Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kui mees ei suuda rahuldada
 
mai 04. märts 2002, kl 15.07
olen tegelikult meeletult õnnelikus suhtes ühe noormehega, kes mind vägagi erutab ja armastab, aga mõnikord, eriti viimasel ajal, ei suuda ta mind nö "lõpuni viia". varemas pikaajalises suhtes sellist probleemi ei olnud.
aga kallim on väga õnnetu ning ma ei tea, mida teha. ta tunneb, et ta ei olegi mulle nö parim ja see pidavat kõvasti haiget tegema. minu jaoks see "saamine" nii suure tähtsusega nagu polegi, aga...
kas antud juhus võib olla seotud elupingetega (eelmises suhtes oli neid tegelikult niiiiii palju rohkem) või sellega ehk, et ma tunnetan, et mees ei tee seda nii väga mõnu, kui "kohustuse" pärast? tema jaoks tegelikult on esmatähtis see, et minul hea oleks (kuigi mul on hea isegi siis, kui ma "ei tule").
 
sipsu 04. märts 2002, kl 15.15
Oi küll Sa proovisid asju ikka teisiti nimetada, kui neid tegelukult nimetatakse....siin kõik omad...tuled ei tule....orgasm on orgasm....
Miks ta ei suuda sind rahuldada? Kas ta saab enne Sind orgasmi ja siis on kõik otsas? Vot sellest ei saanud aru?
 
mai 04. märts 2002, kl 15.18
ta on mind ikka korduvalt rahuldanud, aga nüüd mõnel viimasel korral on sellega mingi probleem. ta suudab ise "kaua hoida" aga mina väsin sellest "peaaegu lõpus" olemisest ja lõpuks tunnen, et enam ei taha/ei jõua.
 
sipsu 04. märts 2002, kl 15.29
aaaa....selge...vaatame, mis me siis teha saame....Kas need orgasmid, mis Sa saanud oled, on vaginaalsed või kliitorjaalsed;))
 
mai 04. märts 2002, kl 15.35
kui nüüd aus olla, siis vaginaalset pole ma kunagi saanud veel, aga selline tunne on, et mida aeg edasi, siis just see mees suudab seda tekitada :) (oleme oma suhtega üsna alguses veel)
 
sipsu 04. märts 2002, kl 15.41
Kuule, siis on asi nii, et te peate seksiga tegelema siis, kui te seda mõlemad väga tahate, mitte sellepärast, et seda tehakse...siis mees võiks sinuga pikemalt tegeleda....siis võiks veel vastavasse poodi minna....
aaaa...milline on sul lemmikasend, no selline, milles sa 100% orgasmi saad?
 
muksi 04. märts 2002, kl 15.52
Kui suudate, ärge 4-5 päeva vahekorras olge. Aga sellel perioodil erutage teineteist, kuid ärge lõpuni minge. Mõnikord mõjub pikk vahe väga hästi ja orgasm tuleb kergmini ja kiiremi ka. Minu mehel on selline töö, et vahest ei näe me teineteist paar päeva. Kui näeme, siis annab vahekorra ajal kohe teistmoodi tunda. Ja tähtis on, et sa saaks sellest oma mehega ka rääkida. Õ
 
mai 04. märts 2002, kl 15.55
lemmikasendit nagu minuga tegelemisel pole eriti proovinudki. kasutusel on olnud nö "mugavad" variandid. seksimiseks üleüldse on aga kasutatud igasuguseid asendeid. kõike, mis pähe tuleb :)
 
sipsu 04. märts 2002, kl 16.10
No küll Sa oled häbelik....probleem on...rääkida tahaks...aga ei julge....no kes Sind seal arvuti taga näeb?
Mis tähendab "mugav", see on miski misjonäri asend või?
Aga kas te nii olete proovinud, et sina oled selili ja mees teeb Sulle korraga nii keelekat, kui näpukat....hiljem võite ju näppude asemel ka vibraatorit kasutada...
Käpuli asendis keelekat ja näpukat saada on ka võimas elamus...
Siis veel...vahetage rohkem asendeid, enne, kui te lõpusirgele hakkate jõudma...vaadake koos erootilisi filme, kui päris pornokate peale süda pahaks läheb;)))
Või siis tõesti, pidage vahet...;))
 
tripsu 04. märts 2002, kl 16.34
parim keelekas on siis kui kõhuli keerad ja mees siis teeb..mmmmm.
 
piloot 04. märts 2002, kl 16.45
KRT,sipsu! Sa oled kadedaks tegevalt asjatundlik!
 
sipsu 04. märts 2002, kl 16.58
Jahh Piloot, nagu Sinagi;))

Või on Sul midagi veel lisada, Sa nagu meesterahvas, kindlasti on midagi olulist, mille ma kahe silmavahele jätsin;))
 
muri 04. märts 2002, kl 18.01
Olen kuulnud, et on mehi, kes arvavad et ainult misjonäripoosis saab naise orgasmini viia. Ja seda arvamust ei kõigutavat miski. No on tegelased.
 
liblikas 04. märts 2002, kl 18.08
Oh kas kaasajal on ikka tõesti veel selliseid mehi olemas?
 
arved 04. märts 2002, kl 19.42
Mees peab ära tundma hetke, mil naise jaoks muutub üritus lihtsalt nühkimiseks ja mitte niiväga pingutama tagasi hoidmisega
Selle hetke tunneb kogemud mees ära, kui naise tupp muutub justkui krobeliseks ja kogenematu mees siis, kui naine seda ütleb:)))Aga soovitused vahet pidada ja seksida ainult siis, kui mõlemapoolselt himu on, on asjalikud, mitte mingil juhul ei tohi teha seda nn. graafiku järgi elik siis kui saab või vaba hetk on.
SS-i (sptslst Sps) üle kah pisut imestan, tema virtuaalset mina
psihho(huli)loogina pisut uurinuna. Nu dajot! Milles ei või muidugi päris kindel olla:)))
 
Marina 04. märts 2002, kl 20.03
Kasuta geele.Parimad kähkuka tegemiseks ja orgasm tuleb kiiremini.Kes see ikka viitsib mitu tundi teha.
Müüakse sekspoes ja apteegis.On ka erilisi geele.Küsi.
 
vip 04. märts 2002, kl 21.26
to arved: eee...mismoodi krobeliseks? Nagu buratino liivapaber? Või siis kuivaks?
 
LIISA 04. märts 2002, kl 21.29
Probleem on ilmselt su peas!Seksi keskus on ju teatavasti aju ja kui seal on probleemid kajastuvad need tihtipeale ka voodis.Take it easy!Kui lahendad konfliktid enda sees sujub ka voodielu paremini.Jõudu sulle!
 
vanessa 04. märts 2002, kl 23.59
kallis mai, võta appi oma käed, vibraator,julgus,tahe,leia oma lemmikasend(leidke koos mehega)...kui teil teineteise suhtes komplekse ei ole...siis ei tohiks ju orgasmi saamisel probleeme tekkida...soovitan ka oma lemmikasendit- sina oled kõhuli, jalad koos(võib ka külili) ning mees sinu taga siseneb alguses aeglaselt,hiljem järjest kiiremini ja intensiivsemalt, samal ajal stimuleerib mees või sa ise käega kliitorit...kui tundub, et sina jõuad enne lõpuni siis hoib mees tagasi ja vastupidi...koos saadud orgasm on suurim nauding!
 
Elmar 05. märts 2002, kl 08.20
Koos orgasm on jah norm.
Eraldi on nagu poolik v6i kuidagi...
 
vovik 05. märts 2002, kl 09.20
Koos saadud orgasm... Naised ei suvatse piirduda ju ainult ühega. Tähendab, et eelmise(d) peab ta üksi saama...
 
Piia 05. märts 2002, kl 09.28
Mina ei saa ka orgasmi selliste meestega, kes pidevalt mind jälgivad ja ja pärivad, et noh kas said ja kas nüüd ja... Punnitades ei tule midagi. Siin peab oskama lõõgastuda ja vaba olla. Ja mees peaks saama aru,et naisel ei pea olema orgasmi iga kord. Kui muidu ikka hea ja nauditav seks on, siis kõik ok. Naine võib saada ka emotsionaalse ja hingelise rahulduse asjast. Vahel lihtsalt ei ole "orgasmipäev". See ei tähenda veel, et kohe midagi viltu on.
 
mõnus 05. märts 2002, kl 09.36
Ei saa jah iga kord ja kui mees saab, siis on see praktiliselt 3/4 orgasmi minu jaoks. Mulle igal juhul pakub see väga rahuldust. Kahju ainult, et mees ise tunneb end siis veidi sandisti. Tee saa siis selgeks, et iga kord polegi vaja.
 
Loretta 05. märts 2002, kl 10.43
100% nõus Piia ja mõnusaga!
 
vovik 05. märts 2002, kl 12.23
Kas iga kord polegi vaja või mõni kord polegi vaja ;)
 
eh 05. märts 2002, kl 12.25
vovik - mis sa mängid lolli, see on nagu: pooled miilitsad on lollid? Ei, pooled miilitasad ei ole lollid
 
nn30 05. märts 2002, kl 14.29
tegelt on nii et anaalseks pidi parandama orgasmi saamist
 
vovik 05. märts 2002, kl 14.32
eh: ja millest mees peaks aru saama, kas naine parasjagu tahab või mitte?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!