Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kinno - kas võõra mehega võib?
 
gas 12. märts 2002, kl 11.12
eile juhtusin ma nägema yht tuttavat tytarlast yhe "mitte oma" kutiga kinno minemas. tytarlapsel on oma kutt olemas ning nähtust paluti siis sellele "oma kutile" mitte rääkida.
kuidas siis sellele vaadata? ise ma midagi sellist pole kunagi teinud, pole tahtmistki olnud, aga... miks tehakse? eriti kui arvesse veel seda võtta, et mainitud noormehed on sõbrad omavahel.
ma lihtsalt ei mõista selliseid asju...
 
Tigr 12. märts 2002, kl 11.16
ära sega ennast igal juhul teiste asjadesse, kõik asjad on mitme otsaga ja parem klativad selle asja omavahel ära kui vajadus peaks tekkima.

ega Sa ju kohe kõige hullemat mõtlema ei hakanud? (pagan, ma kõlan juba Feliksi moodi :)

võibolla......olid tingimused ja kokkusattumused nii ja naa....aga võibolla mitte...
 
Nastja 12. märts 2002, kl 11.17
miks ei peaks tohtima?
 
Pipa 12. märts 2002, kl 11.18
Sebimine kolleegide ja mehe sõpradega näitab inimese tõelist taset - mäda ja laisk ka veel takkapihta!
 
gas 12. märts 2002, kl 11.21
kui vaikida palutakse, kyll siis mingi kala ikka sees on...
 
eneL 12. märts 2002, kl 11.37
Kas kinos ka ei või käia? Kas naisterahvas ikka teiste naistega võib kinos käia - et äkki on lesbiline? (natuke imestunult)
See, kui ta palus mitte rääkida, sellel võib olla mitu põhjust. Noormees üleliia armukade, tahtis ise rääkida ja ei taha võõraid kommenteerima vms.
 
Feliks 12. märts 2002, kl 11.37
Gas: suhtu kuidas tahad...aga ku ilubasid oma suu kini hoida..siis ole vait.....ise ma ei räägiks ka siis kui poleks midagiluband...miks peaks mina kellegiteise elu korraldaa-mõjutama? Kes mulle selleks voli on and?!
 
crv 12. märts 2002, kl 11.38
Mis imekoht see kino siis on, et sinna võib ainult oma lähimate perekonnaliikmetega minna. Mina olen käinud kinos igasuguste inimestega, oma meessoost abielus kursakaaslastega näiteks ja käin ka edaspidi kellega parasjagu sobib. Kellegi eest varjama seda loomuolikult ei hakka, spetsiaalselt seletama samuti mitte. oleks imelik, kui ma õhtul kodus räägin, kus käisin ja mida tegin, hakkaks elukaaslane kohe uurima et KELLEGA sa käisid või tegid. Kui see nii hakkaks olema, siis ta varsti enam minu elukaaslane ei ole.
 
tsinna 12. märts 2002, kl 11.46
Et mitte oma kutiga kinos ollakse, pole midagi halba. See teine kutt võib olla vend, õemees (õde näit reisil või ei taha seda filmi näha) või lihtsalt mõni tuttav, ja oma kutt seda filmi ei tahtnud näha. Imelikuks teeb selle loo, et neiu palus sellest kinoskäigust vaikida. Taktikaline viga tema poolt muidugi.
Muide kasvab siit välja üldisem teema: kui teate, et teie head sõpra-sõbrannat tema mees(naine) pidevalt petab, kas peaks rääkima? Ise pooldaks küll, et minu tuttavad mulle räägiks. Jube oleks olla viimane loll, kes teada saab.
 
eneL 12. märts 2002, kl 12.05
to tsinna:
Arvan, et ei peaks rääkima. Mõned inimesed ei tahagi teada ja võõrasse seisu segamine oleks paha. Kõik ei pruugi olla sinusugused, kes tahavad teada.
Ise olen oma partneritele öelnud, et ma tahan sellisest asjast, kui nad kellegi teisega on, kindlasti teada. Ja kuna ma neid ka usaldan, siis usun, et nad minu soovi tõsiselt võtavad.
 
gas 12. märts 2002, kl 12.11
mina ei kavatse kellelegi midagi rääkida, aga lihtsalt tegu, kui selline... milleks nii teha? kas ei saa tõesti nii elada, et aus ja avameelne olles ei peaks keegi kannatama?
 
mari 12. märts 2002, kl 12.28
gas, nagu isegi näed, on see paljude arust täiesti normaalne. järelikult ei ole vaja aus olla.
 
Nastja 12. märts 2002, kl 12.35
jajah. arutaks nyyd teemal kas mitterääkimine = valetamine...
 
eh 12. märts 2002, kl 12.38
mis vabandused need on: .....see mõni teine kutt, kui oma ei tahtnud filmi vaadata...blabla. Kas kinno filmi vaatama üksi sisse ei lasta või? See jutt läheb samasse väravasse, et kas musitada võõraga võib, aga suudelda, aga....?
Kui sul endal on jummalast savi, kelle kätt sinu kutt kinos paitab, siis käi edasi, muidu aga...
 
Fööniks 12. märts 2002, kl 13.02
eh: imelik tõesti. Kohe väga imelik. Mina käin kinos hoopis filmi vaatamas ja ei topi oma käsi kuskile ja ükski nendest, kellega koos olen käinud, kah ei topi.... hmmm
 
eh 12. märts 2002, kl 13.15
hmmm, imelik tõesti, minul jälle kõik topivad
 
Feliks 12. märts 2002, kl 13.18
....mul abikaas on kah kinos käind...noh mina ei taha lihtalt kinno minna...pärast rääkis kah, et läks sõbranna mehega...sest sõbranna ei saand tulla....and so? Mõnes armukadedas peres oleks kah sihuke asi riiu maija toond ju? Ja ons see riidu väärt?
Krt lausa hämmastav kui vähe on "petmiseks " vaja:))))
 
Feliks 12. märts 2002, kl 13.18
....mul abikaas on kah kinos käind...noh mina ei taha lihtalt kinno minna...pärast rääkis kah, et läks sõbranna mehega...sest sõbranna ei saand tulla....and so? Mõnes armukadedas peres oleks kah sihuke asi riiu maija toond ju? Ja ons see riidu väärt?
Krt lausa hämmastav kui vähe on "petmiseks " vaja:))))
 
uh 12. märts 2002, kl 13.18
eh, ilmselt sa näed vastupandamatult hea välja, mmmm, tuleks topiks ka...?
 
eh 12. märts 2002, kl 13.28
Ah, ma lihtsalt ei viici igaühega minna. Filmi näeb ju telekast ja video pealt, seega ainult filmi pärast kinno asja pole.
 
eneL 12. märts 2002, kl 13.38
to eh:
Mina lähen küll filmi pärast kinno. "Sõrmuste vennaskonda" poleks mingil juhul tahtnud telekas näha. Samuti "Shrek" oli kinos hea vaadata. Ka "Ameliet" plaanitsen kinno vaatama minna.
 
Fööniks 12. märts 2002, kl 14.26
eh: miks siis kohe igaühega? Mina ka ei käi IGAühega. Sellepärast nad vist oma käsi kuskile ei topigi. EneL-il on õigus - film telekas ei anna seda tunnet mis kinos.

Pealegi..... kodus telekat vaadates..... et mine tea, mida ja kuhu seal veel toppima hakatakse :)))
 
NAINE 12. märts 2002, kl 14.34
igaüks peaks nagu ise äratunnetama, kellega minna kinno, jalutama, baari. ja siinne probleem ei olnudki nagu filmivaatamine, vaid neiu võõra mehega kinos.
 
Tess 12. märts 2002, kl 14.57
Mina näiteks käin kinos FILMI vaatamas.Ehk see neiu ja nn. võõras mees käisid ka...:))
 
Fööniks 12. märts 2002, kl 16.12
NAINE: einoh, VÕÕRAS oli see mees ju ainult pealtnägijale, ega siis ta kaaslasele ikka võõras ei olnud!
 
lusti 12. märts 2002, kl 16.22
igavlevate demagoogide paraad..sooobiiiteeee!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!