Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
8. märts
 
NAINE 08. märts 2002, kl 08.57
Mehed, kuidas siis naistepäev on alanud? Kas olete töö juures kõiki naisi õnnitlenud või.....
 
U 08. märts 2002, kl 09.23
Ei. Naine ei lubanud.
 
niisama 08. märts 2002, kl 09.35
Ikka.... kõigile just lille ei saa viia, aga suusõnaliselt saab ikka õnnitletud
 
vip 08. märts 2002, kl 10.04
ikka süda ei anna rahu? ja miks tööjuures, mis koht see veel on?
 
Elena 08. märts 2002, kl 10.19
Meie mehed kinkisid küll meile lilli..Päeva lõpus tuleb veel väike office-party :)
 
kil 08. märts 2002, kl 10.22
mulle tõi klient lille juba :) ja õnnitlused tulevad uksest, aknast ja telefonist :))
 
j. 08. märts 2002, kl 10.28
Mina olen saanud kaks lille (autojuhilt ja ülemuselt) ja musi (asutuse pealikult). Tegelikult jätab tähtpäev kui selline üsnagi külmaks, aga tähelepanuavaldused meeldivad küll aastaringselt!
 
Tädi 08. märts 2002, kl 10.29
Hommik algas väga lilleliselt: alates mehega kodus ja jätkudes meestega tööl (töökaaslased pea ainult mehed). Ilus ilm, lilled ja hea tuju!
 
Tigr 08. märts 2002, kl 10.40
Oi, mina tulin välisreisilt täna just tagasi tööle - ukse peal sain kohe kalli-kalli ja imearmsa punase tulbi, siis trepist üles minnes veel ühe kalli ja shokolaadikommi ning üles oma kabinetti jõudes oli tuju niigi nii hea...mitte seetõttu, et keegi meeles pidas või kohustusest lille kinkis, vaid just seepärast, kuidas seda tehti...vot nii!

ja kuna oma meest ei ole, siis.....on ikka natuke kurb :(
 
Liza 08. märts 2002, kl 12.03
Aga mina viisin ise naistöökaaslasele lille.
 
Feliks 08. märts 2002, kl 12.11
Nonii....raske päev...tõesti raske...naistel oli hommikul ühekordseks kasutamiseks mõeldud plasttopsid lauale pandud..noh sellised madalad ja jalata......sees oli pisike nartsissipott....(minu teene, et lõikelilli närtsima ei toodud!:)...ja minul tuli raske roll täita...sest oh õnnetust..käisivad needsamad naised, kellest ma siin varemgi olen kurtnud riburadamööda mulle aitüma ütlemas....teab kas lootsivad kallistust kah....peletasin kõik minema, ütsin, et mina pole midagi teind...ja üleüldse, miks minul lille pole!?:;))
 
ylenna 08. märts 2002, kl 12.13
to Feliks: munadepüha on järgmine:)
 
M.F. 08. märts 2002, kl 12.14
Aga minule ütles mees juba eile, et temaarust on see punane püha jne. et pole mõtet tähistada. Kaabakas selline! :(((
Hommik algas igatahes nutetud silmadega (nii tobe aga lihtsalt läks nii). Siis teepealt ostsin veini ja šokolaadi nii et tähistame seda lihtsalt koos töökaaslastega.
Veelkord kaabakas! (ja kõik teised samasugused)
Njah, sain nüüd välja öelda ja ausalt hakkas parem.

Ilusat naistepäeva kõigile!
 
Tigr 08. märts 2002, kl 12.21
Ylenna: et siis peavad mehed lisaks lilledele ka munad letti panema?

;)
 
ylenna 08. märts 2002, kl 12.24
Noh, see peaks meeste pidupäev olema:)Võibolla kingitaxe midagi, seotaxe lehv ümber:)
 
Tigr 08. märts 2002, kl 12.40
hehee...lehv ümber mille?
 
punn 08. märts 2002, kl 13.37
Mehed tööl kinkisid tulbid ja sampad, ise tõime hennesy, peaks juba koju minema aga nii hea on olla...........
Oma kingi sain juba eile ja täna veel...tralala..
 
Feliks 08. märts 2002, kl 14.45
Ylenna: ma ei tea mida Sina mõtled.....et kas jänesefarmi peaks siia tarima...või kanu kasvatama või.....mehe suguorganistel pole küll minuteada selle pühaga mingit erilist sümbolistliku funktsiooni..või on?:)
 
maalitädi 08. märts 2002, kl 15.18
Minu vanamees ütles lihtsalt ja selges maakeeles : naistepäeva ei ole olemas.
 
tolerant 08. märts 2002, kl 15.40
Aga Lääne-Euroopas ei teata sellest rahvusvahelisest pühast halligi, pole mitte poole kõrvagagi kuuldud- ei tea kas nende kahjuks või kasuks.
Kevad igal juhul käes ja veetlev olek, lõbus tuju ning hea ilm on omal kohal ilma tähtpäevadetagi ja see ju kõige olulisem :)
Päikest kõigile!
 
Tigr 08. märts 2002, kl 15.45
Tolerant: mida pead silmas Lääne-Euroopa all?
Tulin eile Pariisist, seal igal uudistetulbal suur kiri, mis tuletas meelde naissoole rahvusvahelise naistepäeva puhul lilli ostmast...

aga noh, Lääne-Euroopa on ka suur ja lai.

Päikest ka minu poolt!
 
uudishimulik 08. märts 2002, kl 15.55
To Tigr
Võibolla hästi ebaviisakas minust aga tohib küsida mis alal sa töötad, et veel vahepeal Pariisi saadetakse (või polnud see tööreis?)
Igatahes kui ei taha vastata, siis ei pea. Võid mulle koha kätte näidata ka, sest täna on niikuinii niivõrd ilus päev, et miski ega keegi ei suuda mu tuju rikkuda!
 
Tigr 08. märts 2002, kl 16.02
Uudishimulik: jumala eest ei taha ma Su tuju rikkuda, töökoha küsimine ei ole ju ometi võrreldav näiteks rinnahoidja suuruse küsimisega (mis mõnedele suht intiimne teema), seega - miks mitte vastata.
Oli tööreis, tegemist koolitusega, mida mulle võimaldas Eesti Autorite Ühing, kus töötan audiovisuaalautorite õiguste kaitse projektijuhina.
Ja päris tööreis nagu ei olnud ka, sest sain külastada oma isa, kes elab ja töötab Pariisis, seega ühendasin kasuliku meeldivaga.
 
uudishimulik 08. märts 2002, kl 16.11
Tänan. Püüdsin end vist lihtsalt kaitsta võimaliku löögi eest, elu on ettevaatlikuks teind.
 
Tigr 08. märts 2002, kl 16.27
Uudishimulik: nüüd olen mina jälle kohutavalt pealetükkiv, aga et ennast tulevikus veelgi suuremate saatusehoopide eest kaitsta, küsiksin, mida on elu Sulle näidanud, et nii ettevaatlik oled?
Tundub, et mina olen veel nii noor ja roheline, või olen lihtsalt naiivne, aga saan pidevalt uuesti vastu näppe....
 
liisu 08. märts 2002, kl 16.50
Ma ei tea, mulle meeldivad pühad. Inimesed on kohe teistsugused, rõõmsamad ja lahkemad. Naised on täna eriti kaunid. Mis sest, et minugi mees naistepäevast midagi ei pea ja veider on isekeskis napsitavaid naiskolleege vaadata, ikkagi tunnen, et olen täna peale kolleegi ja ema ka naine. Mitte et ma muidu ei tunneks, aga see päev on kui kompliment, mis selja sirgu ajab ja nõksuke rohkem enda eest hoolitsema paneb kui muidu. Iga päev ei jõuakski viimase peal olla. Olgu siis naistepäev see päev. Ja jälle, et nagu ma muid baabapraasnikuid ei teaks. Maarjapäeval on üpris sama tunne. Müstilisem, sest see on vana püha, kus mehed omapäi jäeti ja naised oma asja ajada said. Naistepäev on ehk tõesti rohkem "tee mulle/minust välja" püha. No aga, madis võtku, tee siis välja, kui palutakse!
 
uudishimulik 08. märts 2002, kl 17.29
To Tigr

Vaata kardan, et seda mida mina õppinud olen ei saa ma Sulle edasi anda. Kõlab vist igavalt aga see tuleb kõik omal nahal läbi teha. Ma nt. küsin hästi tihti oma vanaemalt (80 a.) igast probleemide, inimeste ja elu kohta. Kui ta midagi vastab, siis ma muidugi ei usu. Nii ma siis teen igast vigu ja leian ikka ja jälle, et tal oli õigus.
Aga diplomaatiat vist olen küll õppinud, et ükskõik, millega on tegemist, püüan oma sõnumi hästi ilusasse vormi panna. Ja see ka, et proovin ennast kuidagi võimalike rünnakute eest kaitsta.
Ma ei ütle, et teen õiesti, mulle on öeldud ka (ja mitte ainult üks kord), et miks sa käitud-räägid alati nii nagu sind keegi ründaks. Et kogu aeg oled sellisel kaitsepositsioonil.

Konkreetselt ei oska öelda, millest olen õppinud, see vist hakkab juba lasteaiast pihta, et kaitsed ennast suurte poiste eest jne.
Ma ei tea, kas nüüd vastasin Su küsimusele. Kui ei, siis võid täpsustada.
 
Tigr 09. märts 2002, kl 15.13
Uudishimulik: njaa, tean seda tegelikult hästi, mida tähendab välisilma eest iseenda õrna sisu kaitsmine. Et vältida algkoolis tol ajal vägagi populaarset norimist ja kiusamist (ju see on vist praegugi nii), siis asusin nn kamba etteotsa, minu järel käisid omavanused ja vanemadki poisid, kellele 'käske' jagas üks vibalik ja blond tüdrukutirts.....jube mõeldagi.

Nüüd kutsub mu parim sõber mind sarkasmi ja iroonia musternäidiseks ning arvab, et minust enam emotsionaalsel tasandil suurt asja ei saa, pidin olema liiga midagi sellist, mida tavaliselt ühed toredad ja eluga rahul olevad tütarlapsed ei ole....täpselt ei mäletagi, mis see oli.

Aga olen küll eluga rahul, lihtsalt kaugele ja sügavale oma kesta sisse pugenud, sinna on mulle raske järele pugeda ja nii ma olengi....ülbe nagu vanakurat ja tegelikult nii õrna hingega, et endalgi hakkab hirm vahel :)

aga teised seda ei tea ja nii ehk ongi parem...

näedsa, praegu tabasin enanst mõttelt, et istun tööl, laupäeval....kell on juba kolm ja mul oleks viimane aeg uutu tõmmata...

kes veel täna foorumis - ilusat nädalavahetust! ärge laske vihmal oma tuju rikkuda...sula tähendab kevade saabumist (vähemalt sellel aastaajal küll)!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!