Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kus kohata normaalset meest??
 
zone 08. mai 2004, kl 23.12
Tsau delfikad! See siin nagu "südamelt ära" -liin! a`la " enne kui otsustad, helista" ha-haa usaldusliini numbrile! Vot! OK Küsiks siis ka tõsimeeli,et kuskohas saaks kohata normaalset meest? st kellega oleks ka millestki rääkida, nn laia silmaringiga inimest! No appiiii...no ei ole näinud, noh! HM..teil ju hea lugeda ja öelda,et ju endas viga! Aga ikkagi mis siis edasi tegema pean?? Kas kuskile kursustele minema...treeningud...kunstisaali....või baari tööle(seal ilmselt küll väga just normaalseid ei ole)...või kuhu siis? Nt Tallinnas või Tartus...kus kohtutakse? Ausõna ahastus on! Neti kuulutustele vastamine ja tõelisus on kohati vastukäivad. Mida teha???
 
suslik 08. mai 2004, kl 23.32
Võibolla kõige kindlam oleks kellegi tuttava a`la sünnipäevapeol, kus palju erinevaid inimesi koos. Muidugi neid vist väga tihti varnast võtta pole ja alati ei lähe ka õnneks. No mingid kuulutused on suht õnnemäng ja risk---kui veab leiad vägagi laheda inimese täitsa suvaliselt aga välistatud pole ka perverdirisk...ja see vist juba veits vananenud moodus kah.
Tegelt NORMAALSE mehe leiab suvaliselt, st. kui tegelt üldse ei otsi ja lihtsalt jääb kuidagi teele ette!
 
zone 08. mai 2004, kl 23.44
Tänan vastamast! Ohjah..tuttavate sünnipäevadel ei kohtagi enam uusi! Järelikult on mul liiga suletud seltskond..ja "vananenud"...või ei uuenda ka teised. Jah, olen kohanud ka norm mehi...aga ALATI näed kohe ka SÕRMUST! Juba lännu seegi tubli mees!! Aga vot ei oska siis oma liini enam edasi ajada....et petta end lootusega, et ehk "on tal minuga parem" .... Mõttetu!!
 
piiga 08. mai 2004, kl 23.48
normaalset meest kohtad ainult rateœ!
 
zone 08. mai 2004, kl 23.58
Miks just seal ainult? Uudishimutsen ja "kuulan maad". Mis selles teistmoodi on?
 
hehe 09. mai 2004, kl 00.22
tee mitu korda asja ajalehe toimetustesse - seal leidub alati kifte tüüpe ;)
 
lahingniiduk 09. mai 2004, kl 00.24
to zone
millest selline paaniline mehe otsimine?
sõbrannadel on,tahaks ka
kell tiksub
ei ole kellegagi ilmaasju arutada
......
 
zone 09. mai 2004, kl 00.52
to lahingniiduk
Hm!! Kas sina ei luba otsida või???? Muide... su küsimused on tuttavad ja neis on irooniat!!Ja üldiselt ei ole ma sinu poolt pakutavaid fakte maininud! Mis selles otsimises siis nii halba on?? Ja avastasin, et delfis on sama murega väga paljusid , nii mehi kui naisi. Ja nende kirjades on tunda ahastust! Kui sa ei mõista seda ja pole kogenud, siis OK sinuga!!
Samas tundub, et oled hoopis ise haiget saanud..ja põrutad raevu minu pihta välja! (Või olen ise liiga tundlik!!) Eks teised lugejad otsusta..
 
lahingniiduk 09. mai 2004, kl 01.31
to zone
vastupidi,tütarlaps!Ei ole siin irooniat,ega raevu ja keelaja ei ole ma ammugi mitte!
Ma püüan hoopis aru saada-miks nii kiire selle mehe leidmisega..
 
Lille Vaaz 09. mai 2004, kl 01.54
mina kohtusin nö.normaalse mehega juhtumisi tanklas.Pisut kraaklesime bensuvooliku pärast,üks ühel pool teine teisel pool tankurit:)vaatasin,et jube uhke autoga jne.ülbik selline.Mees viskas paar jalustrabavat kildu ja juba me koffetasime.Tulu välja,et auto sõbra oma (ja mul ka!),et teel maale ja mina ka.Paganamas ja veel nii ühte kanti!Ühesõnaga jumala juhus aga kohtume vist veel,küsis telefoni numbrit.Tore mees tundub aga ex näe,erilist valu ma nüüd tutvumise pärast ei tunne praegu küll.Aga paaril korral tabasin end talle mõtlemast.Tuleb välja,et kunagi ei või teada.Edu ja juhus on pime!
 
zone 09. mai 2004, kl 02.03
to lahingniiduk
Sorry!No näe vaist pettis...ja kui häält ei kuule, mis neid sõnu välja ütleb, siis kõrvus ikka mingi alatoon teksti lugedes (tead ju küll seda nalja, kui enne jaanipäeva on poes silt "õlut ei ole"ja kuidas seda irooniliselt lugeda?! Hi-hiii)
Nojah, jama küll kui see välja paistab, et mul niiii kiire on! No aga on ju kevad ja suveüritused tulemas...aga tegelikult on tõesti puudus mehelikust mõtlemisest-arusaamistest kõrval. Heas mõttes! Ja suhtlemise vajadus....usu või mitte aga siiralt nii see on. Ma ju ei saa tõestada. Püüa uskuda!
Aga küsimus Sulle ka, miks nii väga püüad otsimisest aru saada...nagu väidad?
 
lahingniiduk 09. mai 2004, kl 02.14
to zone
usun täiesti!
vastan ka küsimusele-kui oled juba korra kinni püütud(kodustatud)-siis vabadus tundub väga magus!:D
 
mees keda otsid 09. mai 2004, kl 06.56
zone,kirjuta palun mulle.
 
muhvik 09. mai 2004, kl 08.52
zone...tegelt nii ta on....kui ei otsi, siis leiad.

mina olen leidnud meesterahvaid jutukast (jälitas aasta otsa), rate.ee-st (olime armukesed mõni aeg), avalikel üritustel (ilus aga LOLL mees), noorteorganisatsiooni liikmeskonna hulgast (normaalne aga minu jaoks LIIGA tagasihoidlik).

no ja mis me sellest järeldame? olen tiblamagnet vist...

seega, NORMAALSET meest on väga raske leida ja pealegi kui ta ka alguses tundub igati 5+ mees olevat, siis varem või hiljem lööb mõni kiiks ikka välja :D

aga edu sulle otsingutel!
 
Yolo 09. mai 2004, kl 09.05
Mis tähendab "normaalne mees" ? See, et mulle/sulle ei sobi, ei tähenda veel, et kellelegi ei sobi. Kas ise ikka oled "normaalne naine" ?
 
mari 09. mai 2004, kl 10.56
Ära parem eestis üritagi, ainult aega raiskad. Maailm suur ja lai...
 
aaa 09. mai 2004, kl 11.48
Ei pea midagi välismaalt otsima, Eestis ka mehi küll.Välismaa meestel omad kiiksud, kohtumine nendega on vaevanõudev, lõpuks oled ikka üksi.
 
k. 09. mai 2004, kl 13.02
...saatuse iroonia , kipub ikka nii olema , et otsimise peale ei midagi , aga seevastu siis kui meigita ja vanades dressides prügipange viima lähed , on Prints kopsti kohal.Lihtsalt kannatlikku meelt , küll ta tuleb , ega ta tulemata jää ...Iseasi kui kannatamatusest enneaegu mõne vale tegelase endale "soetad" ja endale sellega jama kaela võtad .Siis peab vaene Prints nukralt otsa ringi keerama.
 
AHV 09. mai 2004, kl 18.31
Loomaaias ahvipuuris
 
irw 09. mai 2004, kl 18.40
homode baaris
 
lahingniiduk 09. mai 2004, kl 19.36
to zone
saidki raisakullid jaole..
nii,et homode baaris saame kokku..vbl
aga.. niipalju jäi rääkimatta..
 
ren 10. mai 2004, kl 02.15
internetist võid palju paremini leida sobiliku mehe kui kuskilt avalikust kohast .kõigepealt vaata ja analüüsi iseennast ja seejärel hakka süüdistama mehi .samuti eksisteerib bumerangi seadus ,mis esitab mõude olla väga ettevaatlik suhete lõpetamisel , lõpetades ise suhted kannatad karistuseks veel tükk aega .loomulikult eksisteerib ka võimalus ,et abielus õnne ei ole ette nähtus ja seda tuleb võtta kui loomulikku asja sest selle on põhjustanud omad seadused .virise siis kui sind mitte keegi ei taha ja kõik jätavad maha aga kui ise oled valiv siis selle eest pead mingit hinda maksma
 
zone 10. mai 2004, kl 09.46
Vau! Ridamisi häid ideid!! Tänan aktiivse osavõtu eest!
Vat loomaaia ja homode baari peale pole nagu tulnudki! (...oi, kui palju kohti käimata!!! Hi-hii!) Ainult,et homode baariga vist probleem, need mehed ju oma valiku juba teinud ja XX kromosoomid liiga igavad.
OK OK Aga tänan, sain aru,et mehe otsimine ei ole mitte ainult minu probleem....on ka teisi kaaskannatajaid...ja mitte vähe!
Ja kallid mehed, ega ma ei süüdistagi teid!! Usun küll, et jah ju minus ka viga! Püüan eneseanalüüsi teha!

Ja tervitusi Sulle, lahingniiduk!
 
JG 10. mai 2004, kl 10.40
Üks hea koht peaks olema õhtuti kaubanduskeskustes.
 
pohh 10. mai 2004, kl 11.41
Kristiine keskuses, seal on ruumi maha ka istuda ja osta tassike kohvi ning vaata ringi...
 
mann 10. mai 2004, kl 12.09
äkki otsustad mehe "normaalsuse" liiga pealiskaudsete asjaolude põhjal liiga varakult ära või oled kinni oma stamp-põhimõtetes, milline normaalne mees kindlsti olema peaks ja sellist peaaegu ei eksisteerigi või leiad oma võlu abielumeestest, kuna nad on juba kinni ja seega kindlasti ka normaalsed tunduvad.
ühesõnaga soovitan vabalt võtta, omada palju meestuttavaid ja võibolla koorub see õige just pikemaajalise tutvuse järel välja.
 
öösel 10. mai 2004, kl 12.26
äkki oled oma lati pisut liiga kõrgele tõstnud?!
 
kahjuks.. 10. mai 2004, kl 13.53
Oleneb sinu vanusest, kui oled kuni 20-aastat vana, siis on võimalusi palju, sest peaaegu kõik sinuvanused mehed on vabad.Aga kui oled üle 20, siis hakkab mehe leidmise võimalus iga aastaga kahanema, sest mehed hakkavad abielluma ja vabu mehi jääb vähemaks. Kui oled aga üle 30-aasta vana, siis on peaaegu kõik normaalsed mehed juba abielus ja võimalus leida mees läheneb nullile!Lähed välja, tutvud mehega ja avastad, et ikka ja jälle on tegemist abielus mehega(kannab ta siis sõrmust või ei kanna, aga naine on tal olemas ALATI!)
 
;) 10. mai 2004, kl 19.01
a kui üle 40ne, siis mehed lahutatud ja jälle uuel ringil. või siis tuleb neid 20neseid võtta ja proovida...
 
otsija 11. mai 2004, kl 01.17
Tundub ,et selleks et leida endale naine pead elama tallinnas ,omama raha ,autot finantsilist kindlustatust ,kõrgharidust jne mida enamik inimesi ei ole võimelised vahest mitte kunagi saavutama .paned ilusa kuulutuse ,mille peale võib kohale ilmuda vahest hulk naisi ,seejärel tutvustad ennast palju või vähe ja jätad aadressi või telefoni numbri ja seejärel kõik kaovad vaikselt ja nii pidevalt .Häiriv on naiste passiivsus ja rahahimu ,mis avaldub kaudselt või otseselt.suur osa naisi on otsustusvõimetud ,nõutakse teiselt asju mida enda puhul ei märgata nõuda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!