Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Loomastumine?
 
Sass 15. märts 2002, kl 17.49
Vahekorra ajal kaotaksin nagu aru - keskendun ainult sexile. keegi naistest arvas, et olen nagu loom seximise ajal ja talle see ei meeldinud. Osadele naistele aga just sobib selline vahekord. Mis teised asjast arvavad?
 
hr 15. märts 2002, kl 18.35
...mul endal sellist juhust pole olnud, et oleksin looma moodi müdistama hakanud, aga tean kahte vastassugupoole esindajat (naisterahvast), kes vahekorra käigus kõiksugu hulle lükeid teevad... üks kõnealustest on sõbra naine (sõber rääkis... ps!tal on selline suuremat sorti naine: kui naine orgasmi saab, siis tuleb temast eemale hoida, muidu pigistab ja murrab pooleks... karjub nagu pöörane jne... naine ise ei pidavat pärast midagi mäletama...), teine on minu sekspartner, kes lööb orgasmi lähenedes/saabudes ala tihti mulle hambad kuhugile sisse... kaela, kätte, kuhu iganes... õnneks mitte riista:) peab ütlema, et päris valus on...:( ja kui mainin, et võibolla saaks nii, et ei hammustaks niimodi - see ei aita... see on ikka mingi selline seisund, kus inimene ei kontrolli ennast ja ta ei saa sinna midagi parata/või saab - ei oska öelda, ma ei ole kordagi sedasi sellisesse seisundisse sattunud ja enesekontrolli kaotanud...
 
Kay 15. märts 2002, kl 19.09
minu mees loomastub tajelikult, eriti veel siis kui pea-pea hakkab orgasmini joudma. Vahel on jube valus kui kyyned selga loob, kuigi ma tegelikult sellele eriti tahelepanu ei pooragi. Parast annab aga monusalt tunda; )Ja mulle meeldib see ka;))))
 
spook 16. märts 2002, kl 12.24
hr,

Koerte treeneritel on olemas hammustamiskindlad kätised, tõmbad õhtul peale ja kui purelemisex läheb, surud sõbratarile hammaste vahele. Kass söönud, hiired terved. ;oP
 
K 16. märts 2002, kl 22.29
irw.
ise ei loomastu. küll aga meeldib vaadata kui teine seda teeb. samas ajab näiteks teisest toast kostuv röökimine närvi.
 
kolla 17. märts 2002, kl 11.35
Loomastumine seksi ajal on vääga mõnus ja näitab, et seks on tõesti hea. Kahjuks ise pole ammu nii tundnud enam. Vanust ka juba vist liiaks. Ära muretse selle pärast, naudi kuniks on.
 
treener 17. märts 2002, kl 15.50
mul oli ka üks loomastumise juhtum - kui kutt orgasmi jõudma hakkas, siis kukkus mind juustest tirima ja kohe päris valusasti, keerasin siis ühe tema juuksesalgu ümber sõrme ja sikutasin kuis jaksasin...möirgavast isalõvist sai hetkega kiunuv kutsikas, irw.
 
juta 17. märts 2002, kl 19.36
Tore ju, kui inimesel hea olla on. See, et keegi julgeb sinuga koos olles loomaks muutuda, tähendab vist mingil määral seda, et ta usaldab sind...
 
pilvik 18. märts 2002, kl 08.42
see loomastumine on ÕPITAV ja mõne naise puhul teesklus, et on õudselt hea.
 
Feliks 18. märts 2002, kl 09.01
...see in ikka päris jube, kui naine enda valitsemise ära kaotab...relvastus tal ju reeglina tunduvalt ägedam - eelkõige need küüned..kui ikka kõmme sentimeetrist tera hetkeba rindu trügib....pool aastat käisin armidega ringi.....jube lugu.....ma ise ei saand tol korral miskit enam:(
 
pilvik 18. märts 2002, kl 10.26
to Feliks
järsku oli tiiger....:)))) on ju üks film, kus naine orgasmihetkel muutub kaslaseks. peab ikke ettevaatlik olema partneri valikul:)
 
Feliks 18. märts 2002, kl 11.15
Pilvik: ei ma olin mõistuse juures...ja väliseid muutusi ei toimunud...aint küüned hakkasid tööle:))))
 
Kärt 18. märts 2002, kl 11.31
Täiesti normaalne kui inimene täielikult andub ja endast nii öelda looma välja laseb.
 
Inimene 18. märts 2002, kl 12.27
peab ikka natuke end valitsema ka, pole sugugi meeldiv kui küüned kondini sisse lüüakse, või muidu teisele haiget tehakse.
mulle isiklikult meeldib ikka inimestega seksida, loomad pangu isekeskis.
 
suss 27. märts 2002, kl 09.49
ei meeldi. ülevalt naaber (ligi 50a ja 90kg üksik naisterahvas) toob endale suvalise mehepoja koju ja siis seda kiljumist ja müdistamist pean kuulma, õnneks harrastab ta seda päeval (abielumehed peavad ju õhtuks koju minema!). nii mitmedki mehed on haiglasse sattunud muljutud või murtud ribide pärast, tädi ise ka paar korda oma sisemiste vigastuste pärast - ju valis liiga võimsa riistvaraga isase... ei ole normaalne mitte!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!