Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Misasi on kaerakile?
 
mürka 18. november 2021, kl 23.08
Vanaema oli esimese Eesti aegne kooliteenija ja sellest ajast kõik need vanakooli asjad näppu saanud ja tema kaerakile sõime veel teise Eesti algusaegadel. Vähe hapukas löga jah, aga ilmsel täna väga roheline ja tervislik. Ise jah kühveldasin korraliku portsu suhkurt peale. Samas täna ilmslt gurmaanid kiidavad, selline puhas maitse on tootel.
 
nii on 24. juuli 2022, kl 01.12
vorstid, suitsutatud tooted, pihvid, pelmeenid, kus olevat lausa 70% liha, on tõeline rämps. inimesed, ärge sööge sellist saasta!
lastele sissesöödetav maisisiirup ja värvained on lausa eraldi teema. kellele meeldib, et laps on hüperaktiivne ja pidevalt haige, siis kühveldage talle aga sisse igasugu poest leitavat värvilist kraami.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!