant tuli fooritule taga jalaga akent sisse lööma..
 
ehee 04. märts 2002, kl 13.13
roolis on hulle igasuguseid
pole vahet kas mees- või naisinime
 
tibi 04. märts 2002, kl 14.43
kumb on hullem, kas jokutamine ja kahtlemine, kas ikka nii võib teha või teadmine (arvamine) et ega vist ei tohi aga mul pohhui?
 
Feliks 04. märts 2002, kl 15.01
Tibi: kas ootad tihti tühja tänava ääres, et autot mööda lasta...sellepärast, et öeldi, et auto tuleb enne teele astumist mööda lasta....
Talita nii, nagu targemaks pead ja ära tee teistele seda, mida ei taha, et Sulle tehakse....nagu muus elus, on ka liiklus suhtlus, talitada tuleb nii enda kui teistega arvestades. Kui see õnnestub, on kõik ok:)
 
tibi 04. märts 2002, kl 15.15
kui ma ikka ei ole kindel, kas ma sealt vasakpööret tohin teha või sinna parkida, ma pigem jätan tõesti tegemata kui keeran kummide vilisedes üle topeltpidevjoone ja pargin peatumiskeelumärgi alla kellegi värava ette, kuna ma nii targemaks pean. liikluseeskiri on üldiselt ikkagi täitmiseks ja ma peaksin liikluses saama arvestada, et teised isikud käituvad samade reeglite järgi kui minagi. muidugi oleks ju kena, kui ma suudaks kõikide liiklejate mõtteid lugeda et ta kavatseb nüüd sinna peatuda ja sealt pöörata, aga siiani ei ole see hästi õnnestunud.
 
Feliks 04. märts 2002, kl 15.21
Tibi: kas jätad vasakpöörde tegemata, kui tänav tühi? Või eelistad luua enda taha liiklusummiku seniks kui mõtled (ja keegi tähelepanematu tagant sisse sõidab)...või üldse arutled selle üle, kas värava ette parkida...mida siin mõtelda..need asjad käivad automaatselt.....
tuleb meelde, kuidas ma esimest korda ämma sõimasin...ta auto uksepeeglid olid vastu ust lükatud (et ta pidi neile otsa komistama) ja keskmine peegel näitas kuhugi juhist vasakule alla...:))))
 
piloot 04. märts 2002, kl 16.50
Igasugu persseid on meeste hulgas...aga lennukolledshis on mul 3 tüdruklast,kes kenasti juba lendavad...ja keskendumisvõime on vähemalt samal tasemel kui poistel!
 
oliver 04. märts 2002, kl 18.56
üks üldine tähelepanek: naised teevad liikluses lollusi peamiselt tänu kogenematusele ja ebakindlusele ("oih! kas sinna ei tohi keerata?"), mehi vaevab rohkem olen-kõva-rallimees-sündroom ja ülbus ("ime muna, mina jõudsin ennem ristmikule").
 
Elmar 05. märts 2002, kl 08.30
Tõelised juhid suunatuld ei kasuta.
 
Pipi 05. märts 2002, kl 09.01
tibi, jokutamine ja kahtlemine ON hullemad. ma miskipärast usun et teadlikult mingi lubamatu manöövri sooritamine on ohutum liikluseds kui oh-issand-mis-ma nyyd-pean-tegema-seisund
 
Feliks 05. märts 2002, kl 09.58
Pipi: ma olen mõlema Su kommiga rahul - kirjutan neile kohe hää meelega kah alla...kui tohib?:)
 
Pipi 05. märts 2002, kl 16.01
aga, palun, Feliks;):))
 
joy 06. märts 2002, kl 13.02
Kuskilt foorumist lugesin, ei mäleta kas siit või perekooli omast, kus naised kurtsid oma paanikahoogude pärast. Mis ehmatama pani, et need tekivad neil just autoroolis ntx kui ootavad foori taga rohelist tuld ja see kohe ei sütti. Jala ei saa nad üldse linnas käia sama häda pärast, kui üldse välja lähevad, siis ainult autoga. Saan aru, et on psüühiline häda, mille üle pole naerda ega norida midagi aga kui ma mõtlen, et kõrval/ees/taga autos võib olla inimene, kel käivad aeg-ajalt peal paanikahood siis.... ei teagi, mida arvata. Või tegelikult.... üpris vastutustundetu käitumine haigest peast autorooli minna - või mis?
 
1 naine 06. märts 2002, kl 14.39
Mulle on mees märkusi teinud, et ma roolis väga külma kõhuga olen. Paanikahood, ma arvan, pole sooline iseärasus.
 
L 06. märts 2002, kl 21.39
Aga tegelikult on rooli taga kõige hullemad ikkagi baretiga vanamehed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!