Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
mees voodis
 
a 11. märts 2002, kl 11.19
mul on siuke probleem, et mees on voodis äpumast äpum. Oleme juba mitu aastat koos elanud ja selle aja jooksul vahelduva eduga seksiga tegelenud. Ma olen talle sada korda öelnud mis mulle meeldib ja ei meeldi aga tundub, et ta ei saa aru või ei taha aru saada või krt teab mis. Eriti närvi käib see, et hakkame seksima, ja kahe minuti pärast saab mees orgasmi. On see normaalne? Ja kui üritad pärast midagi rääkida sellel teemal siis oleks ta nagu keele alla neelanud. Mõnikord suudab ta küll päris kaua ja ma tunnen et hakkan orgasmi saama aga siis... No siis ta loomulikult lõpetab ära. Ja peale sellist seksi on loomulikult tükiks ajaks isu läinud. Ja kui lõpuks tulebki on kõik samamoodi. Ta pole nende paari aastaga mitte muhvigi "osavamaks" saanud.
Kas kellelgi on sarnast probleemi, et mees ei oska ja ei jõua üle paari minuti tegutseda ilma, et pauk lahti oleks? Ai kui nõme tegelt...
 
xxx 11. märts 2002, kl 11.36
Vaheta meest.
 
Mirell 11. märts 2002, kl 11.41
vabandust, aga hästi naljakas oli lugeda :)))
mitte üldse paha pärast,
armastust Teile! (sest muidu hakkad ise ka reaalselt mehevahetust kaaluma)
 
tolerant 11. märts 2002, kl 11.49
Minu meelest tulekski seda kaaluda. S.t. siis mitterahuldava suhte lõpetamist.
Kui ikka mitu aastat on kõik sama rada kâinud, siis on miski valesti. Füsioloogilislt või muul tasandil.
Võib ju muidugi seksoloogi külastada ning nõu küsida ning "kinnipidamisharjutusi" praktiseerida, kuid millegipärast tundub mulle, et see ei tule antud juhul kõne alla.
Ega kõik kõigile peagi sobima ning kui aastate jooksul pole midagi paranenud, siis miks peaks see äkki toimuma?
 
Voldik 11. märts 2002, kl 12.03
Hi-hi-hii, kaks minutit on isegi hea. Mina tean ühte, kes poolt minutitki kinni pidada ei saa. Jama..
 
Mirell 11. märts 2002, kl 12.05
oota aga, mis ta keelega teha oskab?
 
elevant 11. märts 2002, kl 12.14
nojah, tundub, et mees pole mitte vôimetu, vaid laisk ja lohakas (mille taga on ka paras annus egoismi ja hoolimatust). ära siis rahulda teda, kui ta sind ei rahulda. ole voodissemineku suhtes külm, kui lôpuks sinna jôuate, ära teda liiga aktiivselt hellita (noh, ära neid tundlikumaid kohti puutu, niisama mônu on ka vôimalik valmistada ju) ja kui ta küsib, milles asi, siis ütle nagu on. et sa pole huvitatud seksiteenindaja rollist ja tahad ise ka midagi saada. see peaks môtlema vôtma küll.
 
lexx 11. märts 2002, kl 12.19
kõikide probleemide algus on ikke see, et (mõnedel teemadel)rääkida on raske, piinlik, ebamugav, harjumatu, lootusetu,
kusjuures see piinlikkus võib olla mõlemapoolne :-(

aga vahest aitab piinlikusest üle saada selline nõks, et rääkida mehega oma probleemidest, justkui oleks need sõbranna käest kuuldud naisteprobleemid. No veidi muudetuna muidugi. Siis on hea naerda, et vaat kus narrid, mis imelikke probleeme küll inimestel on - sellest saab ju üle! ;-) Ega see probleemi ülekandmine ja sellest rääkimine otsest lahendust ei too, teiste probleemidest rääkimine ei lahenda enda omi, olgu need kasvõi üksüheselt samad, aga jutuots saab lahti tehtud...

javeel, mitte midagi ei parane hetkega ega juhuslikult
 
gas 11. märts 2002, kl 12.23
oi... yx kutt sai mõne sekiga valmis ja mitte yhel korral õhtu jooksul vaid sama õhtu jooksul 3 korda ja sama moodi!!! ja tal oli veel nii väike, et ma ei saanud midagi aru... vaeseke tegelt :(
aga selline aktiivne seks pole kõigile... kui seda ikka sydamega teha ei taha ja veel kahe aasta jooksul, siis ei aja seda soovi kuidagi peale! las see mees jääda nendele, keda selline rahuldamine/rahuldav suhe eriti ei huvita... ja selliseid on oi, kui palju.
minu ex mind ka piisavalt ei rahuldanud :( keelega oli hea, aga muu... nyyd on selline, et... mega! sobivus missugune! ja soovib teinegi veel juurde õppida (muusika minu kõrvadele :)
 
vip 11. märts 2002, kl 12.24
eh, minuarust ikka nii ka seksida ei saa, et mees kohe peab sind rahuldama. nu pagan, mulle paistab et sa ainult käsutad mis meeldib mis mitte ja ootad et kuna mõnu tuleb. mõtekam oleks siis ise ennast niivõrd ülesse kütta, et saad selle 2 min ka orgasmi. nu ja kindlasti on igasugu nippe ja nõkse kuidas seda 2 min pikendada. ma kaldun arvama, et palk teil mõlemal silmas.
 
veera 11. märts 2002, kl 12.29
ma kaotasin süütuse mehele, kel oli püsimisega probleeme. ilge piin mulle ja mälestus jäi ka õige kehva. seetõttu lõpetasin ka temaga suhtlemise kuna arvasin, et ta voodis hakkama ei saa piisavalt hästi. mõni aasta hiljem sattusime jälle kokku, tema huvi minu vastu polnud ka vahepeal kuhugi kadunud, pidevalt helistas ja tegi mingeid ettepanekuid. ma ütlesin alati ära. siis aga isegi ei tea miks veetsime terve päeva, õhtu ja öö koos. ja oo üllatust, sai hakkama küll ja kuidas veel. mälestus sai igatahes parandatud, aga minu huvist tema vastu jäi siiski väheks, me ei ole vaatamata ta püüdlustele koos.
tahtsin tegelt öelda, et sinu mehes võib potensiaali olla küll, võib-olla on ta lihtsalt laisk ja mugav muutmaks midagi
 
plika 11. märts 2002, kl 12.31
Kui mees ikka kahe minutiga lõpetab ja naine saab orgasmi kord kuus,kui üldse saab, siis seda on ikka väga vähe. Ja tundub, et mees pigistab selle koha pealt veel silma ka kinni. Vist on mehe probleem.
 
mai 11. märts 2002, kl 12.36
vip, mees peab suutma naist ikka otsast lõpuni rahuldada! mitte kyll igal korral ehk, aga kahe aasta jooksul võix mõne korra ikka kyll! ja mees peaks ise teadma, mida teha. kuidas naisel parem on, eriti, kui naine sellest veel räägib!
mulle yldse meeldix kõigepealt klitoriaalne orgasm ja siis vaginaalne. vaginaalne tuleb hulga kiiremini, kui see esimene enne tehtud on. minu mees teab seda ja kõik sobib... mõlemale! mehele teeb headmeelt, kui mina saan ja mulle see, kui tema saab ja kui ma mõnikord ei saagi, siis ta tunneb ennast suisa halvasti(mulle see saamine tegelt igal korral nii palju loegi!) aga hea teada, et antud asi teda siiralt huvitab!
 
Feliks 11. märts 2002, kl 12.50
Vat mina olen nõndamoodi aru saanud, et voodiasjad ei ole sugugi mehe ja/või naise asi. Siin käivad ikka asjad koos...ei ole nõnda, et mees ei suuda rahuldada naist ja/või naine meest. Kõigepealt seesama mõistetamatu-tõlgendamatu aimatav (seksuaalne) tõmme...ja siis tehnika....mis on alati (vähemalt minul) old vastastikune...ja mis veel tähtis - ei miskit valehäbi. Aetakse ühist asja ju....ja teise õpetamine (mitte mingite vaevutajutavate vihjetega) pole siin mingi häbiväärne tegevus kummagile. Jõudu...ja kui eeldused on olemas - laske edasi ja nautige.
 
vovik 11. märts 2002, kl 13.32
Õige jutt, Feliks, asjad peavad käima koos. Siinkohal oleks huvitav teada, mida siinsed naised peavad mehe rahuldamiseks? Lihtsalt jalad laiali vedelemine ja erinevate orgasmide ootamine ei ole seda, muide, mitte. Mai näikse mehele suisa ToDo-listi pihku pistvat enne voodisse minekut. Kipub olema ebaõiglane, et mees peab viima orgasmini naise (loomulikult rohkem, kui 1 kord) ja tagatipuks iseenda kah. :)
 
pupsik 11. märts 2002, kl 13.40
Minu mees on ka voodis äpuvõitu. Temal "seisab" küll piisavalt kaua, selles pole probleem, aga ta on kuidagi ... vanaaegse mõtlemisega seksi koha pealt. Ma ei oska seda paremini väljendada. No ta seksib, nagu rahuldaks mingit füsioloogilist vajadust. Seda on seks muidugi ka, aga minu meelest võiks seks olla ka mäng. Minu mees aga teeb kõike kuidagi rutiinselt, mul on tunne, et kui ta mind erutab, ta ise ei naudi seda, vaid ootab ainult, millal ma "märjaks" lähen. Ja teeb kõike alati samas järjekorras. Ma tean täpselt: nii 20 sek suudleb, siis silitab üle keha 20 sek, siis jalgevahelt, siis võtab püksid ära jne. Hügieeniga on tal ka pisut probleeme, igal õhtul ta end küll ei pese.
Oleme ikka päris mitu aastat koos elanud. Esimesed kaks aastat püüdsin talle rääkida umbes iga kahe kuu tagant, kuidas peaks ja mis viga. Ta ütles, et proovis õppust võtta, aga midagi paremaks küll ei läinud. Ta häbeneb ka seda teemat. Näiteks pole ta kunagi erootikaajakirju lugenud, mis minu meelest on mehe puhul küll haruldane.
Kolmas aasta mõtlesin ka, et läheks lahku. Aga ta on muus osas, väljaspool voodit väga hea mees. Kaalusin asja nii ja naa, ja elame siiani koos. Seksime 1-2 korda kuus, vahel on isegi hea.
 
Niina 11. märts 2002, kl 13.47
Minu mees ei õppinud pikemagi kooselu jooksul eriti midagi ära, ehkki õpetasin ja rääkisin. Lõpuks loobusin rääkimast. Häälestasin nii palju kui võimalik end ise tema järgi. Aga lahku me lõpuks ikkagi läksime. Teine mees on küll ka kiire lõpetama, aga ta paneb kohe mitu korda jutti ja minul rahuldus seetõttu saamata ei jää.
 
kil 11. märts 2002, kl 13.50
peaasi, et mõlemad lõpuks rahul(datud) on!
 
nelli 11. märts 2002, kl 14.06
su mehel võib olla armuke. mul oli sama lugu et see tundeta tegemine hakkas juba ajudele, arvasin et mehel töö pingeline ja ei suuda kontsentreeruda, tegelikult selgus et teine juba aastaid armukest pidanud, ainult mina loll ei jaganud ära. kusjuures sama lugu muul ajal nagu väga hea mees.
 
Feliks 11. märts 2002, kl 14.09
Nelli: mine õige pe...sse sihukese jutuga..sorry, et sedasi kohe aga tõesti tekib tunne, et Sul miski haiglane kahtlustamise maania! Mis iganes ja kohe varnast võtta põhjus-lahendus: mehel võib olla armuke! :(
Krt! mis haiglane kahtlustamine selline! Ma kohe kurjusatan. Mis sest, et Sinul juhtus...eiole sugugi ilus juba eos igaks juhuks teha teist süüdlast.
 
Nelli 11. märts 2002, kl 14.11
protesteerin, see nelli pole mina...
 
Feliks 11. märts 2002, kl 14.13
Nelli: palun vabandust - et ma tõrelesin selle Nelliga, kes oma nime väikese tähega kirjutab ja tegi seda viimati 14.06
 
pupsik 11. märts 2002, kl 14.42
nelli või Nelli, olen kohe täitsa kindel, et pole tal armukest. Mis siis on võimatu uskuda või, et kõik mehed polegi voodivirtuoosid? Mul on seksuaalkogemused üheksa mehega ja neist kolm, praegune kaasa arvatud, kannaksin "äpude" kirja. Kusjuures praegune neist kolmest veel parim. Huvitav, kellega need teised kaks praegu voodit jagavad? Siin need naised vist küll ei kommi.
 
Krõps 11. märts 2002, kl 14.52
Tüüpiline eesti mees ongi voodis äpu. Nagu siin keegi kunagi kirjutas, siis päästab veel vaid hea varustus... :)
 
vip 11. märts 2002, kl 15.04
krõps: aga kuidas on lood eesti naisega? ega käbi kännust kaugele kuku!
 
Krõps 11. märts 2002, kl 15.06
No kui ikka head asja pakutakse, küll siis naisel ka eluvaim sees ;)
 
Zella 11. märts 2002, kl 15.13
2 minutit on muuseas maailmas keskmine... Paneb motlema
 
Feliks 11. märts 2002, kl 15.13
Zella: kust Sul see statistika?
 
eve 11. märts 2002, kl 15.18
mul on kah nagu mehi olnud küll aga kui ikka s*** mees on siis pole ta minu mees. koos olen elanud ainult nendega kes ikka pinget pakuvad, muidu jääb asi katki
 
Zella 11. märts 2002, kl 15.20
Feliks: Kuldvillakust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!