Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
oskus relva kasutada
 
põmm põmm 27. oktoober 2003, kl 16.10
Kui paljuD teist oskavad relvaga ringi käia,et ei lase endale kogemata kuuli.
 
isend 27. oktoober 2003, kl 17.20
oskan. teen nii, et relva kätte ei võta või paremal juhul lasen omanikul laskemooda välja võtta. sel viisil toimides pole kunagi kuuli saand. turvaline, soovitan ;)
 
Pahh 27. oktoober 2003, kl 19.30
Minu endisel kaasal oli ka relv ja luba. Tavaliselt olid kuulid rauas. Kui viina võttis, siis korjasin kuulid ära ja raudkapi võtme ka peitsin ära. Õnneks pole nüüd meest ja relva. Ei pea enam muretsema mingi hulkuva kuuli pärast.
 
nõutu 27. oktoober 2003, kl 19.54
oskan kasutada ja soovitan kõigile, see on küll oskus, mida võib igaühel ükskord tarvis minna!
 
* 27. oktoober 2003, kl 21.21
Proovisin,
kasutasin.
Tegin suitsiidi :(
Lasin endale 3x selga.
Ära SINA seda kunagi kodus proovi.
Tervitades sinu *.
 
juula 27. oktoober 2003, kl 22.25
oskan, aga ei taha ja loodan, et mul ei lähe kunagi seda oskust vaja.
 
uhh 27. oktoober 2003, kl 23.45
See on oskus, mis põhimõtteliselt võiks igaühel olemas olla. Samas tuleks loota, et seda oskust peale märki laskmise millekski muuks kunagi tarvis ei läheks.
 
enuf 28. oktoober 2003, kl 06.39
oskus voiks igayhel olla , kes kainet moistust omab . kuid , iiiiial ei tohi ka laadimata tulirelva inimese peale suunata , ... muidugi kui just ei ole plaanis seda inimest maha lasta .
 
noor naine 28. oktoober 2003, kl 08.24
On olemas nii relv kui luba sellele. Käin vahest tiirus laskmas. Kohati on ka tahtmine peretülisi sellega lahendada aga olen suutnud end tegasi hoida (viimane oli tegelikult nali). Kaasas kannan näiteks siis kui pean kuskil tundmatus kohas läbi metsa minema. Näit. Tartus läbi Raadi . Kasutada ei kõhkleks äärmisel vajadusel, seepärast ka meestele hoiatus, naistel on näpp tunduvalt õrnem päästikule vajutama.
 
Jahimehe naine 28. oktoober 2003, kl 10.47
Ma väga loodan,et see,mida Noor naine kirjutas peretülide lahendamise kohta,oli tõesti nali.Sellised ebastabiilsed isikud,kellel peretüli käigus relva olemasolu isegi meelde tuleb,tuleks relvadest kilomeetri kaugusel hoida.Relv on tapariist,sellega ei tehta nalja.Kes pole näinud elutut keha,mis äsja oli veel vägagi elus,see peaks oma tibimõistusega natuke mõtlema,et elus pole nagu filmis,et pühid ketsupi kõhult maha ja tõused jälle üles.Ja isegi hädakaitsel on piirid.
 
tibi 28. oktoober 2003, kl 10.54
oskan kasutada-isegi trenni teinud tiirus noores põlves:)
laskmine on mõnus. relva küll ei oma, aga ei välista, et teen loa ära ja hangin mõnusa relva (väiksed daamipüstolid jäävad kohe valikust välja - mõttetud esemed).
aga ebastabiilsele isikule relva ei soovitaks, ise olen olnud püstolitoru ees, kui püstol oli umbjoobes isiku käes. pärast küll öeldi, et ei olnud kuul rauas. mina seda ei teadnud ja siiamaani on kerge õudus, kui seda meenutan.
 
Milvi 28. oktoober 2003, kl 11.29
Ei oska ja jumal tänatud(vist). Kord proovinud õhupüstolilt lukku maha võtta( muide kahekesi veel), aga näe ei saanud hakkama.
 
X-er 28. oktoober 2003, kl 15.50
Kahjuks töö selline, et peab olema relvakandmise-kasutamise oskus, kuid tegelikult värk ei meeldi mulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!