Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
ebavõrdsus
 
mel 06. märts 2002, kl 12.43
mees nimelt võib olla armukade ja väga muuseas, aga kui mina midagi julgen piiksatada tema tegevuse kohta, siis olen kas ükskõikne või ei usalda või....
milleks selline jama? ja mida sellest mõelda?
 
Karamell 06. märts 2002, kl 13.47
Ongi nii! Kui julgen mehele midagigi öelda,siis saan sõimata a'la et olen loll ja pingutan üle ja ta solvub, et ei usalda teda jne. Ise aga helistab kui näeb linnas samasugust autot kui mul ja juhti ei näe ja pärib, et miks ma tööl ei ole ja mööda linna ringi tiirutan jne. Häh , mehed !
 
punn 06. märts 2002, kl 13.57
täpselt, ja tema võib kirju saada
 
maike 06. märts 2002, kl 14.02
mel, milleks kõike nii südamesse võtta. ise elad ju koos sellise mehega. halbades valikutes olems süüdi ise. mitte mees, kes armukadetseb. inimestel on väga erinevad elukogemused ja ju on su mees kogenud oma elus midagi sellist, mis teda sedaviisi käituma paneb. sind jälle häirib pidev kontroll. vist. :)
 
punn 06. märts 2002, kl 14.23
seda küll et ebavõrdsus, kuid armukadeduses on head ka
 
kil 06. märts 2002, kl 14.45
armukadedus on kyll täitsa ok. varem oli mul yx kutt, kes oli nii tuim, et anna olla... tee, mida iganes soovid, tal vahet pole ja ta tõesti mõtles ka seda... vot selline yxkõiksus on vastik!
 
tibi 07. märts 2002, kl 12.26
armukadedus teatud piirini, miks ka mitte. aga selline et nägin su autot linnas mis sa hulgud on minu jaopks küll liig. täiskasvanud inimesed ju ikkagi, kas siis peaks mehele teada andma kui am kavatsed šoppama või kohvikusse minna või? ma ise ei ole üldse armukade. las käib inimene omaette ka ja lõbutseb, nagunii tuleb pärast minu juurde tagasi. ja kui ei tule, ei oleks armukadedusstseenide tegemine ka midagi aidanud.
 
kil 07. märts 2002, kl 15.25
tibi, armukadedus ei tähenda kohe armukadedusstseene! minu eelmine kutt näiteks oli ka täiesti MITTE armukade ja yx põhjustest, miks ma minema läksin, oli ka see mitte armukadedus, sest see näitas mulle meeletut yxkõiksust. ja ma ei taha olla koos inimesega, kellel yxkõik on... ja stseene ma ei salli isegi... armukadedust saab ka muud moodi väljendada! ilusalt...
 
Katriin 08. märts 2002, kl 17.34
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!