Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mitte kuidagi pole hea...
 
Midri 07. märts 2002, kl 11.42
Olen lahutatud ja armukeste pidamist ning armukeseks olemist heaks ei kiida, aga elu meie ümber keeb ja sellest probleemist ei saa üle ega ümber. Mul juba mõnda aega üks abielumehest sõber. Just nimelt sõber, sest intiimsuhteid ei ole, kuna ma ei luba. Käime kohvikus, ajame juttu, helistab. Meeldin talle väga. Oma naisest ta halvasti ei räägi, aga olen ka uurinud, miks "kõrvale" vaatab. Ütleb, et tahaks nii kangesti kedagi hellitada, lausa karjuvad ülejäägid on, aga oma naine töölt tulles ikka väsinud ja tõrjub. Nii on ta mindki paaril korral oma tugevasse embusse haaranud ja lihtsalt kõvasti ja kogu südamest kallistanud. Ütleb, et saaks kasvõi niisama kedagi vahel kallistada, seksi pole vajagi. Nii kahju temast! Mul vaba naisena jälle helluse puudujääk. On ikka ebaõiglaselt jagatud küll - ühele soovitakse anda ja see ei võta vastu, teisel on puudus, aga pole, kes...
 
musike 07. märts 2002, kl 11.57
Ei taha küll üldistada, aga tundub väga klassikaline "kõrvale" vaatamine. Naine nii-iii külm-paha ja mees nii õnnetu, et vajaks lohutust.No kuule, milline oma naine ei vaja hellitust? Mina sellist juttu küll ei usuks. Tean abielumehi,kes armukestele valetavad, et kasvatavad üksi lapsi või naisel armuke. Peamine, et ligi lastakse. See ei ole loomulikult reegel! On ka erandeid. mina soovitan abielumeeste suhtes-usalda,aga kontrolli!
 
Feliks 07. märts 2002, kl 11.58
Musike: et kontrolli..kuidas?=))))))
 
Felicita 07. märts 2002, kl 12.02
Oh, jälle see vana teema! Kohe hakkad kuulma abielunaistelt, et kui selle mehe ette võtad, siis oled l... ja vabadelt naistelt, et mis sa veel passid, andke minna... :)
 
Krpoeg Puhh 07. märts 2002, kl 12.08
Minap olengi enam-vähem selline mees, keda kirjeldati. hoolimata sellest, et armastan oma naist, ei soovi ta minu hellusi ja ka omalt poolt ei paku ta mulle midagi. See on ahastamapanev olukord. Te ei kujuta ette, kui hea on olla koos kolleegiga, keda saab kallistada ja musitada lihtsalt niisama. Terve õhtu on selline mõnus surin veel sees. Olen valmis ka kaugemale minema, sest tunnen, et puudujäägid lihtsas naiselikus helluses ja soojuses on kohutavad. No mis juttu siis minusugune peaks naisele ajama? Et kõik on kodus OK aga tahan niisama keppi ja armukest? Nimetage seda asja kuidas soovite, kuid mulle pole vaja muud kui lihtsat naiselikku hoolivust, selle nimel olen varsti valmis kõigeks. And that's it.
 
eh 07. märts 2002, kl 12.15
teema igatahes intrigeeriv - võiks siis arendada: Millal ja miks on naine oma mehe vastu külm, ei luba kallistada jne? Kas ongi kohe selline külm naine, või om mees midagi teinud, et naine on selliseks muutunud? Kallid kaaskommenteerijad, kas teie olete mõni nedest oma mehe vast külmadest ja miks?
 
musike 07. märts 2002, kl 12.16
Ma ei ole abielus! Lihtsalt on kogemusi abielumeestega!
 
musike 07. märts 2002, kl 12.18
Feliksile:

Ok, kontrollida võimaluse korral!
 
tšikk 07. märts 2002, kl 12.34
las käib kodutute koerte varjupaigas vabatahtlikuks kui NII suur hellitamise ja kallistamise vajadus on.
sina võiksid pigem ta väsinud naisele kaasa tunda, kes tööl käib ja raha teenib, et pere ikka hästi ära elaks.
 
Kalle Kusta 07. märts 2002, kl 12.42
Anna aga tuld Midri, kui südamest tunned, et asi õige on.

TO: TSHIKK
Kas Sa oled ise hingetu külm töörügaja või prost? Miks sa arvad, et naised raha teenivad ja mehed ainult üle aisa viskavad?Mh?Ah?
 
sirje 07. märts 2002, kl 12.44
See on ju kena,et sina vajad naiselikku hellust ja õrnust.
Aga paha naine on vahel külm ja tüdinend.Mina olen vist ise ka
selline "külm naine" vahel ja minu abikaasa ei saa ka lihtsast
asjast aru .Ma olen väsinud-8 tundi tööl,kodu ,lapsed ja siis
veel olla mehele kurtisaani eest.No ei jõua sorry!!!
Mees küll komenteerib,et jäta see või teine asi tegemata ainult
ole temaga.Aga no jah eks naised ja mehed vaatavad elu ja olu
erineva nurga alt.Nii,et rohkem teineteise mõistmist.
 
helen 07. märts 2002, kl 12.50
see meest tegema kippuv kolleeg võiks üritada siiski kodus asjad korda ajada, s.t öelda naisele, et ma olen nüüd sellises seisus, et kodus saadavast ei piisa ja hirmus isu on kõrvalt võtta kui me midagi oma suhtes ette ei võta.
ei soovita neid abielumehest armukesi. varsti hakkad peale seksi meest ennast tahtma, sest nädalavahetused ja pühad on ta ju pere juures ja nii tahaks, et ta oleks olemas mitte ainult siis kui tal seksiisu peale tuleb vaid ka kui sul teda vaja on/tema läheduse järele igatsed.
 
Karamell 07. märts 2002, kl 13.02
Sirje: mõne aja pärast loeme siin ilmselt Sinu kaebekirja, et mehel on armuke jne.Sa ei peagi olema oma mehele kurtisaani eest! Asi on suhtumises! Kui Su mees Sinu lähedust vajab , miks siis mitte ? Või sa ei armasta teda enam ?
 
Feliks 07. märts 2002, kl 13.07
Sirje..vaata mina räägin kodus oma naisele kah alalõpmata et ole nüüd ja ära tee - ei ole miskit hullu, kui seda või teist asja just praegu ära ei tee.....tolku pole...kas ehk seletad mõstlikult ära, miks peab igasugu asju kohe tegema ja ennast lõhki rebima, nii et ei jää aega (eelkõig Sind ennast) ei mehele, külap ka lastele ja teistele kes kallid?
 
kala 07. märts 2002, kl 13.08
mina olen üks selline naine, tunded enamvähem samad, kui krpoeg puhhil, v.a see, et armukest pole, kuna moraal ei luba ja oma mees eriti ei kallista ega suudle (ainult seks), see helluse puudus on hulluks ajav tunne.
 
Tädi 07. märts 2002, kl 13.31
Suur jagu helluse puudumisel on tingitud armastuse (kire) puudumisest. Suurele osale naistest ei piisa ainult seksist (ilma kireta), aga meestele piisab. ja siis hakkab see messtepoolne jutt naiste külmusest, mis suurelt jaolt pole lihtsalt tõsi. Nii kui süda tuld saab, on ka see nn külmus kadunud.
 
Gitta 07. märts 2002, kl 13.33
Tõesti on helluse puudumine kohutav tunne! Vahel lihtsalt kallistaks ja oleks kellegi soojade käte vahel. See pole sex. See on midagi, mis hingele vajalik.
 
Feliks 07. märts 2002, kl 13.42
Tädi : kust Sa nii hästi tead, mis meestele aitab? Mees oled või?:)
 
sirje 07. märts 2002, kl 13.48
to:feliks
...aga kas teed ka kunagi naisele ettepaneku :Naine sina kullake puhka ja mina askeldan laste ja koduga!?
to:karamel
...loodan tõesti,et mehel armukest ei teki,sest püüan anda meie
suhtele ikkagi parima mis võimalik.Tegelikult polegi eriti halav
inimene ja meest armastan ka väga.nii,et tõesti mehed mõistke naisi ja vastupidi ka ....
 
Tädi 2 07. märts 2002, kl 13.49
just nimelt, mehed on ise jobud, et naise fantaasiat ja hinge toita ei oska ning kebensit kuskilt mujalt otsima lähevad.
rääkigu/näidaku kaasale tihedamini kui kallis ja armas too neile on ning voodiprobleemid lahenevad iseenesest.
 
Feliks 07. märts 2002, kl 13.59
Sirje: kui mul sootunnuseid poleks peetakski mind naiseks kodutööde järgi:)) Vasta Sa nüüd mu küssale kah:)
 
juta 07. märts 2002, kl 14.19
Feliks: kuidas küll sinusuguse kätte saaks kes kodutöid nii suure hoolega teb :):):):)
 
piilu 07. märts 2002, kl 14.27
Minumeelest kui on väga head suhted, siis ei olegi esikohal seks vaid just hellitused.olen vahel nii väsinud õhtuti, et ei viitsiks kätt ega jalga liigutada, naeran siis mehele, et jõudu on vaja, võtan tal kõvasti ümbert kinni ja selline minutikene annab oi kui palju energiat. Meie lapsedki on sellega harjunud, et õhtuti poen vahel telekat vaadates mehele nii kaissu kui vähegi saab. Ma ei kujuta ette, kuidas selles pöörases tempos üldse veepeale suudaks jääda, kui poleks enda kõrval inimest, kes lihtsalt vahel tuleb ja ümbert kinni võtab. See ju just annab jõudu, mitte pole vastik.
 
Feliks 07. märts 2002, kl 14.32
Juta: ära taha....mul muud vead:)))
 
Tädi 07. märts 2002, kl 14.35
to Juta: siis peaks sulle kodumasinatest piisama.
 
kil 07. märts 2002, kl 14.43
tyypilise rahulolematu inimese pystitatud teema ja eriti veel pealkiri! võta puhkus!
 
sirje 07. märts 2002, kl 15.01
to:feliks vaata naised on vist loodud nii,et kui ta seda värki
mis kodus laiali kohe ära ei tee siis kuhjub seda jama järjest rohkem ja rohkem ja ära peab ju selle tegema või kuidas???
Muidugi võibki sellel kuhjuda lasta siis meestel teistmoodi
häda :naine laisk ja lohakas....ja kui sa nüüd vastad et mehed iial nii ei ütle siis sa valetad...
 
Plika 07. märts 2002, kl 15.03
No rahvas, miks te siis ei kallista ja musita? Meie ripume küll teineteisel ühtelugu kaelas. Kui õel külas olen, ütleb ta sageli, et kas meil toole vähe on, et süles peab istuma.
Feliksile: minu mees käseb ka vahest õhtul rutem voodisse tulla. Aga naised ikka märkavad vahel, et kõik ei ole ikka nii korras, et hommikul oleks mõnus ärgata. Mingi tass on pesemata jne. Või et mingi toimetus on veel täielikuks rahuloluks vaja ära toimeteda. Mul tuleb sageli öösel veel koristamise tuhin peale ja nii jõuangi vahest voodisse siis, kui mees juba magab. Siis ju ei räägi ja kallista enam. Aga muidu küll armastame mõlemad väga lähedust. Ise arvan, et meil on pea aegu piisavalt aega teineteise jaoks, lapsi meil veel ei ole. Igal juhul on meil lõbus ja naudime teineteist.
 
kil 07. märts 2002, kl 15.11
plika, nii hea kuulda, et keegi tahab leida aega teineteise jaoks ja mul on hea meel, et oled leidnud mehe, kes armastab fyysilist lähedust (ja selle välja näitamist).. endal ka selline mees ja tema kallistusel tekib tunne, et midagi paremat olla ei saa... tema kallistustest ei loobuks ma iial :) ja igat moodi on hea... lihtsalt on...
 
Nittim 07. märts 2002, kl 15.29
kil,
mis pealkirjal viga? Sisu on ju tähtis ja väga palju on neid, kellel ei ole hea. Kahjuks. Kuidas saaks teha nii, et lambad terved ja hundid söönud? Edu sulle Sinu õnnelikes suhetes!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!