Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kiimasus
 
Edgar 19. märts 2002, kl 10.39
Tere!

Öelge mehed, kuidas leevendada kiimasust. Mul on naine ja seks ka normaalne, aga pole piisavalt palju minu jaoks. Tööpäevadel eriti ei seksi, nädalavahetusel paar korda. Seksi kvaliteet on hea ja seepärast mulle väga meeldib. Naisel on lihtsalt vajadus poole väiksem. Tema tahab korra või kaks nädalalas.
Ei taha naist lunimisega vaevata, siis näe palju vaeva, aga vähe villa, sest naine lihtsalt ei taha väga. Porno vahtimine on abiks, aga pärast tunnen ennast sitasti ja raiskab aega ka liiga palju.
Oleks vaja nii, et saaks naisega ühele lainele, et tahaks ka korra või kaks nädalas.
Ootan soovitusi.
Ise arvan, et peaks leidma mingi väga huvitava hobi, mis seksi ära unustama paneb. No aga sellist asja ei ole, sest seks on ju nii hea, saate aru.
 
plika 19. märts 2002, kl 10.42
Tee jah käsitööd vahepeal.
 
Krõps 19. märts 2002, kl 10.50
Nojah, lõhnab jälle armukesevõtmise teema järele... Aga ehk lõbumajades käik pole nii dramaatiline asi. Rahustite ja antidepressantide neelamine peaks ka isu ära võtma, või vähemalt ei funkka siis enam hästi.
 
k 19. märts 2002, kl 10.51
plika soovitus lapsik.
käi parem massazis. 450 eek tund. oled alasti lavatsi peal. rahustav ja lõõgastav tunnike. kena naisterahva käed mudivad sind igalt poolt. lõpus imetakse toru ka tühjaks (kui tahad. aga vist tahad. ic). :)
väga positiivne.
otseselt nagu naist ka ei peta. massaz ju!
 
plika 19. märts 2002, kl 10.59
Plika soovitus oli irw, vabandust, et juurde ei lisanud. Iseenesest väga kena ju, et mees on kiimane, aga hoiab end tagasi ja ei käi peale, sest armastab naist. Sain enam vähem nii aru. Tunnen ühte, kes peab normaalseks seda, et paar korda nädalas saab kodust ja paar korda mujalt. Isegi ei muretse selle pärast, et naist petab.
 
kil 19. märts 2002, kl 11.02
minu yx tuttav noormees rääkis, et tai-chi pidi mõtted mujale suunama ja seksiisu vähendama (prioriteedid ilmselt muutuvad). see trenn pidi hingele ja mõistagi ka kehale olema (antud noormees näeb meeeega hea välja) ning antud trennis käimise ajal on ta muutunud targemaks, rahulikumaks, mõistlikumaks, jne... soovitan igal juhul :)
 
Feliks 19. märts 2002, kl 11.19
No ma küll ei saand, aru, et mis selles Plika soovituses nonii Irw-i oli...kui ikka ei taha kõrvalt panna ja oma naisega jutule ei saa...tahtmine taevariik, ju peab teisiti hakkama saama. Pelegi saab käsitööd ju ka koos naisega teha:))
Pole mina küll kunagi eneserahuldamist miskiks eriliseks perverssuseks pidanud ja mõtete töö juurd evimiseks aitab see lahendus küll
 
plika 19. märts 2002, kl 11.54
Soovitus oli irw, kuna oli inspireeritud Edgari kirja viimasest lõigust. Soovitus oli samal põhjusel ka veidi kahemõtteline (paistab, et ebaõnnestunult). Vabandan.
Kuid nüüd eneserahuldamisest. Ei pea seda perverssuseks. Eriti kui koos naisega teed. Pealegi võib see naist sedavõrd erutada, et soovib siiski vahekorda.
Üldiselt arvan, et Edgar pole oma murega üksi. Ilmselt minu mehel sama mure aegajalt. Tavaliselt õnnestub tal mind siiski mõne mängulise elemendiga niivõrd erutada, et tekib soov seksida. Kardan, et eneserahuldamiseks ei ole tal kohta, kuna oleme suht plju koos. Kui ta seda just autos(eluohtlik) või tööjuures(kahtlen) ei tee. Ja kui minu ees teeks, läheks meil sobiva meeleolu juures ilmselt ruttu madinaks. Mitte sobiva meeleolu puhul aga tunneksin, end halvasti, kuna tunneksin ilmselt, et ei suuda meest rahuldada.
 
Feliks 19. märts 2002, kl 12.08
Plika: ja ilmaasjata..kui onikka normaalne mees, siis ei mõtle ta seda sugugi halvasti ja miks siis Sina peaksid mõtlema? Temal onoma füüsiline vajadus ja kui ta Sind mõistab, siis ta saab aru ka Sinu seisundist, olgu see siis seksivajaduse puudus ja/või väsimus päevatööst....võta asja normaalselt...:) Tegelt - hullem oleks vas see variant, kui ta peksaks pihku Sin ueest varjatult...kõik Su kahtlused peaksid siis ju samamoodi paika...lisaks see, et ta ei usalda enda soove-vajadusi Sinule väljendada..kas pole?
 
plika 19. märts 2002, kl 12.29
Kah õige!
 
mj 19. märts 2002, kl 13.13
Ma usun, et tahaks ka sagedamini seksi, aga mees ise rikub selle ära. Kui ta on teinekord mind millegagi solvanud, siis ei lähe ma nädal aega tema kõrvale magama (võib-olla ise tahakski, aga ei saa.
Nii et ära naise tuju riku, saad kas või iga päev.
 
pilvik 19. märts 2002, kl 13.13
Edgar võib-olla võtad mingeid tabletosid ja mängid siin ja elus mõnusat meest!!! sihukese tiheda seksivajadusega mehed on tavaliselt ,hopp ja valmis! seda, et ka naisel mõnus oleks teiesugustelt küll oodata ei ole mitte!!!:))
 
k 19. märts 2002, kl 13.16
paras jama tegelt kui naine ei taha. naine peaks ikka alati tahtma. naine välja vahetada!
 
k 19. märts 2002, kl 13.17
pilvikule. ei pruugi sugugi olla, et hopp ja valmis. kui ikka tihti teha siis on ka pidamine hea.
appikene. aint üks seksi jutt. kaua võib. mina enam seksist ei räägi.
 
Edgar 19. märts 2002, kl 13.35
Kui 5 päeva pole teinud, siis kipubki nii olema, et tuleb kähku ära. Aga 12 tunni pärast uuesti teha, siis on hästi kõva ja kaua. See ongi üks jama, et kui harva saab läheb kergelt lahti. St jube raske on tagasi hoida. Kui üks päev vahet, võib palju rohkem trukkida.
Ja üldiselt ma ärritusin sinu jutu peale. Kui minu naiselt küsida, kas ma olen teda rahuldamata kunagi jätnud, siis vastab kindlasti EI.
 
pilvik 19. märts 2002, kl 13.47
Edgar, sa seleta see kõik oma naisele ära, et mitme tunni pärast ja kuidas!!! ja ära ärritu !!!:))))
 
naine 19. märts 2002, kl 13.55
kui minu mees läheneks asjale niiviisi matemaatilise trukkimise tähe all, siis tõepoolest ei tahaks see trukitav olla.
 
Edgar 19. märts 2002, kl 14.10
Tegelikult küsimus oligi selles, et kuidas ma ennast saaks muuta, mitte naise isu tõsta. Olen leidnud, et ennast lihtsam maha jahutada kui naist tahtma panna.
 
Kathy 19. märts 2002, kl 14.36
Otsi endale tööd juurde või mõni põnev hobi. Kui on kõvasti sebimist, siis ei mõtle nii väga "sellele". Näen ju oma abikaasast, ütleb, et kui õhtuks nii krdi väsind poleks, küll siis teeks meest!
 
Krõps 19. märts 2002, kl 14.51
Sahmakas kruusiga külma vett püxi :). Vanarahva tarkuse järgi pidi kiima hästi maha võtma kui nõgesed püxi panna või siis palja peega kadakate vahel silgata :) :P
Ära palun nüüd solvu, Edgar, ma räägin üldiselt, mitte ei naera sinu mure üle.
 
Kärt 19. märts 2002, kl 15.07
Nõus Felixiga. eneserahuldamine pole küll elusesski mingi perverssus,pigem parim viis ennast tundma õppida.
 
Kat 19. märts 2002, kl 16.14
Üks hiinameditsiiniline soovitus: uuri punktmassaazi raamatuid, kindlalt tean, et on olemas kehal punkt (täpset asukohta ei mäleta - pole vaja läinud), mida mõjutades kaob see nn. kiimalisus, on ka punkt frigiidsuse ja impotentsuse raviks jne. Väldi ylang-ylang, jasmiini, patšuli aroome (lõhnalambid), passi peale, et ei naise ega sinu parfüümvesi (näiteks naiste Hugo Bossi Deep Red!) ei sisaldaks neid lõhnu - seksuaalselt erutava toimega. Aga tegelt küsi parem spetsialistidelt, saad kindlasti kompetentse vastuse.
 
Feliks 19. märts 2002, kl 16.14
oh teid naisi..teate seda, et rahudlamata mees võib naisest kiireminigi lolliks minna...ja siis poetab need kasvõi unepealt välja...hullemal juhul võib juhtuda ka päise päeva ajal, kui satub miskit erutavat (oi kui väghe selleks võib vaja minna, et erutuda:) nägema ...kui enne miskit hullemat pahandust pole teind...nii et igasugu kadakapõõsad ja nõgesevihad j akülmad veed o nvaid ajutine abi:(
 
Kat 19. märts 2002, kl 16.18
Feliks, kas 2 korda nädalas võib mehele ikkagi vähe olla?
 
naissoost kiimakott 19. märts 2002, kl 16.35
Vot see on juba midagi erilist, kui mees on nous oma kiimasust vahendama.Nii kena, et sa aru saad, et inimeste sexivajadus on loodud erinevaks ja oma naist vagisi ei sunni.
Mul on endal ka see probleem,kyll teistel pohjustel- liiga palju on praegu ringisoitmist, koosolemine lihtsalt ei onnestu piisavalt sageli.Kui viis paeva on vahet, siis motted kipuvad too juurest ara ronima, holjud pool tundi unistustes, kutsud ennast korrale...aga holjud ikkagi...Siis juba vihastad enda peale,et kurat, ma kiimlen siin, saaks midagi muud ka tehtud nyyd voi...

Seltskond aitab mind kyll (olgu siis vanemad, sobrannad voi kes iganes) kui syvened mingisse yhisesse yritusse ja suhtled, on palju kergem kiusavaid motteid taltsutada.
 
Feliks 19. märts 2002, kl 16.43
Kat: kust ma tean, palju kellegile vähe või palju on..no kui ta väidab et on vähe..ju siis....
Egas nüüd asi ikka nii hull kah pole ma loodan, et kahe-kolme päevaga jamaks läheks....minul küll pole...aga ma vanainimene kah:))
 
Kat 20. märts 2002, kl 08.19
Feliks: olgu, olgu, ma saan ise ka aru, et mõne jaoks vähe võib teise jaoks palju olla. Aga ega vanadus kah väidetavalt rolli mängi, meenub usaldusaluse kolleegi kurtmine, et tema 50 a mees tahab iga päev, tema ometigi lootis, et ehk vanaduses tahab vähem ;)
 
Feliks 20. märts 2002, kl 10.21
Kat: ju ikka nii et mingil kenal hetkel ütlebiga mehe riist üles:( Kuigi (ma loodan) on minul selle ajani veel aega, olen siiski tähel epand juba praegu aktiivsuse langust..ag anojah - mul ju need igasugused pärssivad pahed:)
 
Krõps 20. märts 2002, kl 11.29
Ülesütlemise aeg algab meestel enamasti siis kui 50 juubel kukub.
Aga on erandeid muidugi :)
 
Maret 26. märts 2002, kl 10.59
Käsitöö ikka, mis muud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!