Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
interneti sõltuvus
 
pipi 28. august 2002, kl 14.26
kuidas saada lahti interneti sõltuvusest? :)
täitsa jama, aga töö ei edene enam üldse.
 
Marie 28. august 2002, kl 14.30
Mul täpselt sama lugu:( Kogu aeg ainult istuks netis, delfi naistekas ja perekoolis jne... Tahaks kah sellest sõltuvusest kuidagi lahti saada!
 
foorumlane 28. august 2002, kl 14.41
feministi nurgakeses oli hiljuti see teema, ja üks inimene ütles nii:
"loodus tühja kohta ei salli ;)
seepärast, kui tahad loobuda, mõtle, mida vabaneva ajaga pihta suudad hakata. muidu oled varsti jälle kõpsti tagasi.
hiljuti, kui mul tööjuures pingelisem aeg juhtus olema, ei saanud nädal aega siia vaatama ja tundsin, et kui nii edasi läheks, ei juhtuks mitte midagi, sõltuvus ei kutsuks tagasi. st. sõltuvust ei olegi, on ainult elustiil, mis liiga palju vaba aega jätab...
aga ajaviitena ei ole foorum ju halvem kui niisama lobsemine silmast-silma...või, appikene hoidku, kollase ajakirjanduse lugemine ;) Ainult et kollases pressis on lugudel ja lollustel nimed juures, siin ei ole ;)"
 
Mirria 28. august 2002, kl 14.50
Mul hetkel käsil foorumisõltuvus. Jutukasõltuvus on juba ammu läbi põetud. Surfamissõltuvus ka. Ma ei võtagi midagi ette. Tööasjad proovin korras hoida ja varsti läheb mööda. Peale selle on mul sõltuvus sõpradest ja kallist inimesest. Loodan, et need ei lähe mööda.
 
Mia 28. august 2002, kl 14.50
Sama mure, absoluutselt sama mure ...
 
lx 28. august 2002, kl 15.04
probleem ei ole ju selles, et internett midagi paha teeks, vaid selles, et töö ei edene ?
kergema ajaviite otsimine ja sellesse takerdumine on ainult tunnus, et kuskil mujal on midagi viltu. Võibolla töös, võibolla isiklikus elus.
kasuta puhkamise võimalust järelemõtlemiseks ja teistsuguse elustiili proovimiseks/harjutamiseks. siis saad ehk selgema pildi ette, mille peale tahad aega kulutada ja mille peale mitte.
võibolla peaksid hoopis põhjalikult üle vaatama oma rahulolu/rahulolematuse tööga? samas, võibolla on foorum kui suhtlemisviis omal kohal täiesti vajalik, aga sa ei taha seda tunnistada? ;-)
 
kohalik 28. august 2002, kl 16.45
Mida te siin surfate? Mul on jälle igav tööl ja mitte mingeid aadresse pähe ei tule, kuhu kiigata. kogu aeg samad place id. Delfi, siis meil, siis everyday, siis hot, siis jälle meil jne jne

Suren igavusse, nett on igav:))
 
mes 28. august 2002, kl 22.25
Sellest saab siis lahti kui asi ennast ammendab.. ja igal ühel selleks oma aeg... Mõnel mõned kuud.. mõnel aasta
 
a 29. august 2002, kl 01.54
kohalik, internet on ka väljaspool eestit olemas :P

aga eks seda surfamisrõõmu jätkub seni kuni te interneti lõppu pole jõudnud (http://www.1112.net/lastpage.html)
 
no nii 29. august 2002, kl 08.48
Pole mingit sõltuvust.. lihtsalt elu ongi selline.. 20 tundi interneti ja 4 tundi uneaega :)
 
Lendur 29. august 2002, kl 15.21
pikkamööda saab lahti... iga päev käige järjest vähem ja varsti näete, et ei tahagi...teemad nagu pidevalt samad- naine-mees teevad nii, mis teha, kuidas olla...mees petab...kui karvane peab jalgevahe olema ja millised on õiged tissid...sekka mõni millal on õige aeg seksiga alustada ja mis teete... kõik see hakkab varsti erinevates variatsioonides korduma... täna tulin korra siia ja nii tuttav tundub kõik, et polegi isu..ja tööd on ka nüüd rohkem. Jõudu sõltuvusest vabanemisel :))
 
pisar 29. august 2002, kl 19.29
no EI aita . . . alati kui oma tuppa maandun lähen arvuti taha ja lõpetan keskööl või sipa hiljem..... üritan õppida->ei vaatan, et arvut paari meetri kaugusel ja äkki on keegi meilinud või vaatax kes online on.... jube!
 
... 10. jaanuar 2018, kl 23.07
Kuidas saada vabaks?

Lihtne

1.) Viska nutitelefon vastu seina;
2.) Ruuter vastu seina;
3.) Võta sularaha välja;
4.) Ja kasuta inimteenindust;

Päikest! :D
 
__ 10. jaanuar 2018, kl 23.57
5) kasuta intiimteenust
 
hhlo 13. jaanuar 2018, kl 07.42
16 aastat tagasi polnud nutikaid.
 
sõltumatu 21. jaanuar 2018, kl 15.53
Kui töö ei edene neti pürast, siis ongi sitt töö ja tuleb otsida uus, selline, mida teed rõõmuga ja mis pakub huvi.
 
täiesti sõltumatu 21. jaanuar 2018, kl 21.42
igasugune sõltuvus on välistatud kui on nii palju tööd, et midagi muud ei ole aega teha. Mul just selline töö on. Mitte kordagi tööpäeva jooksul ei ole aega netis surfata või foorumeid lugeda/kommenteerida. Soovitan soojalt sõltlastele sellist tööd.
 
#kapa-beibe 23. jaanuar 2018, kl 20.55
kodus pidevalt netis, väljas pidevalt nutikas. samuti tööl igal vabal ajal netis. kõike on ju nii palju mida jälgida, instat, feissi, snäppi jne...
 
Marleen 03. veebruar 2018, kl 15.33
Jah, mul ka talvel nüüd see netisõltuvus. Kõik väljaanded vaja läbi vaadata, postkastid, mõned kommid, siis jälle vastuseid kommidele, Facebooki postitused ja jälle algusest peale :( Päris hilja tuleb mängu siiski mingi raamat, ajakiri. Selline harjumus juba aastaid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!