Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Naised konksu otsas
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 10.22
On probleem. Nimelt selline, et kui olen leidnud naisterahva, kellega võiks mõelda pikema suhte peale, siis pärast esimest koos veedetud ööd hakkavad asjad lörri minema. Enne seksi on kõik super. Naine on enesekindel, oskab kõiki olukordi kontrollida, võtab vastu tema jaoks õigeid otsuseid, oskab nõuda õigeid asju st. kokkuvõttes käitub arvestatava partnerina. Pärast esimest veedetud ööd on kõik vastupidi. Seks on naise täiesti pööraseks ajanud ja ka minu jaoks olnud superhea. Mulle ei meeldi küll ennast kiita, aga enese vastu täiesti aus olles, saan öelda, et pöörased kogemused on 95% ikkagi tänu minu sooritusele. Pärast veedetud ööd kõik naised muutuvad kardinaalselt. Ka kõige enesekindlamad kõrgetel kohtadel töötavad naised muutuvad pisikesteks tüdrukuteks, nad on minuga kõiges nõus, nad kunagi ei nõua midagi, suures osas neilt on kadunud enda arvamus või vähemalt nad ei suru enam seda peale, ükskõik mida ma ei teeks andestavad nad mulle kõik. Kas siis tõesti väga hea seks muudab naised sellisteks?
 
ära kujuta ette 11. oktoober 2005, kl 10.27
jah, kullake, ma olen Sinuga täiesti nõus
Sul on õigus, nagu alati
 
maria 11. oktoober 2005, kl 10.32
peale seksi muutub naiste suhtumine - ta tunneb ennast mehega hästi ja eriti kui on tunded, siis ta tahab jagada oma lähedustunnet ja naised muutuvad enamasti hellemaks ja soojemaks selle mehe vastu.

ÄRa nüüd kujuta ette, et SINU SOORITUSTE pärast naine nii rõngasse läheb või et oo sul on nii suur et naised on selle peale rõngas. ausaltöeldes hea seks ajab pea sassi küll, aga ainult nii, et tahaks veel...

tundub, et sa oled suht poisike alles ja pole veel aru saanud mida HEA SEKS tegelikult tähendab.
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 10.41
No vanust on mul 25 aastat. Partnerid on olnud kuni 37-38 aastased kõige vanemad. Poisikeseks pole tõesti mind keegi pidanud ;) Ma polegi arvanud, et minu suuruse peale naised rõngas on. Aga miskipärast esimene öö muudab kõiki partnereid kardinaalselt. Ilma liialdusteta.

Ma tean mis on soojus ja hellus. Aga mina mõtlen midagi muud. Nagu inimese loomus muutuks. Võimukad ja super-enesekindlad karjäärinaised muutuvad mingisugusteks nurruvateks kodukassideks. Veider.
 
alu 11. oktoober 2005, kl 10.41
Karel,

väga hea seksi tagajärjed on jah sellised. aga superhea seksi tagajärgi naises pole ilmselt veel avastanud. niiet head keppimist ja avastamist.
 
sohvi2 11. oktoober 2005, kl 10.45
mitte naised ei muutu, vaid Sina, Karel. pärast esimest ööd on Sinu jaoks naine vallutatud, ei paku enam pinget. nii et arene veel. supermeheks olemisest oled veel kaugel. püsisuhtele hakka mõtlema siis, kui lapseiga mööda saab.
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 10.51
Mina just tahangi pikemat suhet huvitava ja enesekindla naisega. Miks kõik naised ennast nii puudutatuna tunnevad ja kohe ründavad mind poisikeseks nimetades? Kas puudutasin enesekindlate naiste maailmas pisut õrna teemat? Arusaamatu.
 
sohvi2 11. oktoober 2005, kl 11.02
Karel, aga Sa ju oled poisike, mis puutub suhetesse. kas Sa esimest korda kuuled, et naine tunneb end mehega seotuna peale vahekorras olemist? ei kao see naiste enesekindlus kuhugi. mida naine peaks Sinult nõudma peale ööd? kas seda, et Sa uttu kaoksid? siis oleks ta ju taas ihaldusväärne, sest said küll kätte, aga mitte ikka päriselt. irw
ja kust võtad, et hea seks on 95% juhtudest ühepoolselt Sinu teene? Selline suhtumine on poisikese suhtumine.
 
viinamari 11. oktoober 2005, kl 11.05
Karel, täitsa mõistan sind, sest sama esineb ka vastupidi
 
Kaarel 11. oktoober 2005, kl 11.07
Karel.

Pole mõtet hüpata siin niisama. Pole vahet, kas oled poisike või mingi eit siin hoopis. Ükski mees ei taha peale superseksi kellegagi pikemat suhet, sest see pole enam kunagi see.
 
maria 11. oktoober 2005, kl 11.10
need naised on sinust 10 vanemad. omavanuseid mehi neil vallalisi ei ole. Sinusugust nad ilmselt eriti tõsiselt tegelikult ei võta. See on emainstinkt, mis sa saad nende käest. Ilmselt tehakse sulle veel kingitusi ja külvatakse sind üle igasugu meelituste ja muude heade asjadega.

Olen ise 35 ja mul on 26a "sõber"
Ma isegi ei tea mida tema võib minust arvata. Viin teda kohtadesse, kingin asju, riideid jne. Tegelikult ise olen vahest mõelnud et ma OSTAN tema tähelepanu ... aga siis on mul sellest jällegi kama kaks, sest mehed teevad ju kogu aeg niiviisi.

Samas kui ta mingi hetk leiab noorema, siis olgu tal head teed minna. Kinni ei hoia ja pisaraid ei vala. Minu jaoks on ta teatud mõttes mängukann, aga ma jagan temaga hea meelega oma saavutusi. Oma maja ... oma raha .. oma VÕIMALUSI. Miks mitte?

Ma arvan, et sa praalid praegu siin .. tegelikult naudi seda mis sul on, sest poisikeseks jääd sa ikka. Hüppa palju sa tahad...
 
viinamari 11. oktoober 2005, kl 11.15
maria- ma isegi 41 ja arvan, et mitte teps eluvõõras,aga miskipärast arvan, et oma ellusuhtumisega teed enesele karuteene.
 
maara 11. oktoober 2005, kl 11.18
Väliselt arukad,tugevad,võimukad naised tööl,võivad, kui asi puudutab emotsioone olla üsnagi nõrgad.Naine ilma emotsioonideta ei olegi naine..Kui tahad olla tugev ,ära armu kunagi,ära tunne midagi,kas nii või?Vahest aga tahaks olla naine...
 
maria 11. oktoober 2005, kl 11.21
To viinamari.

Miks karuteene?
Tegelikult on nii, et mul on austajaid jalaga segada. Ma ise ei kujuta ette mida nad minus leiavad. Vahest ma mõtlen, et olen nagu mees. Teenin nagu mees, oman asju nagu mees ja mõtlen asjadest nagu mees. See noor poiss on lihtsalt tore ja armas. ta annab mulle seda nooruslikku armumist ja tunnet mida ma ise enam ilmselt võimeline tundma ei ole

siin teemas jutustab noormees umbes samasuguses suhtes naisest, kes on edukas, aga üksik ja ilmselt õnnetu selles üksinduses ning nüüd leides noore ja hakkaja sõbra lasi ennast lõdvaks või siis hakkas tahtma teisi asju

mina tean mida ma tahan ja olen enamasti ka saanud kõik mida ma tahan. abielu on mul seljataga mul on tore laps ja tegelikult sellest mulle piisab. kui ka 10a pärast olen ma ilma voodisoojendajata, siis ma ju ei ole, mul on minu laps. miks ma peaksin võtma omale mehe, laskma tema omale hinge ja siis muutuma lambaks?

karuteenest on asi kaugel. kõik on seotud sellega mida sa TEGELIKULT elult tahad
 
viinamari 11. oktoober 2005, kl 11.33
maria- seda silmas peangi, ela ajas, mida naudid(kui naudid). sina, jääb mulje kalkuleerid eluga. ja see , et sul austajaid "jalaga segada" see on ju vägev kingitus sulle elu poolt, järelikult oled vastaspoole jaoks atraktiivne, see on anne, mida õnneks/õnnetuseks kõigil pole.arvan, et suhetes ei pea mitte olukordi/mehi ära kasutama, vaid neis nutikalt navigeerima
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 11.37
sohvi2: sa ei saa minust aru, ajad rumalalt enda joru ja sead minu jutu kahtluse alla. Sinuga ei ole rohkem midagi arutada.

maria: ma ütlesin, et kuni 37-38 vanuses naised. Mul on olnud ka 20'date alguses partnereid. Maksimaalse vanuse näite tõin, kuna inimesed kellega kokku puutun ei pea mind poisikeseks, nagu mõned tegijad mutid siin mulle selgitada püüavad. Kellelgi ennast üleval ma ei lase pidada, olen piisavalt edukas, et ka kõik koosviibitud üritused ise kinni maksta - seda olen ka üldjuhul teinud.
 
PippiLotta 11. oktoober 2005, kl 12.00
Karel,kui see sulle oluline on, võin paar nahatäit anda. Vastava tasu eest ka pidevalt:P
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 12.03
Mm, see meeldiks mulle :) Mu meiliaadressi leiad esimesest postitusest :)
 
unterwelt 11. oktoober 2005, kl 12.06
to karel
saan sinust 100% aru, sest olen isegi selle ilmingu ohver. lohutuseks, et see on mööduv, ning naine on taas endine.(?)

on vist rihmad pealt tunne ning kergendus, et keegi on sinust tugevam ning annad talle selle "juhtimise" rõõmuga üle.
tavaliselt sellised kõvad karjäärimutid ning muidu kõvad tegijad on väikese psühh kiiksuga- kui eraelu on puudulik, siis töine peab saluteerima täiega.
 
tasakaal 11. oktoober 2005, kl 13.33
inimene otsib alateadlikult tasakaalu ja kui ta tööl on ülemus, siis tahab vahel sellele vastukaaluks ka alluja rollis olla. Mäletan, et nägin telekas ühte saadet lõbumajast, kus teenindajad-dominad piitsutasid ja mõnitasid kliente, kes olid just valadavalt väimukad ärimehed, kes niimoodi salajas käisid oma allumisiha rahuldamas
 
ohumärk 11. oktoober 2005, kl 13.49
Maa peal on tasakaal paigast ära naised mängivad mehi ja mehed naisi, see on loomu ja looduse vastane, selleks et tekiks tasakaal järgnevad looduse vastuhakk, mis väljendub loodusjõuna, kuni jälle on tasakaal tagasi. Ininesed ärge unustage, et te olete ka looduse osa planeedil Maa mitte kusagil mujal. Kui ilmselt ei saa inimkond enne pihta kui jälle nullis tagasi.
 
sest 11. oktoober 2005, kl 13.52
mida nõrgemaks jäävad mehed, seda tugevamaks peavad muutuma naised.
 
Maris 11. oktoober 2005, kl 13.54
Mehed, kes on voodis tõeliselt head, on väga harv nähtus. Mina nt oma elus sellist kohanud ei ole ja seetõttu, vastupidi, olen alati olnud rahulolematu, ja mehed alati maha jätnud. On see siis parem variant?
 
cc. 11. oktoober 2005, kl 14.44
to maris

see on lihtsam variant, mitte parim, kuid nii sa jäädki otsima, sest vahel on vaja ka ennast natuke kohadada, mitte oma jonni ajada, võib olla on sul endal seal voodis vajakajäämisi.
 
sirts 11. oktoober 2005, kl 15.45
karel, ma ei saa hästi aru, kus tunded jäävad? Lihtsalt kebens ja läheme laiali?Ma vist jälle keskaegne, aga ma ei saa elusees niikaugele, et ilma tunneteta kellelegi anduda, just for fun...Valgusta mind natsa (olen ise just armunud endast tublisti nooremasse )kas nüüd käivad asjad nii?
 
to Karel 11. oktoober 2005, kl 15.48
Mida sa seal voodis siis põnevat ära teed?
 
poleoluline 11. oktoober 2005, kl 23.46
sellisel juhul on olnud mul kõigi meestega, kelle poole tõmbab, superhea seks. Pärast voodisse minekut olen olnud minagi äravahetatud. Mõneks ajaks. Miskipärast see voodissejõudmise moment on olnud oluline.
Tagantjärele hinnates on ainult üks olnud tõeliselt superhea, aga hoolimata hinnangust, et teistest peajagu üle, ei tahaks praegu enam temaga. Pole lihtsalt enam tõmmet ja armumisetunnet. Kahju, kui see kaob.
 
m 12. oktoober 2005, kl 19.25
Loen, vaagin ja imestan-minu jaoks olete kõik äärmiselt mitteminulikud, seega minu jaoks üllatavalt huvitav tõdeda, et leidubki selliseid inimesi, keda ainult raamatust lugenud olen.Lühidalt:et teiesuguseid pole tegelikult olemas, niivõrd absurdsed ja uskumatud näivad teie igapäevased elumured.
 
viinamari 12. oktoober 2005, kl 21.50
to m,kas seks ja suhted just mure peavad olema, aga absurdsed pole kohe kindlasti mitte.see kuidas keegi neid asju ajab, on igaühe enda asi, mil kombel sina hakkama saad jäi arusaamatuks.
 
irw 14. oktoober 2005, kl 17.37
aga sa karel oled järelikult homo. otsi omale mõni meessõber ja naudi terviseks...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!