Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kes kellega käib
 
krokodill 19. märts 2002, kl 21.29
Miks on nii, et kokku satuvad ikka kardinaalselt erinevad inimesed?
Üks naine räägib, et mees muudkui kudrutab ja leelotab armastusest, aga tema ,näe, on sellest tüdinud! Samas teine naine nutab, et mees ei kallista ja hellita, hea kui kord aastas hea sõna viskab :(
Üks mees kirjutab, et tahaks kohe mitu korda nädalas krõpsu teha, aga naine ei taha. Mõni proua kohe vastu, et tema tahaks jällegi mitu korda rohkem kui mehel isu on :(
Ühes peres naine tahab last, mees ei taha. Teises peres jutt vastupidi :(
Mõni noorik kohe jooksekski mööda prallesid, aga mees on kodukukk. Teine mees läheks kasvõi sellesama noorikuga, kui oma naine ei taha, peaasi, et kodu ei peaks mängima :(
jne jne jne
No on igaühe jaoks ju kuskil keegi, miks neid üles ei leia siis ;)
 
vip 19. märts 2002, kl 21.30
mnjahh, mina ka ei tea, liiga keeruline minu jaoks
 
jinn 19. märts 2002, kl 21.35
noaga kui kaks totaalset kodukukke-kana kokku satuvad, siis kasvavad pikapeale taguotsapidi diivanisse kinni. kui kaks peolõvi paari lähevad siis võib asi üledoosiga lõppeda. üks peab ikka see yin ja teine yang olema, võimis
 
kogenu 19. märts 2002, kl 22.06
Parem ikka ühesugused kokku, pikemas perspektiivis lubavam kooslus. Omal vastupidised kogemused ja pole sest miskit head tulnd, huvid, soovid erinevad. Ega terve elu jõua kompromisse teha.
Oskan vaid soovitada, kellel veel valimatta kaaslane eluks, otsige ikka endasarnast.
Kahel kodusel tore koos kodus olla ja kahel seltskondlikul vahva koos väljas käia.
 
tšeburaska e. potsataja 19. märts 2002, kl 23.38
on ikka hea küll kui sobivus on, meil oli krokodilliga väga hea klapp...
ja igraju na karmoške...

noorus on ilus aeg..!
 
tead mis 20. märts 2002, kl 07.35
Arvan, et asi on enamjaolt selles, et inimesed on liiga põikpäised ja ei suuda jõuda suhetes/vaidlustes kompromissile. Suhe/abielu nõuab intelligentsi ja kannatlikku meelt. Kui mees tahab seksi ja naine ei taha, on tegu psüühilise probleemi, mitte lihtsalt erinevate inimestega.
 
helen 20. märts 2002, kl 08.36
täitsa õiged küsimised sul. olen isegi mõelnud, et miks ometi. kinnitatakse, et erinevused täiendavad teineteist, aga need peavad ilmselt veidi väiksemad erinevused olema. ei usu, et keegi paikapanevalt vastata oskaks, see on müsteerium. samas on aga ka paare, kes tunnevad esimesest tutvumissilmapilgust, et see ongi minu teine pool ja nii terveks eluks. neid on aga väääääga vähe.
 
pilvik 20. märts 2002, kl 08.54
need küsimused ja muu selline jäävad igavesest ajast igavesti inimkonda vaevama. see rinne jääb avatuks ka kauges, kauges tulevikus kui meie kondidki tolmuks on saanud. jahhhh.....
selliseid probleeme ei peakski nagu endale lahendamiseks võtma. elu on ju tegelikult väga lühike ja igaühel kujuneb see just selliseks nagu on. valikud peab tegema ise, mitte mingi koodeksi järgi.
 
U 20. märts 2002, kl 08.55
Kas asi ei ole mitte nii, et täielikult kokkusobivaid inimesi pole olemaski. Iga paari juures on mõned asjad, mis erinevad on. Ja kuna need asjad on nagu ora tagumikus, siis pannakse nimelt neid erinevusi tähele. Neid asju, mis kokku sobivad, ei märka lihtsalt keegi.
Kahju on, kui väikeste erinevuste pärast muidu päris kenasti kokku sobivad inimesed lahku lähevad.
 
kah kogenu 20. märts 2002, kl 09.20
to kogenu: ja mis siis ise täna teed, otsid aina edasi???? spikker sulle abiks õiget äratundmaks, kui jälle testimiseks läeb - 1+1>2 (sünenergia, ei muud ja toimib ainult kahepoolsel äratundmisel)
 
lexx 20. märts 2002, kl 10.00
Vale küsimus.
Mis tähendab: "vastandid satuvad kokku"?

Ise nad ju valivad teineteist, või kuidas?
Kas tõesti on väga raske näha, et erinevaid huvisid ja suhtumisi on rohkem kui ühiseid?
Huvid ei pea kattuma 100%, see oleks isegi igav, aga mingisugune algne kooskõla peaks ikka olema.
Tõepoolest, mis jõud peaks sellist "ebavõrdset" suhet päevast-päeva koos hoidma? Ainult püüd suhet säilitada ja keskenduda ühisele, mitte virisemine, et ollakse erinevad.

Otsides erinevusi, tunduvad need ühisest tähtsamad. Kas on mõni hea põhjus, miks mitte teha vastupidi: otsida võimalusi koos olemiseks, selmet otsida põhjusi lahkumiseks?
 
Feliks 20. märts 2002, kl 10.17
Kokku satuvad vast ikka igasuguseid ja et alati aint vastandid - see mu meelest küll liialdus...ilmne liialdus....mu kolmest kooeslust kaks on old kül lsuht sarnaste inimeste koselud.....ja sealgi on old ikka, et osa asju on kohe nii sarnased et jube...ja sii smiskid muud osad erinevad....kui oleksid niiväga vastandid, siis ma küll ei kujuta ette, et ma oleks teve mõistusega kokku elama hakanud..käima võib-olla..aga mitte elama..vähemalt pärast 25.eluaastat küll mitte:)
 
Naine45 20. märts 2002, kl 10.48
Arvan, et liiga erinevad inimesed ei saagi kokku, sest neil ei ole ju ühist puutepunktigi. Aga kõik me oleme erinevad ja sellest ka see issanda loomaaed. Kui kaks erinevat tahavad koos eksisteerida, siis paraku peavad mõlemad natuke oma nurki lihvima ja kui seda ei tehta, eks siis minnaksegi lahku. Kahjuks aga selguvad inimeste kardinaalsed erinevused alles peale suure armumise jahtumist. Elust enesest.
 
tsinna 20. märts 2002, kl 10.54
Inimesel on nii palju külgi, et kõik ei saagi kattuda. Meil on mees passiivne, mina aktiivne tüüp. Kui ma laseks, vedeleks mees kõik nädalavahetused diivanil sporti vaadates. Mina jälle tahaks, et pensionärina oleks midagi meenutada ka. Aga kui see välja arvata, sobime muudes asjades hästi.
 
chameleon 20. märts 2002, kl 10.55
Aga ehk on tegu selle juraga, et kõik mis teed, teed endale ja elu söödab ette, õigemini ise tõmbad oma ellu aina uusi õppetükke ja kogemusi, mida arenemiseks vaja ja muu sihuke bla bla bla...??? :)
 
Krõps 20. märts 2002, kl 11.23
Ettepanek: hakkame mehi vahetama omavahel põhimõttel sarnased paari! :)
 
Katja 20. märts 2002, kl 11.41
Paljud saavad ja jäävad kokku lihtlabase keemia mõjul, mil pole muudel tasanditel kokkusobivusega mitte mingit seost. See on siis üks põhjus, mis asjad tavaliselt nii lipa-lopa. Teiseks võivad erinevad tahtmised areneda koos oldud aja jooksul--kui üks paarilistest on kohutava seksiisuga, ei lase ta teisel isu tekkidagi ja selle teise isu kahaneb aina rohkem. Kui üks on ulli-lulli hellitaja, siis teisele see alguses võib ju meeldida, aga aja joosul muutub see läägeks ja teine hakkab just vastandit taga igatsema, sest ulli-lullist on juba kõrini. Ma arvan, et iga käitumisega liialdamine tekitab paarilises lõpuks vastureaktsiooni.
 
Aktiivne naine 20. märts 2002, kl 15.36
Millegipärast on see tõesti nii, et keegi ei saa seda, mida ootab või paistavad teistele need ootused teistsugustena?

Enda kogemusest: vaatamata sellele, et tegemist on olnud väga erinevate inimestega, on suhte stsenaarium olnud ikka ja alati ühesugune. Probleemid on täpselt samad, aga ei saa aru, kuis see võimalik saab olla, sest need inimesed on olnud täielikud vastandid ja absoluutselt võrreldamatud.
 
female 20. märts 2002, kl 15.47
To: Aktiivne naine
Jep. Kui inimesis pole asi, siis ehk just su oma radari sättinguis.
 
kass 20. märts 2002, kl 16.05
nohh, aga vanasõna jälle ütleb, et iga pada leidab oma kaane. kuidas siis sellesse suhtuda? mina arvan, et enamus inimesi siiski väärib teineteist, hoolimata sellest, et neil on erinevad huvid või iseloomud. sest millegipärast on ju kunagi kokku saadud ja kokku jäädud. ja kui pole kokku jäädud, siis on mindud järgmisele ringile-otsima ikka seda oma kaant...
 
Aktiivne naine 20. märts 2002, kl 16.18
female: olen nõus, aga muuta ei oska.


kass: ka sul on õigus, miski neid inimesi ikka seob, ehkki nad kokku ei sobi või rahul pole.
 
Katja 20. märts 2002, kl 17.17
Kass ja aktiivne naine, harjumus, mugavus, iseloomu nõrkus ja materiaalne sõltuvus on näiteks suured sidujad, mis aga ei tee inimesi veel teineteist väärivaks. Alguses saadi ehk kokku suure kire ajel ja selleks ajaks kui kirg jahtus, oli titt juba hakkama pandud ja omajagu harjumust kah olemas.
 
kass 21. märts 2002, kl 12.14
Katjale: tegelikult meeldivad(ksid) mulle just need nn mõistuseabielud (kuigi ise olen just see kire mõjul pea ees vettehüppaja). kui oled ikka korralikult asja läbi mõelnud, siis ei tohiks tekkida olukordi a la tema nii, mina naa... kuigi ega see vist täielikult neid ei väldi. ja need sinu poolt kirjeldatud sidujad ongi need kõige tugevamad sidemed, eriti harjumus. ja kusjuures enamik inimesi peale pikaajalist kooselu muutubki sarnaseks-ja isegi lausa välimuselt:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!