Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kuidas mõista naisi?
 
Tarmo 19. märts 2002, kl 12.48
Kas see on tänapäeva trend, et üks 25 aasatne naine on ikka üksi ja tal ei ole kunagi boyfriendi olnud. Ta on kena ja sarmikas naine, ning paljud mehed on üritanud talle läheneda, nii targad, kui ilusad, kuid keegi ei ole kaugele jõudnud. Milles võib olla probleem? Kas tõesti mõni inimene on üksi olles õnnelik? Kui keegi talle meeldib, siis jätab ta sellise mulje nagu ei oleks üldse sellest inimesest huvitatud. Milleks selline käitumine - ise tahad, aga välja näitad vastupidist.
 
leena 19. märts 2002, kl 13.06
Kohutav, sinu juttu lugedes olin kindel, et kirjutad minust. Kas tõesti leidub Eestis veel üks selline naine, kes nii käitub. Ju siis leidub, ei teagi kas selle üle rõõmustada või kurvastada :-). Noh, kuna selline käitumine mulle rohkem kui tuttav on, siis ma võin öelda, milles iva võib olla. Võib olla sellepärast, et 100% keegi saa teise eest rääkida. Iva on selles, et see inimene suure tõenäosusega ise ei taha selline olla ja oma unistustes on ta hoopis teistsugune. Miks ta selliseks muutus, selle põhjus peitub tõenäoliselt nii naljakalt või triviaalselt see kõlab, ikka lapsepõlves so mingid psüühilised traumad, mis on jätnud eluks ajaks hirmu lähisuhete ees. Seda võib püüda välja ravida, aga õnnestumist sellistel juhtudel vist keegi ei garanteeri. Näiteks mina olen juba oma "eripäraga" leppinud ja ei põe enam, aga mõni võibolla tõesti seda ei suuda ja põeb sujuvalt elu lõpuni.
Minu nõuanne kui sa kirjutad inimesest, kes huvitab sind isiklikult, ära jäta asja sinnapaika, kuigi haigetsaamise tõenäosus on suur. Võta asja rahulikult ja püüa olla eelkõige sõber, et tal oleks aega sinuga harjuda. Kõik-või-mitte midagi-mehed on sellistele naistele (vähemalt minule) kõige ärritavamad.
 
karin 19. märts 2002, kl 13.07
Kus Sa tead, et tahab?
Mina näiteks ütle "Jah" kui tahan ja "Ei" kui ei taha. Võib-olla ootab midagi enamat, nõudmised kõrgemad, kui Sa arvata oskad?
 
Feliks 19. märts 2002, kl 13.11
Ärand Tarmo loodagi, et Sa temast mehena lõpuni aru saad...kui hakkadki saama, on ta juba muutunud....ja kui juba on selline, siis võta teda sellisena...ja kui ikk apiisavalt kannatust on, siis saad talle lähedale ka..mõne inimse juurde ääsemiseks pead ennast lihtsalt rohkem tõestama...ja talle ei saa seda pahaks panna, sest ta lihtsalt on selline.
 
naine 19. märts 2002, kl 13.17
Ehk vaevab seda naist hirm läheduse ees ja sellepärast tõukabki mehi eemale. Suhte juba alguses lõpetamine välistab tema jaoks hilisema haiget saamise võimaluse.
Ta ei pruugi üksi olles õnnelik olla, seda ta aga välja ei näita, seda loota ei tasu.
Kui sul on palju kannatust ja kindlat meelt, siis anna talle aega sinuga harjumiseks, see võib väga palju aega võtta ja ära hirmuta teda liigse läheduse sooviga.
Kurvem variant on see, et ta tõesti ei vajagi kedagi. On ka selliseid inimesi ja siis ei ole sul mingit lootust.
Ja see ei ole ainult naiste probleem, on ka selliseid mehi, ilmselt rohkemgi kui naisi.
 
k 19. märts 2002, kl 13.27
liiga keeruline teema. naisi ei saagi mõista. ei saa olukorda lahendada, kui ei suudeta tuvastada probleemi.
 
heal arvamusel endast 19. märts 2002, kl 13.52
kannatlik pead olema ja tõestama, et väärid teda. ilmselt on tüdruk asjalike väärtushinnangutega, teab, et iga jussi endale ligi laskma ei vaevu - milleks? ootab seda üht ja õiget, kas võid rusikaga vastu rinda lüüa ja öelda, et oled talle parim?
 
Dixi 19. märts 2002, kl 14.01
Olen juba pikemat aega üksi st. ilma meheta ja pole kordagi tundnud ennast õnnetuna. Tean aga inimesi, kes elavad koos aga sellegi poolest on õnnetud ja üksikud.
 
Z 19. märts 2002, kl 14.09
to Dixi

mina samuti, aga õnnetuna tunnen ennast vahel ikka vabadel hommikutel üksi päikeselaigus ärgates ja uimastel pühapäevaõhtutel näiteks...
 
Dixi 19. märts 2002, kl 14.31

to Z

Uimasuse vastu aitab uimasus.Teen toa täiesti pimedaks, süütan küünlad, panen mängima mingi rauliku vaikse muusika ning võtan klaasi veini ja naudin uimasust. Armastan veel elavat tuld kuid rahaliselt pole endale kaminat suutnud soetada.
 
vovik 19. märts 2002, kl 15.01
Üksi(k) on inimene üksikkambris. Või asustamata saarel.
 
Katriin 19. märts 2002, kl 15.13
Tuttav teema.Sellised kes mulle ligi julgevad astuda on pisut opakad.
Vaevalt nad endast aru saavad rääkimata siis veel naistest.
Üleüldse miks peab kõiki alati mõistma vahel võiks tegutseda lihtsalt mitte juurdlema iga asja kallal ,et miks nii ja miks naa.
 
?? 19. märts 2002, kl 15.22
to dixi: Oled õnnetu, kuid katsusid selle teise lausega ennast lohutada.
 
Dixi 19. märts 2002, kl 15.31

to ??

Sina tead kindlasti kõike:))) Mida sa sõõd, et nii taibukas oled?
 
kakuke 19. märts 2002, kl 15.50
Ka mina olen juba pikemat aega üksi. Võiks armuda küll, kevad ju aga ma ei ütleks et ma niiväga õnnetu olen.
Äkki ei ole ka see naine õnnetu. Millest teatakse, et ta tahab, aga välja näitab vastupidist.
Äkki mõtlevad ainult mehes nii, et nad on kenad ja intelligentsed aga see naine millegipärast ei arva nii. Kui ikka pole tõmmet, mida siis teha?
 
Kat 19. märts 2002, kl 15.51
Mul sõbranna selline nagu kirjeldasid. Ta praagib kohe välja need mehed, kes silmnähtavalt flirdivad või külge hakkavad. Armub kergemini neisse, kes temasse eelkõige kui inimesse ja sõpra suhtuvad, keda võib usaldada, kes kohe vähegi romantilisemal hetkel "kätt püksi" ei hakka ajama. Paraku on siiani sellised mehed ise juba seotud olnud (ega nad muidu nii kättesaamatud poleks!). Ühesõnaga, kui oled naisest tõesti-tõesti huvitatud, siis varu kannatust, hellust ja veelkord kannatust.
 
Kat 19. märts 2002, kl 15.58
Vat selle tõmbega on nii, et see tekib aja jooksul, kui suhtlemise käigus on hingesugulus ja sõprus avastatud. Kohest tõmmet võiks nimetada kireks ja kui see lahtub (reeglina 6 kuu pärast) ja eelnevat (või minugipoolest järgnevat) sõprust ei ole, siis polegi midagi.
Ma ise olen avastanud, et kui inimene, kelle bioloogiline välimus alguses ei meeldi, aga kellega on suhtlemise käigus positiivne kontakst tekkinud, siis inimene muutub ka kuidagi ilusaks (siinkohal isiklik hügieen jne. on isendastmõistetav)
 
kakuke 19. märts 2002, kl 16.08
kat: täitsa õige, olen ise ka kogenud, et on inimesi, kes räägivad ennast ilusaks. Aga ma mõtlesin seda, et noh, astub sulle mehepoeg ligi ja teeb komplimente ja üldiselt on nad ju endast heal arvamusel ja kui ei lange kohe kaela, siis oled nagu mingi friik või kurb või mis iganes.
 
Kükk 19. märts 2002, kl 16.17
probleem on tuttav. üle keskmise välimusega naisel ongi raske leida normaalset meest, sest ligi ajavad üldjuhul endast väga heal arvamusel olevad, kuid sisutühjad meeskodanikud. kellega võib ju korraks suhelda, kuid pikaajaline suhe ammendab ennast üliruttu.

olin ka pikka aega üksi ja imestajaid leidus, et miks ta ometi ei leia kedagi. aga ma otsisin valest kohast - vaatasin meeste välimust eelkõige. kui enam välimust niiväga oluliseks ei pidanud, leidsin inimese, kes lähemal uurimisel osutuks võrratuks. elame koos kolmandat aastat.
 
Kat 19. märts 2002, kl 16.24
kakuke: jah, on selliseid tüüpe, kes peavad iseendastmõistetavaks, et andud talle pärast kolmandat drinki või teisel kohtamisel. Aga sellised ei paku ju meile pinget ja seepärast oleme pigem üksi ja mitte õnnetud :)
 
Minuke 19. märts 2002, kl 17.14
Jutt nagu minust ( ja ma arvasin,et olen ainuke selline omamoodi)
mulle öeldi täna 2 erineva mehe poolt,et ma ei lase ennast armastada

enda meelest ainult ootan,et keegi mind armastaks aga viimasel ajal olen hakanud mõtlema äkki viga ikkagi minus

mis suhetesse puutub siis jah saan ka paremini läbi n ö hõivatud meestega kui vabade ja vallatutega
 
lexx 19. märts 2002, kl 18.19
Hm, mis siis meestega teistmoodi on (selles küsimuses)? ;-)

Üle keskmise välimusega ja intelligentsiga inimesed jäävad tõenäolisemalt kauemaks otsima, sest a)samaväärset on suhteliselt raske leida, b) potentsiaalsed kandidaadid arvavad, et sellist niikuinii kätte ei saa või et on juba hõivatud

vat, see sai nüüd küll tõsiselt shovinistlik märkus ;-)
 
õel naine 19. märts 2002, kl 19.45
To:Minuke
Hõivatus näitab seda, et nad ikka miskit väärt on, keegi on neid juba tahtnud. Parem kaup kaob ikka enne, kehvem jääb järele...
Polegi viga sinus...
 
Kat 20. märts 2002, kl 08.10
lexx, mis tähendab "üle keskmise välimusega"? Väidetavalt polevat olemas inetuid naisi, olla olemas hoolitsemata naised. Tjah, tõeliselt feministlik märkus siin shovinisti nurgas ;)
Muide, kauemaks otsima jäävad, sest latt on põhjendamatult kõrgel (nt rihitakse pikkade jalgade ja roheliste silmade peale), aga kui see "ise üle keskmise" lihtsalt suhtleks vabalt (lihtsalt meeldivate)inimestega, siis mine tea, viib veel altari ette sootuks hallisilmse ja lühikest kasvu piiga.
 
helen 20. märts 2002, kl 08.37
sa'i taha ju naisi mõista, sa tahad TEDA mõista. mine ja küsi ta käest, kui julged, miks ta nii käitub. võib-olla saad need õiged vastused kätte. meie teised võime ainult oletada.
 
Minuke 20. märts 2002, kl 10.17
to õel naine
:)muuseas tean ka mõnda vaba ja vallalist kes on midagi väärt päris palju isegi aga siiski saan paremini läbi nende teistega
kahjuks
 
kribu 20. märts 2002, kl 13.29
See 25 pole esitex mingi jube kõrge vanus, et tasuks hakata naisele kohe vanatüdruku silti otsaette kleepima. Muide, kõlab kahtlaselt aruka ja valiva naise moodi. Omast käest tean öelda, et kui ennast tunned ja tead mida tahad, võtab õige inimese otsimine aega, aga see ootamine on seda väärt. Loodetavasti:).
Valiku puudust ei ole aga kooselu jõuab ju harrastada kõik järgmised 30 aastat, miks mitte siis veel paar aastakest oodata ja üksindust nautida... Sest üksinduse nautimine näitab mingil määral ka vaimu küpsust.
to Kat: ei tea kes sa oled (kas mees või naine?), et siin niiviisi sõprust promod, aga tegelikkuses tunneb elukogemusega naisisik ikka hetkest ära, kas mehe näol on tegemist potensiaalse partneriga või mitte. Mingi sõpruse variant on tore küll, aga suhteks on ikka kirge, elektrit ja särtsu vaja, mille tunneb üsna alguses ära. Ja vastupidiselt levinud arvamusele võib kirg kesta palju kauem kui 6 kuud.
 
?? 20. märts 2002, kl 14.02
to kribu: Sest üksinduse nautimine näitab mingil määral ka vaimu küpsust??? Mil määral? Et hästi küpse välja paista, on targem üksikuks jääda? Kas see kild on järjekordne üksikute naiste eneselohutamise vahend?!
 
tibin 20. märts 2002, kl 14.39
aga järsku on lesbiline? kas tal on sõbrannaga kahepeale üüritud korter näit?
 
Raili 20. märts 2002, kl 15.03
Ma tean paari igati üle keskmise (välimuse, iseloomu ja vaimu poolest) ligi 40st naist, kes pole kunagi pikemas suhtes olnud. Küsimusele, et miks, vastavad - igasugust hüljest kah ei taha ja mitte-hüljestega pole elu eriti kokku viinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!