Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
katsikukink
 
lill 17. august 2005, kl 16.43
tere
mu sõbranna saab peagi poisslapsega maha. sünni puhul peaks nagu mingi kingi orgunnima, palun andke ideid, täielik tühjus valitseb peas ses osas.
 
z 17. august 2005, kl 17.12
riideesemeid ju nii armsaid igasuguseid,samuti vastsündinutele igasugu lelusid
 
N 17. august 2005, kl 17.17
vanasti kingiti hõbelusikaid, ka mõni riidekomplekt
 
. 17. august 2005, kl 20.47
Kristiine keskuses avati väga armas lasteriiete pood. Seal on igasugu vahvaid ja nunnusid (kvaliteetseid) riideid, seega soovitan sealt läbi astuda. Hõbelusikas on tore aga absoluutselt kasutu.
 
Trinx 17. august 2005, kl 23.03
Oodatud kingitused on ikka mänguasjad.Suured karvades loomad,kõrinad beebidele jms.Minu tutvuskonnas on siiani nii olnud,et ema-isa hakkavad beebidele mänguasju alles pärast sündi varuma,sellepärast ongi hea ja praktiline,kui neid kingitakse...
 
T. 18. august 2005, kl 08.35
Olen mitmel korral kinkinud suure paki mähkmeid ja siis mõne mänguasja, see teeb nii vanemad kui ka lapse õnnelikuks.
 
lill 18. august 2005, kl 09.45
kahjuks on sõbranna juba ilge hunniku riideid kokku ostnud, nii et riiet pole mõtet kinkida, aga äkki peaks just hinkima midagi jäävat ? või mõni kinkekaart? mis te arvate?
 
tupsu 18. august 2005, kl 10.48
midagi kasulikku - Pampersid, pepulapid ja emale mingi mõnus kehakreem vms.
 
minnie 18. august 2005, kl 11.23
kle kingi mingi mänguasi lapsele ja midagi ekstra emale. Kui oled oma vastsünduga koju jõudnud tundub ühel hetkel et ainult tema ongi maailmas olemas.. nii kena kui vähemalt sõbranna paneb tähele sind ja sulle mõtelb.. ise mõtled ju ainult lapsele :)
 
hellõu 18. august 2005, kl 17.51
aga mida isale viikase???
 
püha taevas 18. august 2005, kl 18.55
Karvane loom väikesele titele ei sobi. Vali midagi sellist, mida võib vabalt ilastada.
 
MY 18. august 2005, kl 21.17
Karvase loomaga on nii,et haiglasse toodi mulle hästi suur karvane mõmmi ja katsikutele toodi lisaks niisama lastekõrinatele,jonnipunnidele ja muule sellisele ka suur karvane pandakaru.See on armas kink mulle ja mu tibule üheaegselt.Tema saab sellega küll hiljem mängida...
Titemänguasju ma ei ole ostnud,arvestasingi sellega,et katsikuteks tuuakse esimesed mänguasjad.Riiete,mähkmete,perepalati ja igasugu kreemide-salvide kõrvalt ei jäänudki raha mänguasjadeks.Niiet ka mina usun,et need on hea kink katsikutel.
 
lily 18. august 2005, kl 22.07
mine pelgulinna sünnitusmaja alla poodi ja osta kõiki erinevaid mähkmeid näiteks 5 tk.( väga kasulik ja hea kink, sest ema ise ei pääse paari päevase titega poodi ja nii saab ta kohe ära proovida, millised mähkmed beebile sobivad). lisaks võiksid osta lapsele mingi KERGE JA VÄRVILISE JA VÄIKESE KÕRINA (meie lapse lemmik lelu oli pikka aega vana veneaegne kõrin, sest sellel olid erkasad värvid ja kõrises ka väikese liikumise peale). isale võid osta näiteks lapse snniaasta väljalaskega kvaliteetveini, juurde lisa näiteks kaart, et avada pojaga koos tema 18 sünnipäeval vms. variante on palju....
 
Hela 21. august 2005, kl 16.06
Ilus kink - hõbelusikas (olen oma tuttavatele leidnud Kullasepa tn-lt - Harju tn lõpp Tallinnast), mille sabale on graveeritud (graveerivad kõrvalpoes) lapse nimi. See on aastasadu olnud hea tuleviku enne.
Muidugi võid ka mõnusa tordi kaasa krabada.
 
Linn Augusta 21. august 2005, kl 20.17
las høbelusikad jååvad ikka vanaemade pårusmaale ja yldse pere keskseks. Måhkmeid niimoodi koguaeg vahetades(erinevad margid) ei ole yldse hea, møndadel beebidel on våga tundlik nahk parem jåådagu kohe selle margi peale, mis sai alguses ostetud, ja kas sa arvad et emme ise ei ole jøudnud nyyd last oodates juba yhe paki måhkmeid åra osta koos køige muu vajalikuga, naljatilk. karvased lelud on jah våga armsad, aga laps ei huvitu neist våhemalt mitte enne aastaseks saamist. Kui sul on raha palju søbranna jaoks, siis osta beebile møni arendav lelu(a la Fisher Price) ja emmele lilled. kui raha våhem siis beebile møni lihtne armas riideese vanniråtik, voodilinade komplekt,pleed vøi månguasi.
 
bo 27. august 2005, kl 13.54
nii ...ütlen kohe jah mähkmed värgid kallid ja need kuluvad alati marjaks ära aga sellest kingist ei jää ju midagi alles...käsin ise alles katsikul..vanna naisel sündisid kaks tüdrukud..kinkisin printsesside raamatu...ju siis aasta pärast saavd lugeama hakata:P..ilusa luuletuse ka sisse..asi mis kohe ei hävine ...ehk siis lasteraamat...või teiseks mis mul suur idee oli, mis kahjuks jäi teostamata, oli kinkida hällilaulude cd plaat...väga armas mu meelest..aga ma ei leidnud seda väieklinna poest..tln teine asi
ja pehmeid mängiasju on ka terve ilm täis...et see ka suht mõtetu kink ehk!
või nüüd nägin müügil ilusiad lastefotoalbumeid..tõesti nunsikud..ja ju ikka väikesest tehakse palju pitle ja oma album ju armas asi:)
 
Sipelgasmai 23. august 2017, kl 15.46
mina nägin eile värvilisi kleebiseid, millega koos saab beebiga armsaid pilte teha.
mähkmetort beebile ei sobi, sest mähkmed on seal tavaliselt kehva kvaliteediga ja beebile võib tekkida lööve. mitme laspsega on nii olnud.
Kui kellegil on soovi, siis ma saan anda aadressi www.kodultkodule.ee
 
emmi 24. august 2017, kl 13.29
issile võiks kinkida naabrinaise aadressi
 
piii 02. september 2017, kl 17.40
Raamatuid. Need jäävad, pealegi tuletavad meelde, et vidinad ei arenda last kaugeltki nii palju kui lapsele ja lapsega koos lugemine. Pühendus sisse. Lapse oma raamatukogu tuleb koostama hakata tema sünnist saati.
 
rinka15 28. november 2019, kl 20.20
Beebi sünniandmetega seinapilt raamis, mis jääb terveks eluks :)
tellida saab siit:
https://desigri.ee/?product_cat=baby-gifts&lang=et
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!