Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
liiga noor?
 
YXMees 11. märts 2002, kl 20.54
Tydruk, kellega kohtun on must 20 a.noorem. Mina olen aga eas, kus tahaks enamat, kui ainult pidudel kaija. Plika aga vaidab, et tahab olla natuke vabam, et on iseseisev ja ei soovi, et tema jarel nuhiksn. Ma ei nuhi hoopiski, helistan 3 korda paevas kui pole nainud, ja viimasel ajal pole kohtunud juba nadal. Krt...ma ei saa aru, ytlex ta siis ,et ei taha tosisemat suhet..kui jutt selleni on lainud, siis ytleb et meeldin, ja et ta tahab minuga oudselt olla. Siiani oleme koos ainult tema asju ajanud, korteri remont, auto ost jne.
 
ryss 11. märts 2002, kl 20.56
 
Feliks 12. märts 2002, kl 08.05
Kas Sa Yxmees tahad meilt teada saada, kas too on ikka liiga noor....aga võib-olla oled sa ise hoopi sliiga vana? Kuule ellest peaks nii vana mees ikka ise aru saama, et mis on Sulle temaga seoses otstarbekas ja mis mitte, palju on Sinul seda tegelikku tunnetevärki ja palju on lihtaslt himu värske liha järgi..ole mees ja ära häbene otsuseid.
 
Naine27 12. märts 2002, kl 08.49
kas meestel mõnikord see mõte ka tuleb, et kui naisolevus on 20 või rohkem aastaid noorem, et ta võiks olla nagu tütar? vastupidiseid kombinatsioone, vanem naine ja noorem mees materdatakse ju hirmsasti.
 
Nastja 12. märts 2002, kl 09.22
kui sina aitad temal asju ajada aga tema tahab mudu iseseisev ja vaba olla, mis sa arvad, äkki ta nohniiytelda, kasutab sind natuke ära või nii? mudugi sa meeldid talle kui sa nii kena ja abivalmis oled, a sellega asi äkki lõppebki tema jaoks.
 
Suller 12. märts 2002, kl 09.39
Nastjaga nõus-piigake vist kasutab sind ära!Kui sa juba praegu ei viitsi temaga kuskil koos käia,sest tahad enamat ja vanus ka juba selline-tema aga noortega aega veeta(mis on täiesti mõistetav),siis pole sa endale õige partii valinud.Kuna enne isad oma tütardest aru on saanud!!!
 
Marmelade 12. märts 2002, kl 09.46
Minu arvates näitab ja ütleb tüdruk väga selgesti välja, et tõsisemat suhet ei soovi :) Mul on ka tuttavaid kellega "õudselt tahaks [koos] olla"... nii kord kvartalis vms.
 
murka 12. märts 2002, kl 09.48
aga mõni ehk tahabki tytrele käpa ligi panna, aga see on liiga julm... siis võtetakse mõni temavanune.
aga sellelaadne vaatepilt on ikka parajalt vastik kyll.
 
Tirts 12. märts 2002, kl 09.53
See yks noor tydruk on yks harakas, kes sind lihtsalt majanduslikel kaalutlustel ära kasutab, kui sulle see meeldib siis sobite ja ära mees rohkem virise kui sa nii naiivne oled , et aru ei saa milles tegelikult asi seisneb .
 
XXX 12. märts 2002, kl 09.54
Otsi endale sobivamas vanuses naine. Teie vanusevahe on liiga suur selleks, et sellest suhtest midagi tõsist saaks tekkida. Ütlen seda enda kogemustest.
 
elsa 12. märts 2002, kl 10.32
mulle võiks ka mõni vanahärra külge lüüa. rahakas vanahärra.
 
krokodill 12. märts 2002, kl 10.42
Mina ei saa aru, miks vanemad mehed tahavad noori plikasid!? Selge see, et energia varud on erinevad ja see, mis sul on juba sada korda läbi tehtud, on tema jaoks uus. Mul on mees 10 aastat vanem, koos juba 11 aastat. Nooremana tundsin ka, et see millest mina vaimustusin, oli tema jaoks juba igav, ammu kogetud. Ja pigem olen mina nüüd vanem kui tegelikult, kui et tema end nooremana tunneb :((
Kindlasti on selliseid noorikuid, kes otsivad alateadlikult isa aseainet ja nendega võib päris kena suhe kujuneda. Aga loota, et mingi beib keskealise mehega püsiva suhte loob, on suht naiivne.
 
gas 12. märts 2002, kl 10.42
sel hetkel, kui sa kirjutasid, et tydruk tahab klubis käia ja vabam olla ja sina neid asju ei taha, oli kõigile selge, et see suhe pole kyll koos iseloomude/temperamendi sobivuse tõttu. aga raha teeb mõne tytarlapse jaoks asjad sobivax kyll!
minu tuttav tydruk ka sebib endast 20 aastat vanema kutiga, kes siiralt usub, et tydruk teda armastab... hahahaa... see on siniste silmadega suu sisse valetatud loll jutt! mõnikord tekib mehel kahtlus, aga mis te mõtlete, et see hajutamata ei jää... hea seks tehtud ja kahtlused kõik, kui peoga pyhitud. lollid vanamehed olete, et usute! issand... tydruk on isegi lapsega nõus, et rahapaja kyljes kinni olla... laps on nagu liim! aga isekusest synnitatud laps on kõige julmem asi, mida yldse teha saaks ja ytle mees, kas sa tahaksid sellise tundega synnitatud last? vaevalt kyll... seega mõtle hästi järele ja vaata omavanuseid - kindlam! ja kas sinuvanune mees ometi ei sooviks kindlust enda ellu juba? oleks nagu aeg.
 
wondering 12. märts 2002, kl 10.59
Teate naised vaata teiste suhete kohta nii palju et kunagi ei saa saada teadma teada kuidas suhted tegelikult on see liimi jutt on kyll veidi yle pakutud.
 
gas 12. märts 2002, kl 11.08
jutt oli antud juhul KONKREETSE paari kohta ja seal ei ole asi yle pakutud vaid tõesti just nii toimiv! ära aja segi... oleks ma yldsitanud, aga ometi mitte ju!
 
vaugirl 12. märts 2002, kl 20.03
On minugli olnud suhe endast paalju vanema mehega. Kõik olid vastu : emme-issi, vanaema , tädid-onud... but... I love(d) him !

Oli teisel raha ka, kuid armastus ei tekkinud mul raha vastu, vaid siiski tema vastu.
On ju õige ,et elu tuleb ikka proffidelt õppida - ja kes selleks siis parem on kui üks tubli elukogenud mees !!!
Igatahes, nagu Tammsaare ütles : "Ega teise inimse hinge näe..." seega , iga suhe on vääga individuaalne ja inimesed erinevad. ei saa väita,et on vastik, kui kõrvuti käivad noor naine ja vanem mees .. pigem on see ilus isegi !
Nii et ... ega see küber-talk teiste inimeste suhete üle pole mingi õige asi. Otsusta ise kuda su suhe sulle ja su hingele tundub .

( vähe segane jutt sai, a noh .. :) )
 
YXMees 12. märts 2002, kl 22.05
Noo jah, vael isegi nagu imestan, et mis siis nyyd edasi?? Ise juba vana att ja valuta hinge nagu koolipoisike: ))
 
ka naine 12. märts 2002, kl 22.35
Edasi püüa leida uus naine, keda armastada (leia lihtsalt pisut vanem, kellega ühisemad huvid). Või teine variant, et tuleb sul koos noore naisega pidudel käima hakata, kui ei taha teda kaotada. Naine on noor ja tahab pidutseda, selles pole midagi halba (selles vanuses pidutsesid sinagi veel kindlasti).
Võib-olla on ta nii noor, et sellepärast ei hooli tõsisest suhtest, sellega pead ka leppima, tal elu alles elamatta.
Kui tahad kellelegi sponsoriks olla, siis muidugi lase käia!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!