Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
relvad kodus
 
naine 12. november 2003, kl 14.52
kas teie mehel on relv kodus,kas ta mängib ka vahest nendega,te ei karda,et teeb kogematta näpuka ja laseb teid maha või lemmiklooma?
 
alu 12. november 2003, kl 14.55
...milline enesekeskne mõtlemine-Sind maha lasta... okok, lemmikloom oli ka siiski...aga kui mees nt endale siraka ära laseks, siis oleks mis?
 
naine 12. november 2003, kl 15.05
alu,
jah see võimalus on ka,et laseb endale kuuli @!#$.
Kes siis arved maksab,ei seda ei tohi juhtuda.
Parem kui ta purjus peaaga auto võtmed ja püssi üles ei leia
 
alu 12. november 2003, kl 15.15
naine, õige mees ei kaotagi neid ära, ka mitte täis peaga:)...a nyyd et sinna pihta saada-kummalised mängud siis ju...a ehk tahabki saada, kui arvete maksmisest kopp ees?
 
naine 12. november 2003, kl 15.20
Parem on kui püssi kodus poleks,ostku endale mingi muu mänguasi.
Arveid peab maksma,ega ta ainult minu eest ei maksa ,ise ka ju elab seal,ja kulutab vett ja elektrit.
 
arutleja 12. november 2003, kl 15.46
kuule, su mehel võivad hakata ilmnema maniakaalsed kalduvused- tahab tulistada millegi pihta, siis kellegi pihta. Vaata ette! Mina isiklikult relva ei karda, olen koolis sõjalise tunnis relva kokku-lahti küll pakkinud, lasknud tulirelvast ka ja mitte kehvasti. Relval ehk tapariistal on kummaline salajane võlu, mis köidab inimese enda külge, tekitab temas mõtteid ja mõtlematusi. Ja kui mees vahel purjutada ka armastab, siis oleks parem kui majas poleks tulirelva. Ilmselt teil lapsi pole, sest muidu tunneksid hädaohtu nende pärast ka.
 
Lugeja 12. november 2003, kl 15.57
mehel ei ole, a mul on!...õhupüss
 
luuavars 12. november 2003, kl 15.59
Luuavarrest võib ka pauk tulla ja maniakaalne kalduvus iseenesest ei teki.Ega relv kohe tapariist ei pea olema--haige mõtlemine.
 
Undiin 12. november 2003, kl 16.07
Miks ei või relv olla? Relva omanik peab ainult mõistlik inimene olema. Pealegi relva niisma lauasahtlis hoida ei tohi ka, selleks peab eraldi relvakapp olema, milles on relv ja pide eraldi. No mis ma seletan, võtke relvaseadus lahti, kui huvi on.
 
naine 12. november 2003, kl 16.16
Isiklik relv on. Mehel sellega mängida pole lubatud kuna käsitleda ei oska ja pole vajadust õpetada ka. Enam ei ole see relvakapi seadus kohustuslik, võid hoida kus tahes. Loomulikult kui lapsed majas ei soovita relva, isegi siis kui kapp olemas. Mis võib juhtuda siis kui kapp lahti ununeb. 10 aastat tagasi soetasid relva endale inimesed erinevatel põhjustel nüüd aga relvast vabanemine enam polegi nii kerge. Nohh teatud olukorras on julgem ka. Ennast peab tundma ja oma närvikava. Kõige rohkem relvaomanike on tapetud nende oma relvast. Kui tunned, et kasutada ei suuda pole ka mõtet endale hankida.
 
Undiin 12. november 2003, kl 16.35
naine: kui on üks relv ja see on lahti võetud ning jupid ei ole kergelt leitavad (jupid on nii eraldi kohtades, et relva pole kiiresti võimalik kokku panna), siis ei ole jah kappi vaja. Aga kui on relv ja laskemoon ka olemas, relva võimalik kiiresti "töökõlbulikuks" teha, siis peab olema kapp. Ikka nii ei ole, et hoia, kus juhtub.
 
Feliks 12. november 2003, kl 16.45
no kesse laetud relvaga mängib?!
 
Norija 12. november 2003, kl 16.48
Seda ma kah tahtsin öelda, et kui mees relvaga midagi targemat teha ei oska, kui mängida, siis pole tal seda üldse vaja. Ammugi siis purjuspäi mängida!
 
to Feliks 12. november 2003, kl 17.32
...kas mõtlesid seda, mis püksis?
 
kest 12. november 2003, kl 20.54
Vastan Feliksi eest:no loomulikult seda.Ja salve tovib panna ainult paukpadruneid!!!!!!!!!!
 
Feliks 13. november 2003, kl 08.11
noh kui jätkub raha relva soetamiseks, võiks jätkuda ka relvale kabuuri ostmiseks...oia siis teda püksivärvli vahel. Nõnda võib ta tõesti püksi kukkuda....ohtlik asi.:)))
 
chik 13. november 2003, kl 08.30
never ever ei võtaks ma enda koju relva. kui mees tahaks osta oleks valik: kas relv või tema. ma ei taha endale koju vahendit, mis on mõeldud tapmiseks. pealegi võib sellega igasuguseid õnnetusi juhtuda. ka enesetappude arv kodudes, kus leidub relv, on palju kõrgem kui nendes, kus relva ei ole. hea lihtne võtta ju...
 
plika 13. november 2003, kl 11.50
Meil on kodus aegajalt tulirelv. Elukaaslasel selline töö lihtsalt. Kui koju tuleb, paneb selle kohe mitte-nähtava koha peale. Sageli ma isegi ei tea, et relv on kodus olnud, enne kui ta hommikul selle endale külge riputab. Temaga elama hakkasinaimasin, et relv võib tulevikus meie koju tulla, kuna ta õppis kõrgkoolis sellist eriala.
Kunagi kui lapsed on, peab ilmselt mingi otsuse selle relva osas vastu võtma.
Minu meelest on ebanormalne, et tulirelvaga kodus mängitakse. Relv on vastik asi.
 
ALMAVÜ 13. november 2003, kl 13.51
Nalja teete või? Relv võib olla kodus ainult relvakapis. Mingi mängimine on absoluutselt lubamatu.

Kuidas sai mees tuua koju relva naise nõusolekuta - politseis on selleks ka naise allkirja vaja, et relvaloa üldse saaks. Pealegi kui ikka tundub, et mees relvaga ümber käia ei oska tuleb lasta see tal ära võtta käest.

Sama küsimuse võiksid esitadada sellele kohalikule juristile.
 
Kuidas nii, 13. november 2003, kl 18.49
mängib relvaga? On ta poisike või ikka juba täiskasvanud? Relv selliselt kohe ära võtta!!!
 
eimõista 13. november 2003, kl 19.17
naljakad olete... ega's relv paha pole, ikka inimene selle taga! kui ennast ei usalda siis eraldi asi. ka meil oli ühel pereliikmel on isiklik püstol (töökohast tingituna), ja nii on see olnud alates sellest kui ma olin mingi 10 aastane. ja loomulikult oli relv ka kodus. ei mingit paanikat, selle asemel et närveldada, ja laste eest peita, näidati korralikult ette, kuidas tuleb relv kahjutuks teha, ja räägiti ära mis kõik juhtuda võib. meie pere lapsed näiteks ei olnud ei rumalad ega maniakaalsete kalduvustega, ja kõik on elus siiaamaani, ja ei karda, ega muideks ka ei fänna relvasid. relv on kõigest tarbeese, antud juhul töörekvisiit. miks küll inimesed ei oska asju mõistusega võtta?!?!?!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!