Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kübarad
 
emma 30. oktoober 2003, kl 16.12
Mida arvate kübarate kandmisest?
Miks kantakse kübaraid?Eestis vanemad inimesed kannavad kübaraid aga miks ei võiks ka noored neid kanda?
 
Pandora 30. oktoober 2003, kl 16.29
Noored kannavad moekaid mütse.Kübar on rohkem vanemale daamile.
 
epp 30. oktoober 2003, kl 16.30
no mis seal ikka, kübar pähe ja ok! loomulikult võivad seda kanda nii noored kui vanemad daamid. aga küllap sellepärast neid eriti ei kanta, et nende väärtust ei osata hinnata. mulle need igatahes meeldivad:)
 
BB 30. oktoober 2003, kl 16.35
miks mitte noortel ka kübarat kanda?Neid on ju igasuguseid.
 
M46 30. oktoober 2003, kl 16.38
Kübaraga daam tänaval,ilus mantel seljas kenad kingad jalas,super.Selline värk nõuab tublisti aega ja vaeva.Tänane elutempo on nii kiireks kruvitud.Hommikul kähku üles,kohvimasinale tuli alla,pellerist vannikast läbi,teksad jalga,tossud pusa ka.Liftis musi punaseks ja kähku bussi peale.Kahju ju,et kübaraid nii vähe näha on.
 
lintsik 30. oktoober 2003, kl 17.21
Kübara juurde jah teksad-tossud ja tänaval tormamine ei sobi.
Soliidselt aeglasemal sammul on võimalik tänase elutempo juures kõndida tõesti vaid vanematel daamidel
 
anu 30. oktoober 2003, kl 18.48
mina käisin küll mõne aasta eest (oma 20-ndate aastate alguses siis) musta kübaraga ja sobis väga hästi. Nüüd kannan kübarat näiteks pulmades jne. Väga elegantne peakate. Meestele läheb väga peale.
 
KUNX 30. oktoober 2003, kl 18.57
kübar on ok mingil aiapeol (aed olgu suur, ilus ja hooldatud), kabrioletisõidul (olgu kallis ja retro) ning hobuste võiduajamisel..
totakas on sellisega mööda tuuliseid tänavaid traavida.
 
Lotte 30. oktoober 2003, kl 21.26
Kandsin kübarat 80- date keskel kui lapsepuhkusel olin, oli suur mood. Lapsega kodus olles ka on palju aega patseerida kenasti "kõpssaapad või kingad" jalas ja pisike ridikül suure turukoti asemel. Tänapäeval elu kiirem ja mu meelest näotu joosta kübar peas, kilekott toidukraamist pungil käes. Kübarat peab oskama kanda.
 
UusLaura 31. oktoober 2003, kl 03.06
Lottega 100 % nõus.
Kujutan ette, kuidas ma istun autosse ja kübar jääb uksepiida taha kinni, ja väljumisel samamoodi. Ikka teine teisel pool ust. Ma olen üldse selline sahmerdis, et kübar ja mina oleksime ilmselt suurema osa ajast eri paigus.
 
ic 31. oktoober 2003, kl 09.28
mina ka nõus Lottega, aga vastupidi leian, et kübaraga ainult autos (kõrvalistmel!!!) sõita sobibki. Mina ei kannataks mõtet rippuda trollis kübaraga, nii, et kõrvalrippujad 3 korda matka jooksul kübara peast nügivad. See oleks kohutav!
 
Tiiger 31. oktoober 2003, kl 09.32
No mina küll ei tea ,miks ei või teksadega kanda teksariidest kübarat.Kui kübar ei ole meetrise läbimõõduga siis võib edukalt ka läbi linna kapata.Mina kannan kübarat ja olen rahul!Vot!Omaarust ei ole ma mingi vanaproua Öifrosiine!Minu kunagised klassikaaslased ja endised töökaaslased tulevad tänaval rõõmsalt ligi öeldes,et jäin su kübarat vaatama ja siis nägin et sina...
 
Felidae 31. oktoober 2003, kl 09.53
minu arust müüakse neid kübaraid suht vähestes kohtades. et kübar on nii ilus ja trendikas. Mis aga mulle näiteks eriti ei meeldi on see velvet nokamütsi mood...kuidagi hmmh. ma ei tea vastu hakkab.
Aga eks taga tegemist ole jah, et peast ei lendaks, siis et peas istuks ja iga soeng sinna alla ei sobigi. ebamugav ka vist...
 
aqua 31. oktoober 2003, kl 15.06
Kui olin üle 20, meeldis hirmsasti kübaraga käia, nüüd käin velvetist soniga, kõik, mis sobib ja endale meeldib on hea. Arvan, et paarikümne aasta pärast on garderoobis vähemalt 2-3 kübarat.
 
kübaramoor 31. oktoober 2003, kl 20.15
hakkasin kübarat kandma 19 aastaselt Ülikoolis. Aga siis polnud see sugugi moes. Oma vallatu ja süüdimatu loomuga, kandsin selle pretensiooniks peakatte välja, õnneks. Kannan kübarat tänaseni võimaluse korral. Vähe on sed peakatet just tema pretensioonikuse tõttu. Eeskirjutajad on seda kenasti kirjeldanud. Seega on kübar teatud elustiili näitaja. seda nagu suvalist lodut pähe ei tõmba kui nurgapeale poodi jooksed. Kübaraga minnakse :)
 
madu 03. november 2003, kl 08.05
minul oli kooli lõpetamisel kübar ja pulmapäeval kübar loori asemel.juuksed olid lihtsalt nii pikad,et mingit vinget soengut pole teha saanud.nii läksingi lihtsamat teed.ja pikad juuksed ning kübar sobivad minu meelest hästi kokku ka.kübarakandjad on vist veidi teistmoodi inimesed,sellised,kes ei karda erineda,julged ja stiilsed naised!
 
reet 03. november 2003, kl 15.40
kübarat peab oskama "välja kanda", nagu ka kõrgekontsalisi kingi.Jah, see nõuab pisut stiilitunnetust.Nii lihtne see ongi, ja väga- väga ilus nii noorele kui vanadaamile, keskeast rääkimata.
 
Klaabu 08. aprill 2020, kl 00.06
Helme peas idaneb plaan hakata lehmapiimast hanerasva tootma lisaks sellele on Eestis mure et kuhu panna lambanahad ja vill. Mardihani viigu asi ellu ja hakaku valmistama neist pahupidi pööratavaid kaabusid. Üht pidi kaabi, teistpidi papaaha. Tore karvane soe ees diagonaalne punane lint kuklas märklaud vasakul viisnurk paremal haakrist ja kaabuvoodris salataskuke hanerasvakonservi tarbeks Ja mis piimasõda meil on ju perekond Helmed tädi helme läheb lüpsjaks ja vanakaabu sõnnikuloopijaks noor kaabu juhib traktorit elu on ju lill Sääne rammus elu võetab helduspisara silmanurka. Aianukas ruugab rammus siga ja õvvepääl paterdavad rasvased haned. Ja vanakaabu varvaste vahel lirtsub ja mulksub virts mäs annab rammu põllale
 
Mütsti 24. aprill 2020, kl 19.22
Kupata kaabu koos kõrvikuga katlasse siis saab läki läki leent lürpida
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!