Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kuidas meest tagasi saada?
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 12.02
Mu mees ütles, et tal on küll hea minuga koos olla, kuid ei armasta mind ja et igatseb oma exnaise vastu olnud tundeid taga.
Mida teha? Mul on temaga väga hea koos olla ja ei suuda ilma temata olla. Samas tunnen, et vajan tema armastust ja ei saa ka selleta. Mida teha? Milleks on vaja armastust, kui see alati nii palju haiget teeb, võiks ju lihtsalt koos olla, ilma suurte tunneteta???
 
n 21. juuli 2003, kl 12.11

Siit nüüd tõestus sellele,et mees hüppas liiga kiiresti uude suhtesse,sellepärast halabki.Tegin ise ükskord sarnase vea ja sattusin inimese otsa,kellega mul on täiesti erinev mõtlemine.Aga Sa küsi ta käest otse,mismoodi kujutab tema teie elu ette ja kas ta mitte lihtsalt ei käi Sinu juures lohutust otsimas...Muidugi minu jutus pole midagi lohutavat,leian küll,et mees võtab Sind lihtsalt kui lohutajat
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 12.21
Ta ei kujutagi enam meie kooselu ette, sest ta ütleb,et on piisavalt vana selleks, et lihtsalt niisama armastuseta koos olla. Aga ta peab ju ka oma eluga edasi minema, mitte oma exnaist taga nutma. Ja see on ju nii alatu, et minuga suheldakse selleks, et lohutust leida.
Olen nii nõrk, et temast loobuda, ta teeb minuga, mis tahab - ta teab, et hoolin tast väga ja siis manipuleerib minuga...
 
muhvel 21. juuli 2003, kl 12.22
kui sa teda poolvägisi tagasi tirid ja miskitpidi saadki, jääb kogu vastutus sinu kanda...
mees võtab asja lõdvalt, sest ta saab kõike ilma lillegi liigutamata.
tahad sa seda ikka - vastutada üksinda kogu suhte eest? või oled valmis kandma tänast kaotost hiljem veel rängemana?
 
n 21. juuli 2003, kl 12.38

Kaua te olete koos olnud ja kui vana Sa oled,see küllaltki tähtis.
Ise virelesin ligemale 3aastat niisuguses edasi-tagasi suhtes.Lõpptulemus on see,et olen täiesti muserdatud.Mina hakkasin ka oma elukaaslasega samamoodi pihta,ma ikka korrutasin söögi alla ja peale,kuidas ma ex-i igatsen.Nüüd igatsen praegust,aga vot võta näpust-ei lähe nii nagu tahan.Vot,sain mis tahtsin.
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 12.47
olen 26 ja koos oleme elanud pea aasta.
loomulikult ei taha ma olla tiritav ja tõmmatav. Mulle meeldivad väga vähesed mehed, aga kui armun olen täiesti peata - ei suuda tööd teha, sõpradega suhelda - ta on nagu kinnisidee, nagu painajas. Aga samas otsin temaga pidevalt kontakti, sest igatsen meeletult. Mis siis meestele mõjub? Kuidas teda tagasi saada? Kuidas panna ennast jälle tahtma (nii tobe küsimus, aga siiski?)
Kas see aitab, et ma ei võta ühendust ja ignoreerin teda täiega või peaksin endale ruttu mehe kõrvale sebima ja ta armukadedaks tegema? Või kui ta ei armasta, on tal ükskõik ja mul pole mõtet pingutada?
 
n 21. juuli 2003, kl 13.01

Tundub et Sa oled koopia minust.Muidugi meid tiritakse ja tõmmatakse,sest me laseme seda teha.Ütlen Sulle ausalt.pole mõtet pingutada,see teeb asja veel hullemaks.Mul on hea õpetada,ma ise olen teinud kõike vastupidi.Sa ütlesid,et olete koos elanud aasta,kas ta nüüd läks minema siis või...Ja millal ta seda igatsuse juttu hakkas rääkima...Kohe alguses või...
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 13.30
jah, hea on õpetada, et ära lase end tirida ja tõmmata, aga ometi...
Ei rääkinud ta midagi algul oma ex-ist ja läksin ära mina ise, kuigi kahetsen seda väga. Äkki oleks saanud veel midagi muuta.
Kui ära läksin, ei kujutanudki ette, kui raske mul temata on.
Tegelikult pole ka mina temaga õnnelik, aga lihtsalt ei oska temata olla.
 
n 21. juuli 2003, kl 13.41

Aga võib-olla tekkisid tal selle exiga uuesti suhted.Kaua Sa teda pole juba näinud ja kas ta pole ise ühendust võtnud
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 14.48
Sul on õigus, nad kohtusid juhuslikult ja sellest piisas, et vanu haavu jälle lahti kiskuda. Kuidas on võimalik, et inimesed, kes koos ei saa olla, tunnevad teineteise vastu nii suurt tõmmet??? Sul oli vist analoogne situatsioon?
Mis seis siis sinul oma kallimaga on?
 
n 21. juuli 2003, kl 14.52

Pole siiani aru saanud,mis seis mul temaga on või oli vms.Jätan Sulle oma meiliaadressi,kui tahad võta ühendust
 
kismet 21. juuli 2003, kl 15.24
"Mis siis meestele mõjub? Kuidas teda tagasi saada? Kuidas panna ennast jälle tahtma (nii tobe küsimus, aga siiski?)"

ole Sina ise. või saa selleks. ületa iseennast iga päev, aga seda mitte Tema jaoks, vaid enda väärikuse heaks.
Intriige punuv, niutsuv või kavaldav naine ei ole väärikas ega ärata muud kui haletsust. Kui teinepool ikka Mees on...
 
maasikas 21. juuli 2003, kl 15.28
he hee ,hea et endal pole sellist muret:))
 
n 21. juuli 2003, kl 15.30

to kismet

No see on küll õige jutt ja toimib alati.Vähemalt oled ise pärast uhke,et väärikalt käitusid.Aga kahjuks mitte alati lihtne.
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 15.37
Olengi justkui tema hale vari, ei oska enam mina ise olla. Olen iseenda täiesti kaotanud. See, et ole või saa iseendaks käib küll minu kohta, sest ma ei oska ei istuda ega astuda enam ilma temata. Elasin täiesti tema jaoks, vist seetõttu ongi nii raske oma eluga edasi minna...
 
yks 21. juuli 2003, kl 15.40
osta lühem kett:)
 
n 21. juuli 2003, kl 15.43


Arvan et probleem on ikka Sinu suhtumises asjasse ka,äkki oled ennem suhteid põdenud ja nüüd olid surmkindel,et tema on see ÕIGE
 
exnaine 21. juuli 2003, kl 16.19
tuli jah mu mees koju tagasi.
ja enam ma teda käest ei lase! nii et arvesta sellega!
 
maasikas 21. juuli 2003, kl 16.23
teate,et enam tagasi ei ole teed. minul on kyll selline moto:)
 
õnnetu 21. juuli 2003, kl 17.32
peab olema tagasitee ka, kui teiste jaoks mitte, siis minu jaoks küll...aga eks see ole minu illusioon...tegelikkuses ma tean, et tagasiteed tõepoolest pole, aga väike lootus on ikka...
 
moralist 21. juuli 2003, kl 18.31
Ametlikult olete abielus vä? Aga tema selle eelmisega´ä?
 
viitsemoralist 21. juuli 2003, kl 20.40
Nuujah-noh, eks alguses polnud vaimsed suhted esikohal... Seksile ikka suhet ei ehita. Nüüd ongi ainus lootus (ja tee seda, muidu jääd tõesti ilma): ole mingil alal, mis Sulle tõesti meeldib, oma ala parim. Pühendu sellele, siis saab Sinust isiksus. Ole parim, sest siis hakkad iseendale ka meeldima ja nii saab Sinust TUGEV isiksus. Niisugusena tõmbad ligi nigu meepott. Loodetavasti mitte vaid kärbseid. Ja jumala pärast ära keskendu enam mehele, muidu tal tekib vastuseis. Lase praegu minna ja tegele millegiga, millel mõtet on. Sinust käivad praegu suured energiad üle, pane need oma kasuks tööle, muidu need matavad Sind veel enda alla ja siis kasutavad mingid sulid Su olukorda ära.
 
Rita 21. juuli 2003, kl 21.11
to õnnetu:
Sina oledki nüüd see teine naine,kes enda peal tunnetab ja saab tunda mehe tundenüansse suhtes eelmise naisega.Ma just seda puudutasin oma teemas -teine ja kolmas naine.Kuidas sellest ringist sa välja saaksid.Räägi mehega,mida see jutt sulle teeb jne. kui tema jaoks olid üleminekuperioodi lohutus,siis ta ei hooli ning ei võta vaevaks teadagi,et see sind riivab.Kui laguneb teie kooselu,siis sa võid omakorda sattuda mõne muu mehe juurde,kes on samasugune või hullem ja lõpuks kibestud.Igal juhul räägi ja vaata,esita , kui riskid, ultimaatum,kas see halamine läheb üle või sina ei kannata enam..Proovi ikka rääkida,kust me võime teada,kuidas see mehele mõjub.
 
Ikarika 22. juuli 2003, kl 03.05
Nii omasne meestele ---Suhe kahe naisega ja mõlemad annavad endast parima.See eneseimetlus ei saa ju kadudagi kui me laseme sel juhtuda.Pane uks ta järel kinni ja kõik. oled ju nii noor ja on sul teda nii väga vaja.
 
õnnetu 22. juuli 2003, kl 10.57
See ei vasta nüüd küll tõele. Meil pole justnimelt seda seksuaalset tõmmet õieti olnud. Meie suhe on algusest peale baseerunud sõprusel. Ja oma eksnaist tahabki ta tagasi just seetõttu, et tal nii võimsad tunded oma naise vastu olid. Aga samas on aeg näidanud, et ainult tunnetele ka ei saa suhet ehitada. Mille järgi siis endale elukaaslast valitakse??? Kui koos on hea, kas siis sellest ei piisa - öeldakse ju et sõprusest saanud armastus on kõige tugevam. Sel pole mingit vahet kas olime abielus või mitte.
 
piloot 22. juuli 2003, kl 11.00
Oluline on kaks tingimust:
1.hea seks
2.naisel väikesed tissid
kõik muu tuleb iseenesest!
 
õnnetu 22. juuli 2003, kl 11.15
Millest siis hea seks oleneb, kas väikestest tissidest??? :-)
 
õnnetule 22. juuli 2003, kl 11.30
vaata asja nii: su mees ju petab sind- mitte füüsiliselt aga siiski. minu jaoks on see isegi hullem variant- ta on sinuga füüsiliselt, aga mõtetes on teisega.

ma ei taha sulle sellega haiget teha. aga ma olin ise sama sinisilmne.. ja tean et ega sa seda juttu siin uskuda ei taha...
ootad ainult positiivseid lahendusi.

kahjuks arvan nii, et ta jätab su. ja siis mõtled, et miks ometi sa ise juba ammu, kui oleks pidanud, ei lõpetanud seda.?

ma tean- see on valus. kahju
 
õnnetu 22. juuli 2003, kl 11.53
Sul on õigus, et ta on ehk mõtetes teisega. Aga olen pea kõigega nõus, et ainult tema lähedal olla. Ja ei ole ju võimalik, et too teine must parem on... Ja ega siin muidugi midagi asjalikku ei saagi soovitada. Ta on mulle nii palju haiget teinud, et tagasiteed tõepoolest ei saa ju olla - kuigi ma nii VÄGA tahaksin...
 
õnnetule 22. juuli 2003, kl 15.04
jah- olen samas seisus olnud. ajasin sama juttu...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!