Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mis on seksimine???
 
Paula 03. juuni 2002, kl 20.59
Küsimus õigupoolest meestele?
Mida, teie mehed, mõtlete seksimise all? Kas ka n.n. amelemist ja suudlemist ja pettingut tehes, räägite pärast sõpradele, et oh, kus ma alles seksisin? Nimelt oma tuttavate meestega vesteldes, olen tähele pannud, et pahatihti räägivad nad seksist, aga tegelikult tegelesin hoopis niisama amelemisega?
Julgen kahelda, sest enda kohta olen kuulnud, et ma olla igati hästi seksinud kellegiga, kellega ma ei ole olnud vahekorras. Ja ausalt öeldes ärritab mind see? Milleks on vaja meestel sellega esineda? Kus on loogika?
Sõnaga, tahan teada, kas mehed loevad seksimiseks ka seda, kui nad ei ole vahekorras?????????
 
unine 03. juuni 2002, kl 21.34

naisena liigitan n.n. amelemise ja pettingu küll seksi alla,
suudlusi võib olla erinevaid- selle jätaks kõrvale..
Üldse imelik küsimus..
 
lx 03. juuni 2002, kl 22.06
jälle üks piiritõmbamine sinna, kus ei ole sellest eriti kasu.
Aga üks määratlusi võiks ju olla, et seks=tegutsemine seksuaalse erutuse ajel ja ajal. Loodetavasti vastastikuselt ja vabatahtlikult.
Miks ja kuidas sellest pärast räägitakse, on iseasi. Kõike saab labastada, kõike saab ülistada, ilu ja õudus on vaataja silmades. Antud juhul ka tegija silmades ;-)
 
vip 03. juuni 2002, kl 22.14
ju siis lävid valede meestega, muud ei oska midagi kosta. kas sellised mehed ongi need kes a'la suured kui mammutikütid ja pakuvad turvatunnet? irw
 
abc 03. juuni 2002, kl 23.18
Ilmselt vist ei kannata seksida (vastik sõna minumeelest) ühe sõpruskonna meestega. Kui nad üksteist ei tunne, siis nad ei saa ju sinu kohta arvamusi vahetada. Onju nii, Paula. Vaata siis natuke avaramalt ringi!
 
Feliks 04. juuni 2002, kl 08.11
ju m apole õige mees aga mul hakkabseks ikkagi mõtlemisest...mõtetest, mis erutavad....aint vae selles, et ma ei lähe sellest sõpru teavitama.....see vast ikka seksijate vaheline asi...peamiselt....
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 08.37
Uuh, Paula - hommikul vara ja sex!
Üldiselt need, kes hirmsasti kilkavad, et oooh kus alles sexisid, need üldjuhul ei teagi, mis sex üldse on ja on pidevalt ilma nagu ruunad. Ja kui Sinu kohta seda öeldi, siis astu julgelt ligi ja küsi a´la: oot-oot, mis päeval siis sina nüüd olidki? Või tunne ennast kõrvust tõstetuna, las unistavad sexist Sinuga - unistamine siiani tasuta...:-)))))
 
Tova 04. juuni 2002, kl 08.59
Esmalt arvan, et oma seksuaalsuhetest laiale ringile rääkimine on pisut ....kummastav.
Teiseks, vastusena küsimusele "mis on seksimine", arvan, et seksimine on iga suvaline tegevus mida asjosalised seksimisena tajuvad. Ma olen isegi mehega seenelkäiku tajunud kui tundidepikkust seksi. Segane jutt sai vist...
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 09.04
Tova - seda minagi, et vähe kummaline - siiski räägivad need, kes on ilma. Need kes sexivad siis oma, naabri või sõbra jne naise/mehega - need vaikivad.
minule on sex ikkagi sex ehk siis maakeeli vahekord sinnakuuluva eelmängu ja kõige muu ilusaga, kähkukas on lihtsal kepp.Sex on midagi ilusat kahe armunu vahel, mitte üheöö suhe jne...
ei oska sõnades väljendada
 
eneL 04. juuni 2002, kl 09.10
Kas oraalseks on seks? Kui ei ole suguühet?
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 09.17
arvan, et kui Sa ise seda ei taha, siis ei, kui aga naudid oraalseksi ja see su õnnelikuks teeb, siis jah on küll - isiklikult minu arvamus. Sex on ikka kahepoolne hingeline ja kehaline nauding..
 
eneL 04. juuni 2002, kl 09.51
to keegiuus:
Müü see idee juristidele maha :-). Eks vägistaja kaitsmisel kulub ära idee, et seal polnud mingit seksi

Natuke tõsisemalt. Arvan, et ei ole niisama lihtne tõmmata joont, kustmaalt algab seks. See, et mees kiitleb, on tobe. Muud ei midagi
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 09.57
mnjah, EneL - see oli minu isiklik arvamus ja sügavalt isiklik...sõnastada võib jah nii kuidas kellelegi mugav ja suupärane. ja midagi tobedat teeme me ju kõik, mis vahet sel on millises vallas keegi oma egot kergitab - kelkimine ongi tobe, aga ikka me ju kelgime....:-)))
 
suss 04. juuni 2002, kl 10.09
Mu teada on petting kah seksimise variant, lihtsalt ilma suguühteta seksimine. Kuskilt 80-ndate aastate targas raamatus oli kah asi sedaviisi lahtrisse säätud.
Miskipärast kasutan koos armsamaga hinge ja keha ühendamist rohkem armatsemise tähenduses.
 
abc 04. juuni 2002, kl 10.14
to: keegiuus
On küll vahe, mis vallas keegi oma egot nö kergitab. Minu arvamus mehest, kes oma sekssuhetega kelgib, küll langeb. Ise kuulun õnneks nende hulka, keda pärast nii häälekalt ei arvustata (aga võib-olla pole, mida arvustada:)).
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 10.24
abc - kui sex vallas kelgib, siis reiting langeb, aga kui muude asjdega kelgib olles ise tegelt häda, siis nagu et tõuseb reiting Sinu silmis.See rohkem selline machode värk ja isiklikult lähevad minule rohkem peale inimesed, kes EI kelgi, vaid teevad ....:-)))
Kui Sind ei arvustata, siis oled ju õnneseen ja peaksid endaga üli rahul olema, Sa pole siis selliste kelkijate otsa sattunud, oled valinud inimese, kes Sind austab niipalju...mitte asi ei ole selles, et pole millegiga kiidelda - iga naine on ju omaette isiksus ka voodis...ma arvan nii:-)
 
eneL 04. juuni 2002, kl 10.31
Nojah, mind ka ei arvustata, aga arvan, et põhjus on selles, et ma olen lihtsalt liiga vana ja seksin täiskasvanud meestega :-)
 
Naine25 04. juuni 2002, kl 11.27
Seks on ikka siis, kui riist kuskil sees on. Aga neid kohti võib valida.
 
Feliks 04. juuni 2002, kl 11.31
Naine25: nt peopesas......)))
 
Matross 04. juuni 2002, kl 11.41
Armas Paula,
seksimine on VÄEGA udune mõiste. Sa saad sellest ka ise aru, kui vanemaks saad. Vaata Paulakene, kui nooruk juba tydrukuga ühe teki all on käinud, armastab ta sõpradele mehelikult käega rehmades öelda "Ah, täna sai Paulaga magatud", sõber infot edastades ei ole kade: "Näe Pets pani Paulale peale..." jne. nigu lasteaia telefonimängus. Vanemaks saades on asi vastupidine: kui sa esimest korda oma meest petad suudlusega, pole see ju seks. Teist korda, kui sa tolle kuti mune silitad ja tema sulle näpukat teeb, annad endale aru, et sai väheke ameletud (no aga seksist oli asi ikka kaugel küll. Kolmas kord, kui tal' suhu võtad, lohutad end mõttega nagu: "hea, et asi seksini ei läinud", neljas kord vabandad end välja "et kuna asi toimus kondoomiga, ei saa seda ikka tõeliseks vahekorraks nimetada" Alles siis, kui sa oma mehele viienda tõuke ajal vahele jääd, oled valmis tunnistama, et see vist oli seks jah, kuid "lihtsalt läks nii". Armastatuga võid seksuaalset naudingut kogeda ka keelesuudluse ajal, suva variandiga ei teki asja ka siis, kui ta su igas asendis läbi tõmbab.
Vat selline kaval asi on seks.
 
keegiuus 04. juuni 2002, kl 11.57
Matross - yeeeeeaaahhhh, maakeeli ....mul ainult 20dubrikut on...sobib?
:-))))))))))))))))
 
kanakene 04. juuni 2002, kl 12.21
to: Matross
Väga huvitavad tähelepanekud.
 
abc 04. juuni 2002, kl 12.30
to: keegiuus
kuna teema oli seksist, sellepärast ütlesin sekssuhetega kelkimine. Ei meeldi mullegi kelkivad inimesed, vaid sellised, kelle olekust on näha, milleks ilusaks nad võimelised on:)

to: Matross
:)))
 
Siil Udus 04. juuni 2002, kl 12.44
Naine25 räägib:
Seks on ikka siis, kui riist kuskil sees on. Aga neid kohti võib valida.

Nujahh! Aga kuidas jääb sel juhul naistevahelise seksiga? (Uudishimulikult;)
 
Naine25 04. juuni 2002, kl 13.12
-"Autor: Naine25 Aeg: 06-04-02 11:27
Seks on ikka siis, kui riist kuskil sees on. Aga neid kohti võib valida. "-

kuigi ma nõustun kirjutajaga,vihastas see,et keegi TEINE Naine25 nime all esines. Ilmselt pean mingi originaalsemat nime valima hakkama-teine variant oleks see,et foorumisse saaks kirjutada ainult eelneva regimise ja sisselogimisega.

to: eneL

küsisid oraalseksi kohta-ma ei pea seda päris vahekorras olemiseks.Näiteks olin ma päris kaua süütu,kuigi oraalseksi olin teinud.See on ikkagi eelmäng "päris suguühtele".
 
galdunja 04. juuni 2002, kl 13.13
matross,
räägid nagu vana kogenud mees...

see oli nüüd küll vägev, prindi või välja ja pane tulevastele põlvedele tallele
 
eneL 04. juuni 2002, kl 13.17
to Naine25:
Ma ei küsinudki, kas oraalseks on "päris vahekorras olemine". Ma küsisin, kas oraalseks on seks.
See mõiste "süütus" ripub ka inimesest kinni. Mina ei tunne veel tänapäevani, et ma milleski süüdi oleksin ;-)
 
Naine25 04. juuni 2002, kl 13.20
to:eneL

"Ma küsisin, kas oraalseks on seks."-

ok,minu arust käib see,kui mehel algul suhu võtta ja ikkagi enda sisse lõpetada lasta,rohkem pettingu alla.
 
vovik 04. juuni 2002, kl 14.06
Seks peaks olema lühend seksuaalsest vahekorrast. Seksuaalne erutumine ja penetratsioon on märksõnad. Minu arusaamist mööda koosneb eelmängust, suguühtest ning heal juhul :) orgasmist.
 
kolla 04. juuni 2002, kl 14.27
to Naine25: ...ok,minu arust käib see,kui mehel algul suhu võtta ja ikkagi enda sisse lõpetada lasta,rohkem pettingu alla...

Kurrattt!!!!
KGB mees öelnud ka, et ega näpud sahtli vahel polnud piinamiseks, lihtsalt kambris külmetanud sõrmedel oli vaja parandada verevarustust, et saaks protokollile korralikult sulepeaga allkirja kirjutada.

Kui see on ikka sama Naine25, kes ennist teistes kohtades truudusest ja põhimõtetest rääkis, siis tabagu teda egiptuse nuhtlused!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!